Her forleden stod jeg i den lokale Netto og lagde mærke til de forskellige ugeblade…

Endnu flere lynkure der lover folk guld og grønne skove.

For eksempel, is kuren… (come on!)

Det her er ikke andet end dårlige lappeløsninger.

Det er ikke så underligt, at der er så mange mennesker der slås med deres vægt, deres selvtillid, eller bare generelt, hvordan de føler.

Så i dag har jeg tænkt mig, at give dig en liste med 10 ting der er gode, og som rent faktisk gør en forskel i dit liv.

Mange er tingene er almen viden. Men almen viden er sjældent almen praksis!

Men, fællesnævneren for dem alle sammen er at det er nogle få, simple ting, der giver dig et kæmpe resultat.

Den bedste måde at forbedre dit liv på, er ved at finde nogle få ting der giver dig et eksponentielt resultat.

Jeg garanterer dig for, at hvis du implementerer bare halvdelen af tingene på listen, så vil dit liv ændre sig fuldstændig.

Her er 10 ting der vil ændre dit liv:

  1. Meditation. Seriøst, det her vil ændre dit liv. 10-20 minutters meditation hver dag uden at fejle. Det forbedrer din evne til at fokusere. Det giver dig ro. Og det forbedrer din mentale og fysiske sundhed. Der er vitterligt ingen undskyldninger for IKKE at meditere hver dag, minimum 10 minutter. Du kan bruge app’en Headspace, hvis du ikke ved, hvordan du skal komme igang.
  2. Spis sundt. Du behøver ikke investere i flere kure, diæter eller kostplaner. Du har allerede mere end rigelig viden når det handler om, hvad der er sundt eller usundt. Hvis tingene har eksisteret i naturen, så kan du sagtens kaste dig over det. Problemet er ikke mangel på viden. Problemet er, at gøre de ting, vi godt ved vi burde gøre. Drik 500 ml vand hver morgen, spis grønne grøntsager hver dag, og suppler med magert kød og krydderier, så er du good to go.
  3. Styrketræning. Hold tingene simple. 2-3x styrketræning hver uge. Lav en aftale med en ven eller veninde om at holde hinanden i ørene — fitnesscentrene har masser af forskellige hold I kan tilmelde jer på. Og ellers find en personlig træner du føler, at du har god kemi med, der kan få dig i gang.
  4. 7-8 timers søvn. Søvn har en kæmpe effekt på hvor effektivt din krop kan forbrænde fedt. Plus, du tager bare bedre beslutninger når du er udhvilet. Find en fast rutine med hvornår du går i seng og stå op på det samme tidspunkt… HVER DAG. (Og ja, også i weekenden).
  5. Planlæg i morgen i dag. I stedet for at lade tingene ske, så brug 10 minutter hver aften på at “planlægge i morgen i dag.” Brug et stykke papir, eller en notesbog (jeg bruger den her). Det vil give dig mere ro, du vil nå flere ting i løbet af dagen, og du vil have et markant bedre overblik. Det er en lille 10 minutters investering af din tid som du vil ELSKE.
  6. Taknemmelighed. Hvis vi konstant KUN ser fremad og fokuserer på, hvad vi vil nå eller hvad vi ikke har lige nu, ender vi ud med at føle os af helvede til. Fokusér på hvor meget du allerede har opnået, hvor meget du har udviklet dig, sæt pris på de forskellige mennesker i dit liv, eller bare sæt pris på en blå himmel. (Det her brugte jeg konstant da jeg kæmpede med depression.)
  7. Hold fokus. Jeg har talt med så mange mennesker, der KÆMPER med at holde fokus. Hør her, den letteste måde du lærer at holde fokus, er ved at fjerne distraheringer (Se #8). Fjern alting der ikke er absolut essentielt at have i dit liv. Hvis det ikke er essentielt, hvorfor så have det? Ryd op på dit bord. Ryd ud i dine skabe. Det giver dig en enorm tilfredshed at rydde ud når først du kommer igang.
  8. Drop sociale medier. Fact: De sociale medier er designet til at gøre dig afhængig! Jeg har konsekvent slettet min Instagram og Facebook app fra min telefon. Efter jeg gjorde det mindskede jeg mit ugentlige skærmforbrug med 60%! Bonus tip: Slet samtlige apps på din telefon du ikke har brugt de sidste 60 dage. Vær ubarmhjertig! Slet alting der ikke er absolut essentielt at have liggende.
  9. Drop alkohol. Alkohol ødelægger dit fokus, dit vægttab, og gør dagene efterfølgende mindre produktive. Andet har jeg ikke at sige.
  10. Udvikle selvdisciplin. Selvdisciplin er den MEST essentielle faktor, hvis du vil have succes med dit vægttab, dit arbejde, din livskvalitet. Hav selvdisciplinen til at følge en rutine (Se #1-9).

Alle 10 ting er simple. De er meget muligt “almen viden.” Men igen: Almen viden er sjældent almen praksis.

Folk der afviser de ting, som dem vi lige har talt om, og bare siger: “Ja ja, det ved jeg godt” og så laver det stik modsatte… de er nogle idioter.

Hold tingene simple.

Fokusér på de ting der giver dit liv mest værdi.

Og fokusér på dem HVER dag.

P.S. Hvis du vil have flere værktøjer og mere materiale, så har jeg sammensat et nyt og gratis webinar der hedder:

“Hvordan mit simple vægttabsprincip hjælper mine private klienter med ENDELIG at få deres krop tilbage … uden at sulte dem selv, opgive deres yndlingsmad, eller bruge endeløse timer i et fitness center”

Hvis du er nysgerrig afholder jeg webinaret i den her uge.

Klik her for at reservere din plads her.

Glæder mig til, at se dig på webinaret!