Skip to main content

Lynhurtigt indlæg. Jeg vil gerne dele 3 godbidder med dig, som jeg tror du får glæde af.

Jeg har ikke noget at sælge. Kun nogle af de bedste ting, som jeg er stødt på her på det sidste.

1. [Bog] Extreme Ownership – How U.S. Navy SEALs Lead and Win. Sindssygt spændende bog om, hvordan du opbygger mere succes i dit liv. Det handler om at tage ekstremt ejerskab i alt hvad du laver. Ikke kun ejerskab, “ekstremt ejerskab!”

Alt fra din kost, din træning, dit arbejde, dit forhold… alting.

Når du tager ekstremt ejerskab, er det ikke et spørgsmål om dit liv ændrer sig til det bedre. Det er kun et spørgsmål om hvornår. Så læs den bog, nu!

(Jeg får ingenting ved at anbefale bogen til dig.)

2. [Podcast] How to Make Yourself Immune to Pain | David Goggins on Impact Theory. Wow. Wow… Den mand her. Han er for VILD! David Goggins er muligvis indbegrebet af ægte mental styrke.

Han er den eneste, som har gennemført både U.S. Navy SEALs, U.S. Army Rangers og Air Force Tactical Air Controller Training. Og nå ja. Han har den tidligere verdensrekord i flest pull-ups på 24 timer med 4.030 gentagelser!

Han er en seriøs badass!

Da han var barn, var han en usikker og overvægtig sort dreng, som levede i frygt for KKK medlemmerne i den by han boede i. Men alligevel, opgraderede han sin krop, sit mindset og sit liv. Jeg har hørt det interview 4 gange so far, så godt er det!

3. [Podcast] Kyle Cease: Use Humor to Overcome Fear. Et interessant interview om, hvordan du omdanner din frygt til noget du elsker. Han taler om, hvorfor det er vigtigt at elske det du frygter og den store illusion som holder os tilbage fra føle ægte lykke, og meget mere.

Omkring 24:00 minutter i interviewet lærer du en sætning, til at overvinde din frygt med det samme.

Håber du får glæde af dem.

Har du nogle spændende interviews, bøger, blogs, eller Instagram profiler du følger og kan anbefale?

Skriv en kommentar til indlægget, jeg vil gerne høre, hvad du også synes er spændende. Måske kan de over 1.000 andre mennesker på mit nyhedsbrev også få glæde af din anbefaling.