Jeg havde egentlig tænkt mig at fortælle dig om en episode min kammerat havde, hvor han spillede bordtennis med sin kæreste. Hans kæreste — i kæmpe et raseri — stormede ud af det sted de spillede bordtennis. Hvorfor?

Det er lidt fjollet.

Men… du må have den historie tilgode til en anden dag.

Fordi, i dag har jeg tænkt mig at give dig 6 forslag til nogle fantastiske dokumentarer du bør se, og gerne i en rasende fart.

Jeg kom nemlig i tanke om en dokumentar jeg så om Usain Bolt og hvor god den egentlig var.

De 6 dokumentarer jeg gerne vil anbefale har allesammen et element af mindset i dem.

Et emne der, i hvert fald i min verden, er det allervigtigste, hvis du vil have succes med de mål du har.

Dokumentarerne handler dog ikke decideret om mindset.

Men når du dykker ned i dem kan du finde nogle fascinerende eksempler på hvordan nogle af verdens bedste håndterer alt fra at fejle, at få succes, hvad de fokuserer på, og meget, meget mere.

Nogle af dem er på Netflix.

Andre er på YouTube.

Andre skal du søge lidt mere efter.

Men jeg garanterer dig: De er allesammen værd at se! Du kan stole trygt på Onkel Thaulow, og at han aldrig vil anbefale dig noget med mindre det er værdifuldt for dig.

Her er min liste med 6 dokumentarer om mindset du skal se:

====

1. Usain Bolt: The Fastest Man Alive

Jeg elsker den dokumentar! Dokumentaren viser dig et personligt portræt af Usain Bolt, kendt som verdens hurtigste mand. At se hans arbejdsmoral og hans fokus på sit mål er sindssygt inspirerende. Se den!

2. Free Solo

Den her… den her dokumentar… Hvis du ikke får svedige håndflader når du ser den har du simpelthen ingen sjæl. Dokumentaren handler om Alex Honnold der vil klatre op af bjerget, El Capitan i USA. 900 m, næsten lodret op. UDEN sikkerhedsline! Det er vanvittigt. Og vanvittigt inspirerende at høre om hans motivation for at gøre det.

3. The Dawn Wall

Endnu en dokumentar om klatring. Samme bjerg som Free Solo. Forskellen er dog, at den del af bjerget Tommy Caldwell og Kevin Jorgeson vil klatre på bliver kaldt decideret umulig at overvinde. Lige indtil…

4. Jiro Dreams of Sushi

Jeg vil ikke forklare voldsomt meget om den her. Ikke andet end at den giver dig et indblik i ægte dedikation. Stensikkert en stor anbefaling herfra.

5. The Redeemed and the Dominant: Fittest on Earth

Dokumentaren her følger CrossFit atleterne til CrossFit games 2017. Det er ekstremt fascinerende at se den dedikation de mennesker bringer med til konkurrencen. Plus, konkurrencerne du følger er også spændende i sig selv (også selvom du ikke er til CrossFit generelt).

6. Tony Robbins: I Am Not Your Guru

Tony Robbins er kendt som manden der opfandt coaching industrien. I dokumentaren får du et indblik i et af hans seminarer, Date With Destiny, og hvordan han hjælper folk med at overvinde alt fra selvmordstanker, forhold, succes, glæde, og meget mere. Den rammer lige i hjertet.

====

Det var min liste med dokumentarer jeg synes du bør se.

I en helt anden boldgade…

Jeg er i gang med at omdanne min bog, De Ultimative Kostprincipper, til en fysisk bog.

Det er meget muligt, at jeg er fremover holder den reserveret til mine private klienter. Altså, at den eneste måde du kan få fingrene i den, er ved at starte et decideret forløb hos mig.

Det er ikke besluttet endnu.

Det kan også være, at jeg vælger at gøre noget helt andet.

Under alle omstændigheder; prisen kommer til at stige på et tidspunkt.

Hvornår, det ved jeg ikke endnu.

Men, hvis du vil have fat på bogen og lære hvordan mine klienter har tabt alt fra 5 kg og over 20 kg, så kan du stadig få fat på den til 89 kr.

Herlighederne foregår herinde, hvis du vil have fingrene i den:

www.kristianthaulow.com/ny-bog