Vedvarende og permanente forandringer og resultater i dit liv (eller din forretning) er altsammen en proces. I dag, lad mig introducere dig til de 4 søjler, der skaber vedvarende resultater i alle domæner i dit liv.

Af KRISTIAN THAULOW

Hvordan skaber du vedvarende, permanente forandringer i dit liv, forhold eller i dit professionelle liv?

Jeg har brugt de sidste 6+ år på at coache og træne klienter til at skabe vedvarende forandringer i alt fra deres sundhed, deres forhold, økonomi og personlige udvikling. Og jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at der ikke er mønstre og temaer, der går igen og igen.

Specielt én ting går igen og igen.

Motivation.

Størstedelen af samtlige klienter jeg har arbejdet med leder efter eller håber på at de på magisk vis genfinder deres forsvundne motivation.

  • Motivation til at komme i form (hvilket Corona har gjort en anelse mere besværligt)
  • Motivationen til at tage den svære samtale
  • Motivation til at få læst den bog vi gerne vil læse, men ikke kan få os taget sammen til

De 4 søjler til vedvarende forandringer

Lad mig hurtigt vise dig de 4 søjler mine klienter gennemgår for at skabe vedvarende forandringer i alle domæner i deres liv. De 4 søjler er kulminationen af 5.000+ timers afholdte coaching sessioner med mine klienter.

Uanset hvilken type udfordring du sidder med lige nu.

For eksempel:

  • Forbedre din fysiske og mentale sundhed
  • Forbedre dine personlige og professionelle forhold
  • Dygtiggøre dig som leder
  • Øge din personlige og dit teams performance i din virksomhed
  • Opbygge mere selvtillid og mindske stress

Her er et simpelt overblik over processen:

Hvorfor high-performere har gavn af coaching

Coaching er ikke terapi i forklædning.

Det er en mulighed designet til at hjælpe ambitiøse mennesker med at opnå mere succes i de fire primære livsdomæner: Power, Performance, Passion, Profit.

Men hvad er forskellen mellem coaching og terapi?

Herunder kan du se lighederne og forskellene mellem coaching og terapi så du kan tage en velinformeret beslutning, hvis du overvejer enten coaching eller terapi.

Afsluttende tanker

Hvis du er interesseret i at se hvordan coaching og træning kan hjælpe dig med at nå nye mål og ambitioner, så lad os tage en uforpligtende snak.

Coaching bygger på gensidig tillid og forståelse. Derfor starter et coaching forløb hos Kristian Thaulow altid med en “kemi-session”.

Sessionen koster dig ikke andet end 45 minutter af din tid og den sikrer, at hvis vi starter et samarbejde kan vi starte op med fuld effekt og et solidt fundament, der sikrer at du udvikler dig maksimalt og får det fulde udbytte af din coaching.

Send mig en email — ELLER — book din tid direkte herunder og lad os tage en uforpligtende snak.