Skip to main content

I lørdags var jeg til 1 års børnefødselsdag (bonus, der var også øl). Og, til en børnefødselsdag er der også, sjovt nok, masser af børn. Jeg sad ved siden af en sød knægt, Charlie. Det pudsige?

Han opførte sig som om, at han allerede kendte mig. Jeg tænkte ikke mere over det, indtil hans mor, Line, sagde:

“Du må undskylde, at han opfører sig sådan. Vi har dine videoer kørende hjemme i stuen, så han har det som om, at han allerede kender dig.”

Kun en lille smule overrasket fik jeg sagt, “A’hvad?”

“Altså, jeg følger dig jo både på Facebook, Instagram og på dit nyhedsbrev. Så det er faktisk helt vildt underligt at møde dig i virkeligheden.”

SÅDAN! Det må være mit første, officielle, indpas i verden som “Instagram Berømthed!” Jeg var selvfølgelig nødt til, at tage et billede sammen med Line.

Officiel status som “Instagram Famous”

Det var så her, at mit møde med Line, fik mig til at tænke over noget.

Hvor meget af det du hører fra personlige trænere, bloggere, og kendte mennesker er egentlig ægte? Den brutale sandhed er, at 90% af dem du følger på Instagram lyver for dig.

Hvorfor personlige trænere, influencers, og kendte mennesker lyver for dig

Lad mig give dig et godt eksempel:

Jeg hørte en kvindelig kollega blive spurgt om, “Hvad gør du egentlig for at se sådan ud som du gør?”

Hendes svar: “Altså, jeg sørger for at spise sundt, træne et par gange om ugen, og så drikker jeg masser af vand.”

Alt hvad hun siger er jo stensikkert logisk. Så selvfølgelig tager vi hendes svar for gode varer. Men, hvad med alt det, som hun ikke fortalte dig?

 • Hun måler og vejer det meste af sin mad, hver evig… eneste… dag
 • Hun går ikke i byen. Hvis hun gør, drikker hun ikke
 • Når hun endelig spiser bland-selv slik, så er det i små mængder
 • Hun styrketræner 4-5 gange om ugen. Plus, hun løber 4-5 km mindst 1 gang om ugen
 • Hun får minimum 7 timers søvn — hver nat

Hvorfor fortalte hun dig ikke alt det?

Sandheden er: Størstedelen af os, vil ikke høre om alt det arbejde hun lægger i det. Det lyder som hårdt arbejde! Vi vil hellere have “den magiske pille,” som kan fikse vores problemer (helst under 30 sekunder).

Se her:

Mit eget før og efter: 2009 vs. 2011

Dengang jeg tog det efterbillede var min fedtprocent omkring 11-12%. Plus/minus. Hvordan gjorde jeg det?

Jeg målte ALLE mine måltider helt ned til mindste detalje
Jeg drak aldrig alkohol, overhovedet
Jeg spiste eller drak aldrig noget, som indeholdt en eneste form for tilsat sukker

Var det morsomt? Fanme nej! Men, mit drive var tårnhøjt. Jeg var super dedikeret for at nå mit mål. Jeg gjorde alt det, som jeg “troede” var rigtigt.

Prøv så at sammenligne med billedet her:

Selvom jeg gjorde “alt det forkerte” i 2017 så jeg stadig sådan ud

Det sjove er, at jeg på det tidspunkt gjorde ALT det forkerte:

 • Jeg gik i byen hver weekend, og jeg drak mig helt i hegnet
 • Jeg åd pizza, durum, plus bland-selv slik efter hver bytur
 • …Og jeg målte ALDRIG et eneste måltid

Min fedtprocent? Den var helt nede på ca. 6-7%. Betyder det så, at jeg fandt en magisk pille (gid det var så vel, så var jeg en rig mand)?

Her er, hvordan jeg gjorde det.

Succes Pyramiden: Al succes i dit liv, dit job og dit forhold afhænger af de her 3 elementer

Forestil dig, at du har fundet en lækker opskrift på thai-græskarsuppe. Du har opskriften foran dig. Du har alle de rigtige ingredienser liggende foran dig.

Nu har du to valg: 1) Følge opskriften og bruge ingredienserne i den rigtige rækkefølge, eller 2) gøre det stik-modsatte. Du får stensikkert et andet resultat, hvis du bruger ingredienser i en forkert rækkefølge.

Der er ingen forskel på thai-græskarsuppe opskriften og alt andet succes i dit liv.

Glem hvad “eksperterne” prøver at bilde dig ind om farlige kulhydrater, tilsat sukker, og suppekure. Din sundhed handler, overordnet set, kun om 3 ting:

Vil du have mere succes i dit liv, skal du forstå “Succes Pyramiden”

Hvad har Succes Pyramiden med thai-græskarsuppe at gøre? Succes Pyramiden er din opskrift. Dine ingredienser er dit fundament, din psykologi og de små detaljer.

Her er, hvad de 3 elementer betyder:

 • Fundamentet: Alt det basale. Alt det usexede. Men alt det vigtigste! Dit fundamentet er ting som: Hvor meget søvn du får hver nat. Om du får alle dine vitaminer. Om du drikker nok vand. Dit fundament er alle de ting, som vi “godt ved,” vi burde få styr på. Men vi glemmer det, fordi vi håber, at vi finder en magisk pille, som løser alle vores problemer.
 • Psykologi: Din psykologi er de historier, de ord, og de undskyldninger du fortæller dig selv. Et andet ord for psykologi kan være dit mindset. For eksempel: “det her vil nok ikke virke for mig”… “hvorfor skal det her, altid ske for mig?” … “jeg har ikke lyst til at fejle.”
 • Detaljer: De sidste 20% af Succes Pyramiden er alle de små detaljer. For eksempel hvilket træningsprogram du bruger, hvilken type kost du spiser, hvilke apps du downloader. Vi bruger typisk mest tid i detalje området. Men det er det område, som giver dig det mindste resultat, hvis resten af din pyramide ikke er på plads.

Konklusion

Så, hvordan fik jeg en fedtprocent på 7% — selvom jeg gjorde alt det “forkerte?”

I mit tilfælde, så kunne jeg nemt afvige en smule fra alt “det rigtige,” fordi alt i mit fundament var på plads: Jeg havde en fast rutine med styrketræning 4-5 x om ugen, jeg sov 7-8 timer i hverdagen, og jeg fik ca. 3 liter vand om dagen.

Det var fundamentet. Hvad så med psykologien?

Forestil dig, at du har den perfekte kostplan foran dig. Men du har en ubevidst “historie” i din underbevidsthed, som fortæller dig: “Hmm, det her vil garanteret ikke virke for mig. Hvorfor skulle jeg overhovedet prøve?” Hvis det er dit mindset, hvor stor sandsynlighed er der for, at du rent faktisk giver kostplanen et forsøg?

Helt ærligt? Sandsynligheden er = 0.

Indtil da, så er hvilken plan du vælger, totalt irrelevant. Brug din tid på det, som giver dig succes long-term: Få styr på dit fundament, dit mindset og efterfølgende kan du fokusere på de omkring 10,000 forskellige planer du kan finde online.

Nu vil jeg gerne høre, hvad du tænker.

Hvad overraskede dig mest i indlægget?

Skriv en kommentar herunder, og fortæl om det, som overraskede dig mest. Jeg besvarer alle kommentarer.