Hvorfor er så mange af os så gode til at spænde ben for os selv?

Du kan spore den tendens tilbage til vores overbevisninger om os selv, andre mennesker og omstændighederne omkring os. Det er en særlig type af overbevisninger der er så indgroede i vores indre psykologi, at de er skjulte for os.

De overbevisninger er historierne, vi fortæller os selv.

For eksempel:

Historier om hvad vi kan eller ikke er i stand til. Historier – eller overbevisninger – der holder os tilbage i alle områder af vores liv.

Jeg kalder den type overbevisninger, “Usynlige Narrativer.”

For eksempel:

  • “Den pige (eller fyr) er for pæn til, at jeg kan invitere dem på en date …”
  • “Det er ikke det rigtige tidspunkt at bede om en lønforhøjelse eller en forfremmelse …”
  • “Den type diæt ville aldrig fungere for mig …”
  • “Folk stirrer på mig, hvis jeg begynder at gå i et fitness center …”
  • Etc.

Jeg kæmpede med mine egne Usynlige Narrativer i årevis.

Men hvis du er seriøs omkring at blive stærk, sund, og selvsikker er du nødt til at konfrontere dine Usynlige Narrativer.

Det er ligesom filmen, “Limitless.” (En film som jeg allerede har nævnt mere end én gang på nyhedsbrevet. Hey, det er en fed film! Hvad kan jeg gøre?)

Limitless: Se nu bare den film

I filmen møder Bradley Coopers karakter en gammel ven, der tilbyder ham en mystisk pille. Pillen giver ham adgang til 100% af hans hjernekapacitet. Han går fra at være en uduelig forfatter og alkoholiker til at blive en finansiel tryllekunstner med næsten overnaturlige evner.

Men hvad nu hvis du kunne “låse op” mere potentiale, ligesom Bradley Cooper gør i filmen?

Det er hele essensen af ​​at konfrontere dine egne Usynlige Narrativer.

Men først…

…er du nødt til at identificere dem.

Og med “identificere dem” mener jeg, at du skal overvinde mange års med mental konditionering og gamle vaner.

Men hvordan gør du det?

Lad mig vise dig en hurtig øvelse, der hjælper dig med at identificere de Usynlige Narrativer, der holder dig tilbage:

(1) Identificer dit absolut største og vigtigste mål, du forsøger at nå. (Ja, du er nødt til at have et mål. Alternativt, hvis det eneste du vil er at blive det samme sted i livet som du er lige nu, så er der intet der holder dig tilbage. Duuuh.)

(2) Hvad er den største faktor, der holder dig tilbage fra at nå det mål, du skitserede i trin #1? Vær hudløst ærlig. Er det tid? Penge? Viden? Hvad er det præcist der holder dig tilbage? Igen, det her er ikke en øvelse designet til at få dig til at have det godt eller pakke dig ind i vat. Det er en øvelse, der hjælper dig med at udvikle dig. Og hør her, udvikling er ikke en sukker belagt cupcake med solskin og regnbuer som toppings. Det er hårdt, HÅRDT arbejde at dykke ned i dine Usynlige Narrativer. Så vær ekstremt ærlig i processen … og til sidst …

(3) Stil dig selv det følgende spørgsmål: “Er min antagelse jeg skrev i trin #2, rent faktisk, sand?” Uanset hvad du skrev i trin 2, så spørg dig selv, om denne overbevisning egentlig holder dig tilbage. 99,99% af tiden, er det bare en historie du fortæller dig selv. Det er et Usynligt Narrativ. Det er noget, din underbevidsthed har skabt for at hjælpe dig med at føle dig tryg, hvilket er helt fint. Men som et kendt ordsprog siger: “Din komfortzone er et smukt sted, hvor intet nogensinde vokser eller gror.”

Du skal ikke frygte eller skamme dig over dine Usynlige Narrativer.

Vi har dem allesammen.

I den ene eller anden form.

Løsningen er ikke at slå dig selv over hovedet med en hammer. Aldrig nogensinde i verdenshistorien er noget smukt eller utroligt opstået ved udelukkende at have ondt af os selv. Tro mig, jeg har selv været der. Svaret er (1) at forstå dine Usynlige Narrativer og derefter (2) erobre og overvinde dem.

Hvis du vil have en trin-for-trin plan til at overvinde dine Usynlige Narrativer til at nå dine mål med din sundhed, din mentale styrke, din succes med dit job, så har jeg en online workshop, der giver dig et indblik i de samme metoder mine klienter har brugt til at tabe alt fra 5-20 kg, blive stærke, og finde en perfekt balance mellem træning, sundhed, og deres hverdag.

Brug linket her til at få gratis adgang til videoen:

www.kristianthaulow.com/video