Hvornår har du sidst fået anbefalet et kosttilskud?

Især af en eller anden “eks-pært”?

(Jeg er godt klar over, at det er stavet forkert. Det er med vilje. Fordi, fra og med i dag, har jeg tænkt mig at opfinde et nyt ord når jeg vil gøre grin med de her såkaldte, selvudnævnte eksperter, der ikke fatter et hak af hvad de snakker om. Derfor, kære ven, lad os anråbe dem i fællesskab: eks-pærter.)

Anyways, det var et sidespring.

I mailen i dag vil jeg fjerne al tvivl du muligvis har omkring kosttilskud.

Og du får også mit forslag til det definitivt bedste kosttilskud du bør investere i.

Men inden jeg løfter sløret for dig…

Inden jeg satte mig mageligt i min stol for at skrive dagens mail til dig, lavede jeg en hurtig Google søgning på ‘kosttilskud’.

Ca. 1.910.000 resultater (på kun 0,48 sekunder. Nice job, Google!)

Der bliver solgt for millioner af kroner af kosttilskud, hver eneste dag.

Du kan efterhånden ikke finde et kosttilskud, der ikke lige akkurat er én promille bedre end det forrige. Det koster typisk også det dobbelte. Og det værste af det hele?

Folk køber det som om der var ingen dag i morgen!

Det er næsten ligeså slemt som dengang i 90’erne, hvor folk hamstrede gær! Bortset fra, at i dag lider vi ikke af mangel. Vi “lider” af en fuldstændig uhæmmet overflod. Desuden, størstedelen af de kosttilskud du kan købe i dag er i det store hele ikke mere værd end vådt pap. Der er til gengæld nogle få, tidsløse, kosttilskud du kan investere tid, energi og ikke mindst penge i.

For eksempel, på side 42 i min bog, De Ultimative Kostprincipper, viser jeg de ‘3 søjler af kosttilskud’, og efterfølgende de 6 bedste kosttilskud du trygt kan bruge penge på.

Men, lad os vende tilbage til det definitivt bedste kosttilskud du bør få fingrene i…

Det er ikke protein… det har intet med magnesium at gøre… det er heller ikke Omega 3 fedtsyre.

Det absolut bedste kosttilskud vi allesammen har brug for er, ganske simpelt:

Et spark i røven.

Lad mig forklare.

Uanset hvor mange kosttilskud du investerer i, er de i sidste ende værdiløse. Hvis ikke du har 1) styr på dit fundament som er din søvn, 2) ikke laver en form for fysisk træning, og 3) hvis du spiser som et hul i jorden, så kan du købe kosttilskud fra nu og til juleaften uden at få resultater.

Kosttilskud er netop et “tilskud.”

Det er aldrig en direkte erstatning for din søvn, træning eller en sund kost.

Uanset hvor meget guld og grønne skove producenterne prøver at spise dig af ned, kommer det i sidste ende ALTID tilbage til de 3 elementer. Punktum.

Dermed ikke sagt, at der ikke findes kosttilskud der gør en mærkbar forskel for din sundhed.

Hvis du har lyst til at se mine anbefalinger, kan du finde de 6 bedste kosttilskud i min bog (side 42):

www.kristianthaulow.com/ny-bog

Men jeg er nødt til at give dig en lille advarsel:

De råd du får i bogen er ikke specielt sexede. Men de virker. Det er de samme kostprincipper Sabine brugte til at tabe 22 kg på 3 måneder… Tina, 10,7 kg på 3 måneder… og mange, mange flere. Det er ikke en magisk pille. Ærligt, hvis det er dét du leder efter, vil jeg helst have at du lader være med at købe min bog. Det er spild af din og min tid.

Men, hvis du er interesseret at få den samme type resultater som Sabine og Tina indenfor de næste 3 måneder…

Så får du linket igen, lige her:

www.kristianthaulow.com/ny-bog

-Kristian