Skip to main content

Fra Kristian Thaulow. “Jeg hjælper mandlige ledere med at accelerere deres udvikling og opbygge mental styrke, urokkeligt fokus og vedvarende selvtillid & selvdisciplin uden at ofre fokus på at udvikle deres forretning gennem individuelt tilrettelagte trænings- & coachingforløb.”

* * * *

Hvad er hemmeligheden bag topatlerners vedvarende selvdisciplin, top performance, og målrettede fokus? I indlægget her opdager du (1) HVAD deres hemmelighed er og (2) HVORDAN du kan udnytte de samme hemmeligheder i dit liv (og forretning).

Af KRISTIAN THAULOW

I 2015 blev der skrevet historie da James, Iron Cowboy, Lawrence gennemførte 50 Ironman triathlons på 50 dage i 50 stater.

For at vi kan sætte pris på, hvor fænomenal den bedrift er — og så du efterfølgende kan se hvordan du kan bruge hans HIGH PERFORMANCE MINDSET til at tage dit liv, dit forhold og dit arbejde til det næste niveau — så lad os lynhurtigt tale om længden på en almindelig Ironman:

En Ironman i sig selv er imponerende at gennemføre.

Men at gange de tre bedrifter op med 50 er på ET HELT ANDET NIVEAU!

Efter de 50 dage havde James svømmet 193 km, cyklet 9.012,5 km og løbet 2.110 km.

Her er essensen, du skal tage med dig:

James havde INTET specielt medfødt talent for at løbe (ifølge et interview). Faktisk, i 2005 deltog han i et kort 6.4 km løb, hvor han var tæt på at hoste lungerne op alt imens flere løbere løb forbi ham alt imens de skubbede deres børn i klapvogne.

Men det som James til gengæld havde var et intenst fokus på én specifik ting:

“The secret to success is doing a lot of little things consistently over a long period of time.” — James Lawrence

Og de små ting han taler om — og som er hemmeligheden til at tage dit liv til det næste niveau — er én ting:

FRIKTION.

Friktion i form af modstand.

Modstand i form af at gøre hårde og svære ting du ikke har lyst til at gøre…

Og på den anden side af den modstand ligger der en verden meget få mennesker nogensinde kommer til at opleve.

Jeg ved det…

… fordi jeg har selv fucking været der:

  • Jeg gik fra at være en skrøbelig og svag knægt med mindre overarme end pigerne i min klasse til at blive stærkere – og se markant bedre ud – i en alder af 35, end jeg havde været som 18, 25 eller 30 år
  • Jeg gik fra ikke at eje et gram selvtillid eller selvværd og frygte samtaler med andre mennesker til at have holdt foredrag på både dansk og engelsk foran hundredvis af mennesker
  • Jeg gik fra at blive kaldt dum og “familiens sorte får” til at have udgivet to bøger og undervist ledere fra virksomheder som Google, TrustPilot og Danske Bank i kommunikation og ledelse

Jeg fortæller dig ikke min historie for at prale.

Og hvis det er din første reaktion…

Så har du behov for at tage et seriøst og hudløst ærligt blik i spejlet og gøre op med dine egne bullshit historier og overbevisninger fra din fortid.

Jeg fortæller dig min historie for at vise dig, hvor vanvittigt meget udvikling, der ligger gemt i dig… og det venter kun på, at du tager action.

Og her er den BRUTALE SANDHED…

Folk i dag, især mænd, er blevet ekstremt komfortable.

  • Måske tjener du flere penge end du ved hvad du skal bruge dem til… men inderst keder du dig.
  • Måske har du en dejlig kone… men den gnist og tillid I havde engang er forsvundet som dug fra solen.
  • Måske elsker du dit arbejde og dit parforhold er fyldt med passion… men du er blevet en fed og ugidelig skygge af den mand du var engang.

Lyder noget af det bekendt?

Heldigvis kan du — uanset din nuværende situation — nå helt nye niveauer i dit liv. Men, der er et essentielt faktum, du er nødt til at acceptere… ligesom jeg var:

Der var ingen, der kom for at redde mig.

Og der er ingen, der kommer for at redde dig.

Men du er ikke alene. Hvis du er COMMITTED, vil jeg gerne tilbyde dig VÆRKTØJERNE og STRATEGIERNE til at hjælpe dig med at nå nye niveauer i dit liv.

Og når en psykisk ødelagt, deprimeret knægt med social ansigt og uden sociale færdigheder kan rykke sig til hvor jeg er i dag… hvad vil du så ikke kunne udrette med en lille smule vejledning?

Hvis du er nysgerrig efter at se hvordan jeg kan hjælpe dig med at nå dit næste og højeste niveau og blive den ultimative version af dig selv, send mig en email — ELLER — book din tid direkte herunder og lad os tage en uforpligtende snak.