I dag vil jeg gerne dele et citat med dig fra den græske filosof, Heraklit.

Det har haft en dybtgående indflydelse på min måde at se verden på.

[Oversat]: ”Ud af hver 100 mænd burde 10 af dem ikke engang være der. 80 er udelukkende målskiver. Ni er de virkelige kæmpere, og vi er heldige at have dem, for de udgør slaget. Ah ja, men den ene… én er en kriger… og han vil bringe de andre tilbage.” — Heraklit

Hvis ikke det giver dig gåsehud, så er din sjæl muligvis mørkere end min.

Men hvorfor deler jeg lige netop det citat?

Og hvilken relevans har det overhovedet for dit liv?

Lad os rive det fra hinanden:

Uanset om du tjener over en million om året… uanset om du er gift med en fantastisk hustru eller ej… uanset om du har børn… uanset om du er en doven skid eller har en fast rutine med styrketræning… så har du og jeg og alle andre omkring os tre ting til fælles:

 1. Vores forhold (parforhold, ægteskab, venner, familie)
 2. Vores arbejdsliv
 3. Vores privatliv (personlig udvikling, hobbyer, interesser, etc.)

De individuelle elementer i hvert område er selvfølgelig forskellige.

Men områderne er præcis de samme uanset om du er topdirektør i en global virksomhed eller om du har en lille selvstændig biks.

Men her er til gengæld forskellen:

Hvor meget tid og fokus du prioriterer til lige netop hver enkelt område.

For eksempel:

 • Hvis du lægger alt dit fokus på dit arbejdsliv vil dine forhold og dit privatliv blive påvirket.
 • Hvis du lægger alt dit fokus på dine forhold vil de andre områder blive påvirkede.
 • Og så videre…

Almen viden?

Meget muligt.

Men vær hudløs ærlig: Hvor meget tid dedikerer du til dine tre områder? Og er din prioritering egentlig korrekt? Uanset hvad, er det dit ansvar at tage massive former for action og tage 100% ansvar for alle områder i dit liv. Det handler ikke om at have tiden. Det handler om at skabe tiden gennem hudløst ærlig prioritering!

Der er ingen der kommer og redder dig.

Og det er det mindset du er nødt til at have, hvis du vil blive “den ene kriger” i den kamp vi kalder “livet.”

Hvis du skal tage dit liv til nye højder, er du nødt til at blive den ene af de 100 mænd…

Hvis du skal tage dit parforhold — eller dit ægteskab — til nye højder, er du nødt til at finde en indre styrke du ikke vidste du havde…

Hvis du vil tage dit professionelle liv til nye højder… jep… så er det på tide, at du stopper med at fvcking lyve overfor dig selv og tager ekstremt ansvar for resultaterne du skaber.

Personerne omkring dig fortjener, at du bliver den mand — den ene kriger — der skjuler sig under overfladen og venter på at du finder ham frem.

Så hvis du er interesseret i at tage dit liv, dit parforhold, og dit arbejdsliv til nye højder…

… eller hvis du er interesseret i at smelte stress væk, opbygge en uovervindelig selvtillid og få mere tid samt fysisk & mentalt overskud…

…så er mit nye LEAN FOR LIFE coaching program måske et godt match.

Er LEAN FOR LIFE det rigtige for dig?

Jeg er ekstremt selektiv omkring, hvem jeg vælger at arbejde med fordi jeg er kommet i den misundelsesværdige position, at jeg ikke behøver at appellere til alle — kun til de helt rigtige mennesker.

Jeg vil hellere samarbejde med en lille gruppe, dedikerede mennesker i stedet for en stor gruppe af personer, der kun leder efter en magisk formel eller et quick-fix.

Hvis du tænker, at det måske kunne være relevant for dig, så læs det følgende nøje:

LEAN FOR LIFE er IKKE for dig, hvis …

 • Du leder efter et quick-fix (et program, der på magisk vis får dit liv til nye højder uden du behøver løfte en finger)
 • Du er på udkig efter “motivation” og “inspiration.” Jeg tror på, ​​at den mest motiverende ting, du kan gøre, er at få RESULTATER. Så selvom jeg er venlig og støttende (eller, det har folk fortalt mig), er jeg i sidste ende fokuseret på din succes og ikke hvorvidt om du “kan lide” mig eller om jeg “inspirerer” dig
 • Du er arbejdsløs. Den eneste undtagelse er, hvis du har mere end nok sparet op til at kunne deltage i programmet uden at det påvirker din økonomi negativt

LEAN FOR LIFE er det rigtige for dig, hvis …

 • Du er klar til at investere i dig selv for at tage dit liv, dit parforhold, og dit arbejdsliv til helt nye højder
 • Du er tålmodig, systematisk og målrettet
 • Du leder efter et SYSTEM og en gennemtestet METODE
 • Du er en mand der er sulten efter at nå dit næste niveau i livet (Beklager, LEAN FOR LIFE er p.t. kun designet til at hjælpe mænd. Hvis du er en kvinde kan du overveje enten 1:1 personlig træning eller mit Fit & Toned forløb. Skriv til mig for mere info.)

Hvis du er interesseret i at blive en af de første — den ene kriger — der giver LEAN FOR LIFE et skud, så book en samtale med mig og lad os se om det er et godt match.

Cool?

Brug kalenderen herunder til at booke en samtale med mig og udfyld den korte ansøgning: