Sådan taber du 5, 10 eller +20 kg ligesom mine over 60 andre forskellige klienter har gjort ved at mestre din indre psykologi

Lær hvordan du nemt kan passe dine gamle yndlings jeans, få friheden til at nyde et glas vin og endelig kunne “synde” med god samvittighed

Hvis du vil lære, hvordan du får kontrollen over din vægt gennem en simpel måde, der ikke involverer flere kure eller diæter, så er det her det bedste du kan læse i dag.

I dag vil jeg gerne vise dig hvordan.

Men først:

Kender du den her frustrerende kamp op ad bakke?

Det usikre øjeblik, hvor vi bliver anbefalet en ny kur, diæt eller kostplan. Vi har allerede været igennem et endeløst hav af forskellige diæter — som ikke fungerede — men, måske bliver det anderledes den her gang…

Vi føler os motiverede… vi holder fast på et spinkelt håb om, at det ENDELIG vil virke… vi rammer en god stime. Lige indtil…

… det møg-hamrende-belastende tidspunkt, hvor vi falder af hesten første gang, mister fokus og ryger ud af rutinen: “Okay, skide være med det, jeg starter bare forfra i morgen.” siger vi. Indtil vi mister motivationen igen, og igen, og siger ting som “så kan det fandme også bare være lige meget!

Suk…

Jeg ved ikke med dig. Men jeg synes, at det er ekstremt demotiverende, at gøre alt det “rigtige” som sundhedseksperterne siger vi skal… og så alligevel sidde fast.

Vi spiser sundt, drikker masser af vand, undgår kulhydrater og alkohol, vi prøver suppekure, DUKAN kure, stort set hele paletten indenfor sundhedsverdenen. Men, det føles stadig som om, at vi mangler en-eller-anden brik i puslespillet.

Hvad er det “eksperterne” ikke fortæller os?

Her kommer det virkelig interessante. Dengang jeg stoppede med, at lytte efter de typiske råd vi alle sammen kender fra de såkaldte “eksperter,” opdagede jeg to ting.

Jeg opdagede, at det ikke kun er et spørgsmål om, hvad eksperterne ikke fortæller os. Der er faktisk et helt andet “game,” som foregår omkring os. Og det værste er ikke, hvad eksperterne IKKE fortæller os…

Det værste er de LØGNE de fortæller os.

Hvis du føler dig snot forvirret omkring, hvad der er rigtigt/forkert i sundhedsverdenen, så er du ikke alene. Jeg har selv været i præcis samme situation som dig.

Bare se billedet her:

Billedet er mine tidligere kollegaer og mig selv for et par år siden. Se om du kan fornemme noget pudsigt ved billedet.

Alle drikker champagne… alle, undtagen mig. Hvorfor?

På det tidspunkt prøvede jeg, at opbygge mere muskelmasse. Så hvad gjorde jeg? Jeg valgte konsekvent at undgå alt slags slik, sodavand, og alkohol og jeg gjorde det af én helt specifik grund.

Ekspert efter ekspert havde prædiket, at hvis jeg skulle gøre mig håb om, at få mere muskelmasse og mindre fedt på maven, så var det essentielt, at jeg undgik alkohol fuldstændig. Eftersom jeg ikke anede et hak om, hvad der var rigtigt eller forkert dengang, stolede jeg selvfølgelig på, hvad “eksperterne” fortalte mig.

Helt ærligt, hvad skal man ellers gøre?

At forstå sundhedsverdenen er efterhånden blevet mere kompliceret, end at slippe ud af Amazon junglen med bind for øjnene. Eksperterne siger en ting den ene dag, noget nyt den anden, og pludselig siger de alle sammen noget forskelligt.

WTF!?

Hej, jeg hedder
Kristian Thaulow

Jeg har i de sidste par år nærstuderet, hvad eksperterne fortæller os. Plus, jeg har fundet to helt specifikke løgne, som dukker op igen og igen.

Jeg vil gerne dele de to løgne med dig nu. Læg mærke til, om du kan nikke genkendende til dem.

LØGN #1: UNDGÅ KULHYDRATER, HVIS DU VIL TABE DIG HURTIGST MULIGT

Har du nogensinde hørt, at kulhydrater er “farlige?”

Tro mig, du er ikke den eneste!

De fleste tror, at hvis de skal tabe alt fra 5 til 10 kg, er det essentielt, at de holder sig langt væk fra kulhydrater, slik og sodavand (det er lige før, at vi ikke engang må snuse til dem).

I virkeligheden, så behøver du slet ikke bekymre dig om, hvorvidt om du må eller ikke må, spise kulhydrater! I det store hele er det fuldstændig ligegyldigt og totalt spild af din tid. Lad mig give dig et perfekt eksempel.

Se på Tina her:

Tina tabte over 10 kg på 3 måneder (uden en diæt), selvom havde kæmpet en lang kamp mod brystkræft og i forvejen havde en proppet kalender

Hvis nogen havde ALT imod sig, så var det Tina. Alligevel, så gennemgik hun en KÆMPE fysisk forandring. Men, det mest fantastiske er ikke, hvordan hun ændrede sig fysisk.

Det mest fantastiske er, at hun glemte ALT om, at hun ikke måtte spise, se, eller snuse til kulhydrater. Hun fokuserede heller ikke på, at nu måtte hun ikke spise “usundt.”

I stedet, gjorde hun det her:

1) Hun fokuserede på, hvad hun måtte og 2) på at få én lille succesoplevelse af gangen. Hun behøvede ikke følge en striks kur, diæt eller nogen kostplaner! Faktisk, så er en striks kostplan det første skridt, hvor folk starter deres nedstigning mod endnu en fiasko.

Der er en grund til, at nytårsforsæt ikke fungerer.

Vi prøver den her kostplan. Downloader en-eller-anden app. Køber den her bog.

Og hvad sker der år, efter år, efter år?

Vi ender med at slå os selv oveni hovedet, og giver os selv skylden for, at det ikke virker. “Jeg har mistet al min motivation” siger vi, og vi havner i en nedadgående spiral af dårlig samvittighed.

Hemmeligheden bag, hvordan du sætter skub i dit fedttab — og HOLDER det — har ikke noget-som-helst at gøre med, at du skal kaste dig over den ene kur efter den anden (de udgør kun 20% af din succes).

Plus, det er ikke kun vores kost, som er problemet.

LØGN #2: DU TABER DIG HURTIGERE DESTO MERE DU TRÆNER

Jeg er stødt på en anden løgn, når det kommer til, hvordan du egentlig taber dig — og holder det long term.

Løgnen om, at vi er NØDT til at træne så meget som muligt, for at få holdbare resultater!

Ærligt, det giver da stensikkert også god mening, i teorien, men den virkelige verden kan dog se lidt anderledes ud.

For eksempel:

På det ene billede vejede jeg al min mad (alle måltider, hver dag, og også i weekenden), jeg drak aldrig alkohol, jeg spiste aldrig noget der lignende slik, jeg trænede minimum 6x om ugen, og min fedtprocent var ca. 11%.

På det andet billede: Jeg spiste mere mad end før, jeg havde plads til at spise slik med god samvittighed, og jeg trænede kun ca. 4-5x/ugentligt. Men det var ikke det mest imponerende.

Min fedtprocent var gået fra 11% til kun 6%!

Lad mig stille dig et spørgsmål: På hvilket billede, tror du, at jeg spiste mere mad, spise slik med god samvittighed og trænede mindre?

Billede #1?

Nej. Det rigtige svar er faktisk billede #2.

Jeg fokuserede ikke på en af de typiske kostplaner. Jeg fokuserede ikke på, hvad jeg ikke måtte. Jeg fokuserede ikke på, at jeg bare SKULLE træne hver dag.

Så hvad gjorde jeg egentlig?

Det sted, hvor folk ofte støder på problemer er, at de forsøger at spise “en elefant i én mundfuld.” Det jeg mener er, at hvis du vil tabe dig, få mere muskelmasse, eller få mere overskud, skal du ikke ændre ALTING på én gang.

Langt fra.

Her er, hvad du skal gøre i stedet:

Find de vigtigste 80% i din træning, din kost, og dit overskud.

Lad mig give dig nogle eksempler, så det giver bedre mening:

 • 80% af tiden spiser du sundt og følger din plan. Men, 1 gang om ugen giver du dig selv lov til at få PRÆCIS hvad du vil, for eksempel chokolade, slik, og vin (med god samvittighed)
 • 80% af tiden, fokuserer du på, at gå en længere tur end du plejer
 • 80% af din træning består af, at lave en hel-krops træning, så du nemt sparer ekstra tid

Her er hvad jeg mener…

Pointen er ikke HVAD du gør.

Pointen er, at hvis du forsøger at gøre alting på én gang er du GARANTERET, at det går galt.

Istedet, når først du finder dine egne “vigtigste 80%” får du — ligesom jeg gjorde — mere frihed til at nyde at “synde” en gang imellem med god samvittighed.

Og det bedste af det hele? Alle kan lære hvordan!

Det er ikke noget, som kun virker for mig — trust me, der er ikke noget specielt ved mig. Det mest specielle er vidst, at jeg voksede op i Farum dengang Peter Brixtofte var borgmester.

Det hele handler om, hvordan du får friheden til selv at bestemme om du vil spise et ekstra stykke chokolade, med god samvittighed. Ikke være bundet til strikse diæter. Få overskuddet til, at være mere sammen med dine venner og din familie.

I dag vil jeg gerne vise dig, hvordan du kan også kan få det.

Men inden jeg viser dig hvordan…

Prøv at se nogle af dem, som har opnået nogle fantastiske resultater, efter de lærte de samme strategier, som jeg gerne vil dele med dig i dag:

VIRKELIGE EKSEMPLER: Se mine klienters resultater ved hjælp af mine teknikker, principper og strategier

Sofia Lulle Schouw gik fra en str. large til en str. small inden sin 30 års fødselsdag på 4 måneder

Sabine Vestergaard gik fra total sofakartoffel til at tabe 22 kg på kun 12 uger

Mike Afsharian fik plads til både byture og drinks, samtidig med at tabe 4,4 % fedt

Regitze Jønholt tabte 6 kg og 6 cm i taljen… på 2 måneder

Forestil dig, at om 2 måneder kan du også nyde alt fra et glas vin, til et stykke chokolade — med god samvittighed — og du kan endelig passe dine gamle jeans, som har hængt ensomt, og alt for længe, i dit skab.

Tænk hvis du havde dobbelt så meget energi til dit job, din familie, dine venner, og det allervigtigste: overskud til at fokusere på dig selv og holde gejsten long-term.

Det kan du.

Og, jeg er meget spændt på at afsløre hvordan overfor dig i dag.

Introducerer…

Et personligt “team træningsforløb” til dig, som vil tabe de sidste 5-10 kg, få friheden til at kunne nyde et glas vin med god samvittighed, og endelig kunne passe dine gamle yndlingsjeans

Jeg vil gerne tilbyde dig en invitation til, at få en plads på mit private Fit & Toned team træningsforløb.

Hvis du er træt af yoyo-vægt, at du mangler overskud til dit job eller kæreste, eller bare har brug for at kick-starte din nye livsstil… så er Fit & Toned det helt rigtige for dig.

Der er ikke andre personlige trænere, der tilbyder en mulighed ligesom den her.

Slå den dårlige samvittighed ihjel, for good

Fit & Toned forløbet er skræddersyet specifikt til:

 • Hvordan du hurtigt får styr på din kost (og kan glemme alt om diæter fremadrettet)
 • Hvordan du let opbygger mærkbart mere energi i din hverdag
 • Hvordan du, endelig, kan stoppe med, at bekymre dig om “den dårlige samvittighed”
 • Hvordan du får holdbare succesoplevelser, så du nemt kan holde motivationen
 • Og meget, meget mere…

Her er, hvad du får i forløbet:

 • Mine simple og gennemtestede koststrategier fra mit private “sundhedslaboratorium”:
  Glem alt om at veje din mad, skære kulhydrater fra, eller leve udelukkende af kylling og grøntsager. Du får præcis de samme koststrategier, som mine klienter har brugt til at tabe alt fra 5-20 kg, smide +10 cm om taljen, og fordoble deres overskud.

  Du får også min 59-siders bog med mine kostprincipper. Med den i hånden behøver du ikke lede efter nye kostplaner eller diæter, nogensinde igen!

  Du kan smide alle de strikse diæter ud af døren (eller i skraldespanden). Manualen er nogle ultra-simple huskeregler, som du kan bruge i dag, om 5 år, eller om 20 år.

  Jeg lover dig en ting: De vil ALTID fungere.

 • En unik mulighed for personlig træning og support:
  Du træner på et lille, personligt og sammentømret hold 2x/ugentligt. Hver træning har altid max 3 personer på holdet, inklusiv dig selv.

  Det betyder, at du altid får personlig opmærksomhed og støtte, både fra mig og fra andre i samme situation som du er. Plus, fordi du ikke er alene, bliver det en helt naturlig del af din uge så du automatisk opbygger en fast rutine, som gør dig glad og tilfreds.

  Du bliver aldrig tabt i mængden, som på de traditionelle bootcamps med 6-8 mennesker pr. hold. Eller en normal holdtræning i dit fitness center, hvor du mere eller mindre bliver overladt til dig selv.

 • Professionel hjælp til alle øvelser og alle dine spørgsmål:
  Usikker på om du laver en øvelse rigtigt? Intet problem. Jeg hjælper dig til hver eneste træning, så du altid har 100% styr på din teknik (helt ned til mindste detalje) og undgår at få en skade.

  Plus, får mærkbart hurtigere resultater. Selvom du træner på et hold, får du stadig et 100% skræddersyet program, som passer til dig… også selvom du har en skade… eller hvis du aldrig har prøvet styrketræning med vægte før.

 • Professionel, specifik og detaljeret kropsanalyse:
  Hvis du har følt, at din vægt står stille er det typisk fordi, du ikke kan måle det ordentligt. Den eneste måde du kan være sikker på, at du ikke ender med at stå stille, er ved at måle din fedtmasse, muskelmasse, væske, etc.

  I forløbet får du, hver måned, en detaljeret oversigt over din udvikling. På den måde, kan du hele tiden se, at alt dit hårde arbejde går i den rigtige retning, eller om du skal lave nogle små justeringer (som jeg hjælper dig med).

Et simpelt og massivt “kickstart” til mere succes med dit fedttab

Her er et lille udsnit af, hvad du lærer i Fit & Toned forløbet:

 • Et ultra-simpelt system, der sikrer at du får 7-8 timers søvn, hver nat (det tager 30 sekunder at sætte op)
 • De 10 vigtigste og bedste madvarer, som er et absolut must i dit køleskab
 • Din Ultimative Nordstjerne: Min personlige strategi til at sætte inspirerende mål, som garanterer, at du når dem inden for 100 dage
 • Den lille “hemmelighed” til at få mere energi på under 7 dage
 • Sådan opbygger du nemt bedre og faste rutiner, hver uge
 • Overvind de dårlige undskyldninger, som forhindrer din succes (ikke kun din sundhed, også dit job og dit forhold)
 • Hvorfor du skal glemme alt om fordelene ved at tænke positivt — og hvad du skal gøre i stedet
 • Psykologien bag hvordan du finder “den gode balance,” får mere selvtillid og endelig føler dig godt tilpas i din krop
 • Den primære grund til, at folk kæmper med at komme op på hesten igen (og hvordan du undgår det)
 • Hvorfor tankegangen bag “begrænsning” er fuldstændig forkert — i virkeligheden får du mere succes ved at fokusere på, hvad du godt må
 • Mine simple koststrategier så du nemt kan finde rundt i kostverdenen (Hint: de handler ikke om at veje din mad)
 • Opbyg disciplinen til ubesværet at følge din sunde kost uden at køre død i det efter 3 måneder
 • 80/20 reglen for fedttab: Sådan slår du dig løs hver uge med god samvittighed, og stadigvæk taber dig alt fra 5 til 10 kg
 • Byggeklodserne til et stærkt liv: Sådan holder du den gode stime kørende
 • Hvorfor verdens mest effektive og succesfulde mennesker gør alting simpelt (og hvordan du kopierer deres succes)
 • Hvorfor gode resultater med din træning ikke handler om, at træne 6-7x/ugentligt — i stedet, skal du gøre det rigtigt, i den rigtige rækkefølge, på det rigtige tidspunkt

Flere eksempler på mine klienters succesoplevelser

“Jeg startede med en challenge om at cykle på arbejde i 20 dage i streg (12km) […] det er nu blevet til over et år i pedalerne. Sidste sommer gik jeg i shorts for første gang i mange år uden at tænke over, om nogen syntes mine lår var tykke.” — Line H.

“Min vægt er faldet fra 81 til 79 og jeg har tabt ca. 7 kg fedt og øget muskelmassen med ca. 6 kg! Min bodyage er faldet fra 38 til 23 (jeg er 38 in real life nu)! Takket være [Kristian].” — Martin S.

“Kristian har fuldstændig ændret mit syn på sundhed. Han har flyttet mit fokus mod de ting, som giver mig mest værdi i både træning og privatlivet. Jeg har fundet ud af at jeg kan meget mere end jeg troede og at det er mig selv der sætter de begrænsninger jeg møder.” — Heidi B.

Plus: En eksklusiv bonus

Fuld, og eksklusiv, adgang til en privat support gruppe — med løbende tips, tricks og motivation

Du er ikke alene! I vores private support gruppe får du masser af støtte, inspiration, og gode fif når du føler, at du sidder fast, eller har mistet motivationen.

Fit & Toned kommer med min personlige, 100% tilfredshed, alle pengene tilbage garanti.

Hør her… hvis du ikke ELSKER, at være en del af Fit & Toned forløbet insisterer jeg, at du får alle dine penge tilbage.

Jeg betaler endda dit abonnement til fitnesscentret for alle 8 uger, hvis du vælger, at bruge garantien (værdi DKK 798). Her er hvorfor.

Jeg har brugt de sidste 7.5 år på, at finde ud af, hvad der egentlig virker når du gerne vil have holdbare resultater med at tabe dig, få mere selvtillid, og få mere overskud. Jeg kunne sagtens have nøjes med kun at fokusere på fysisk træning.

I stedet for, så har jeg nærstuderet alt fra adfærdspsykologi, til hvordan du bryder dine dårlige vaner (og holder dem), mentaltræning, hjerneforskning, og hvordan du, fuldstændig lavpraktisk, udvikler en større tro på dig selv.

Fit & Toned handler ikke kun om, hvordan du taber dig (selvom jeg garanterer dig, at du kommer til det — mere om det om et øjeblik). Det handler ligeså meget om, hvordan du får long-term succes med din kost, din træning, dit overskud, din livsglæde… og hele dit liv.

Så. Her er mit tilbud til dig.

Det er simpelt: Prøv hele Fit & Toned forløbet, samtlige 16 træninger, og oplev hele programmet selv. Hvis du ikke har tabt dig minimum 5 kg efter 8 uger, så vil jeg have dig til at sende en mail til mig, og så refunderer jeg dig 100%.

Garantien er udvidet til hele 60 dage. Det dækker fuldstændig alle ugerne og alt indholdet i forløbet. Prøv HELE forløbet. Hvis du ikke elsker, at være en del af Fit & Toned, så send mig en email NÅR-SOM-HELST indenfor de første 60 dage. Så refunderer jeg hele din betaling.

Du får også lov til, at beholde alt bonusmaterialet… på min bekostning.

Jeg er ikke interesseret i at holde på dine penge, hvis du er utilfreds. Men, jeg forventer, at du giver forløbet et ærligt forsøg, kommer til alle træninger og gør hvad vi aftaler — hver gang.

Så du har, vitterligt, INGEN risiko forbundet med forløbet, fordi jeg personligt garanterer, at du taber dig minimum 5 kg efter 8 uger. Eller, hvis du simpelthen bare ikke er tilfreds, så får du 100% af dine penge tilbage.

Så. Hvis du er parat til at få mere overskud, få en stærk krop, og endelig tabe de sidste 5-10 kg, så er tidspunktet det helt rigtige, lige nu.

FIT & TONED

 • 2x/eller 3x/ ugentlige holdtræninger
  Du er aldrig alene på din rejse. Hver uge træner du på et lille, eksklusivt, lukket hold med maks 3 personer af gangen. Det betyder, at du får masser af opmærksomhed plus fordelen ved ekstra sammenhold. Uanset hvilket niveau du er på lige nu vil du passe perfekt til Fit & Toned holdet.
 • Privat Mastermind Facebook Gruppe
  Du får adgang til vores private Facebook gruppe, hvor vi deler erfaringer og idéer sammen. Er du i tvivl om noget? Du har adgang til både min og alle de andre på holdets erfaringer.
 • Trin-for-Trin Worksheets
  Du får adgang til mine 10 års erfaring med en hel masse praktiske guidelines, worksheets og ressourcer til at gøre materialet hurtigt og nemt for dig at implementere i din hverdag.
 • Ubegrænsede InBody fedtprocent målinger
  Det er ikke nok, at du kender din vægt. Du er nødt til at kende forholdet mellem din muskelmasse, væskebalance og fedtmasse for at vurdere, om du bevæger dig i den rigtige retning. Du får ubegrænset adgang til vores 70.000 kroners udstyr der kan måle dig hyperpræcist, så du ikke behøver være usikker på, om det du gør er rigtigt.

Kr. 1.999

(Det er mindre kr. 65 om dagen)

Klik på knappen herover. Efterfølgende bliver du videresendt til en sikker betalingsside, hvor du skal indtaste nogle enkelte informationer. Beløbet du skal betale i dag er 3.998 — de resterende DKK 2x 399 betaler du først, når du er blevet tilmeldt Sporting Health Club til din første træning.

Efter din indbetaling er gået igennem, får du en email med alle informationer, links, og materiale til dit Fit & Toned forløb.

Den eneste beslutning du skal tage i dag

Vi har allerede set, at mine sundhedsstrategier virker for flere forskellige slags personer. Lige nu har du to, meget forskellige, muligheder…

Mulighed #1: Du kan blive ved med, at prøve alle de forskellige kure, diæter og finde mere inspiration online.

Men spørg dig selv, og vær hudløst ærlig: Har du ikke gjort det længe nok efterhånden?

Plus, frustrationen ved at finde hoved og hale i sundhedsverdenen, på egen hånd, uden hjælp og uden støtte.

Det er derfor, at du bør overveje…

Mulighed #2: Du kan prøvekøre hele Fit & Toned forløbet, alle 8 uger, lige nu. Husk, du får adgang til al min viden fra de sidste 7.5 år, så du slipper for at skulle prøve dig frem efter en løsning, som kun MÅSKE vil virke.

Fit & Toned VIL virke for dig. Ellers, så får du 100% af alle dine penge tilbage. Du skal kun sende mig en e-mail (du behøver ikke engang fortælle hvorfor). Det er en “no-brainer,” hvis du gerne vil nå dit drømmemål.

Husk: Jeg garanterer det!

Vi ses derinde.

FIT & TONED

 • 2x/eller 3x/ ugentlige holdtræninger
  Du er aldrig alene på din rejse. Hver uge træner du på et lille, eksklusivt, lukket hold med maks 3 personer af gangen. Det betyder, at du får masser af opmærksomhed plus fordelen ved ekstra sammenhold. Uanset hvilket niveau du er på lige nu vil du passe perfekt til Fit & Toned holdet.
 • Privat Mastermind Facebook Gruppe
  Du får adgang til vores private Facebook gruppe, hvor vi deler erfaringer og idéer sammen. Er du i tvivl om noget? Du har adgang til både min og alle de andre på holdets erfaringer.
 • Trin-for-Trin Worksheets
  Du får adgang til mine 10 års erfaring med en hel masse praktiske guidelines, worksheets og ressourcer til at gøre materialet hurtigt og nemt for dig at implementere i din hverdag.
 • Ubegrænsede InBody fedtprocent målinger
  Det er ikke nok, at du kender din vægt. Du er nødt til at kende forholdet mellem din muskelmasse, væskebalance og fedtmasse for at vurdere, om du bevæger dig i den rigtige retning. Du får ubegrænset adgang til vores 70.000 kroners udstyr der kan måle dig hyperpræcist, så du ikke behøver være usikker på, om det du gør er rigtigt.

Kr. 1.999

(Det er mindre kr. 65 om dagen)

Ofte Stillede Spørgsmål om Fit & Toned

“HVAD ER FORSKELLEN MELLEM EN ‘NORMAL’ BOOTCAMP OG FIT & TONED?”

En normal fitness bootcamp varer 8 til 12 uger. Men, der er som regel MINIMUM 6 deltagere til hver eneste træning. På Fit & Toned er vi altid MAX 3 personer til hver træning, inklusiv dig selv.

Det betyder, at du får mere personlig opmærksomhed, og samme hold stemning, som på en traditionel fitness bootcamp. Bootcamps har oftest også en fast “ramme”. Hvilket betyder, at du starter og slutter indenfor en bestemt periode og så skal du investere i et helt nyt forløb igen.

Fit & Toned er designet til, at du får det ultimative kickstart i de første 8 uger, og hvis du vil fortsætte den gode stime efterfølgende kan du nemt gøre det.

Du betaler kun pr. måned. Den samme månedlige pris som i de første 8 uger. Ingen ekstra gebyrer. Ingen skjulte priser. Ingen binding.

Det er præcis derfor, at mine Fit & Toned deltagere har været på holdet — gennemsnitligt — i minimum 1 år.

“HVAD HVIS JEG IKKE HAR STYRKETRÆNET FØR?”

Intet problem. Du ville ikke være den eneste. Jeg har haft flere, som aldrig havde aldrig rørt en håndvægt før:

 • Andreas, havde prøvet at træne lidt før, men aldrig noget seriøst
 • Mads, havde aldrig sat foden i et fitnesscenter (han endte han med at dødløfte over 140 kg)

Jeg lærer dig, hvordan du skal styrketræne, for at få de bedste resultater. Og træningen bliver tilpasset til dig, hver gang.

“MIN TIDSPLAN ER MEGET PRESSET HVER UGE. HVORNÅR OG HVORHENNE FOREGÅR TRÆNINGEN?”

Jeg har designet Fit & Toned til at passe ind i selv den mest travle kalender. Et par af dem på holdet arbejder nogle dage fra kl. 8 morgen, og andre dage indtil kl. 23. Derfor var det vigtigt for mig, at Fit & Toned ville passe ind, uanset hvornår du arbejder. Du får 11 forskellige tidspunkter at vælge mellem, både morgen, eftermiddag, aften og i weekenden.

Tiderne er:

 • Mandag: 18-19
 • Tirsdag: 7-8 & 17.30-18.30
 • Onsdag: 18-19
 • Torsdag:7-8 & 17.30-18.30
 • Søndag: 10-11

Vi træner sammen i Sporting Health Clubs lokaler på Gyldenløvesgade 19, 1600 København V. Medlemskabet er inkluderet i Fit & Toned forløbet.

Du kan frit benytte Sporting Health Clubs faciliteter på egen hånd. Så, hvis du vil træne en ekstra gang i løbet af ugen, så har du fri adgang til alle deres lokaler og deres egne hold også.

“HVAD HVIS JEG ALLEREDE HAR ET MEDLEMSKAB I ET ANDET FITNESSCENTER?”

De fleste fitnesscentre har mulighed for, at sætte dit abonnement på pause. Men, indtil videre har alle deltagere på Fit & Toned valgt at stoppe helt i deres gamle center, fordi de synes at Sporting Health Club har bedre faciliteter (plus, det er lidt hyggeligere).

“HVOR OFTE ÅBNER DER NYE HOLD?”

Det er vigtigt for mig, at alle mine deltagere på Fit & Toned passer ind på holdet. Vi har et lille tæt fællesskab — derfor er det essentielt, at vi har god kemi og vi ikke bliver for mange.

Jeg åbner op for nye hold hver anden måned — med mindre holdet allerede er fyldt op af eksisterende deltagere. På den måde sikrer jeg, at vi ikke bliver for mange, så alle får mest mulig personlig opmærksomhed.

“HVAD HVIS JEG GERNE VIL FORTSÆTTE PÅ HOLDET EFTER DE 8 UGER?”

Helt simpelt: Du fortsætter bare. Du betaler et månedligt abonnement på DKK 2.398 (Fit & Toned + medlemskab til SHC). Du modtager en email den 1. i hver måned, med en faktura, som dækker over dit Fit & Toned abonnement.

“BARE SIG DET SOM DET ER… ER FIT & TONED DET RIGTIGE FOR MIG?”

Da jeg sammensatte forløbet, havde jeg to personer i tankerne. De er:

 • Person #1: Du drømmer om, at smide de sidste 5-10 kg og du er træt af alle de forskellige kure og diæter.
 • Person #2: Du vil gerne have mulighed for at have din egen personlige træner, plus, muligheden for at træne sammen med et hold

Fit & Toned forløbet kan hjælpe dig uanset hvad. Du finder ud af, præcis hvordan du undgår at skulle prøve den ene kur efter den anden. Plus, jeg giver dig også en teknikker til, hvordan du får mere selvtillid, mere overskud, og psykologien bag succes i dit forhold, og dit arbejde.

Alle de teknikker har været med til, at jeg selv tabte de sidste kg, blev markant fysisk stærkere, og overvandt mine egne mentale barrierer og min usikkerhed. Jeg deler dem alle sammen med dig, så du fremadrettet nemmere får succes med de ting du kaster dig over.

FIT & TONED

 • 2x/eller 3x/ ugentlige holdtræninger
  Du er aldrig alene på din rejse. Hver uge træner du på et lille, eksklusivt, lukket hold med maks 3 personer af gangen. Det betyder, at du får masser af opmærksomhed plus fordelen ved ekstra sammenhold. Uanset hvilket niveau du er på lige nu vil du passe perfekt til Fit & Toned holdet.
 • Privat Mastermind Facebook Gruppe
  Du får adgang til vores private Facebook gruppe, hvor vi deler erfaringer og idéer sammen. Er du i tvivl om noget? Du har adgang til både min og alle de andre på holdets erfaringer.
 • Trin-for-Trin Worksheets
  Du får adgang til mine 10 års erfaring med en hel masse praktiske guidelines, worksheets og ressourcer til at gøre materialet hurtigt og nemt for dig at implementere i din hverdag.
 • Ubegrænsede InBody fedtprocent målinger
  Det er ikke nok, at du kender din vægt. Du er nødt til at kende forholdet mellem din muskelmasse, væskebalance og fedtmasse for at vurdere, om du bevæger dig i den rigtige retning. Du får ubegrænset adgang til vores 70.000 kroners udstyr der kan måle dig hyperpræcist, så du ikke behøver være usikker på, om det du gør er rigtigt.

Kr. 1.999

(Det er mindre kr. 65 om dagen)

Copyright © 2019 kristianthaulow.com