Sikker Betaling

Du er kun 60 sekunder væk fra, at få din plads…

Fit & Toned

DKK 3.998,00

Jeg ser frem til at vise dig hvordan du taber de sidste 5-10 kg, får friheden til at kunne nyde et glas vin med god samvittighed, og endelig kunne passe dine gamle yndlingsjeans. Jeg viser dig det hele i Fit & Toned forløbet — velkommen til.

Prøv hele Fit & Toned forløbet! 100% UDEN RISIKO. Samtlige 16 træninger, og oplev hele programmet selv. Har du ikke har tabt dig minimum 5 kg efter 8 uger, send mig en mail indenfor de første 60 dage og så refunderer jeg dig 100%.

Hvad andre klienter har sagt:

“Jeg startede med en challenge om at cykle på arbejde i 20 dage i streg (12km) […] det er nu blevet til over et år i pedalerne. Sidste sommer gik jeg i shorts for første gang i mange år uden at tænke over, om nogen syntes mine lår var tykke.”

— Line H.

“Min vægt er faldet fra 81 til 79 og jeg har tabt ca. 7 kg fedt og øget muskelmassen med ca. 6 kg! Min bodyage er faldet fra 38 til 23 (jeg er 38 in real life nu)! Takket være [Kristian].”

— Martin S.

“Kristian har fuldstændig ændret mit syn på sundhed. Han har flyttet mit fokus mod de ting, som giver mig mest værdi i både træning og privatlivet. Jeg har fundet ud af at jeg kan meget mere end jeg troede og at det er mig selv der sætter de begrænsninger jeg møder.”

— Heidi B.

Brug for hjælp?

Få fat på mig her:

hello@kristianthaulow.com

20 41 48 94

Sikkerhed

Alle personlige oplysninger sendes med SSL-teknologi (Secure Sockets Layer) via Stripe for at give dig en sikker, ubekymret ordreoplevelse.

Copyright © 2017 Kristian Thaulow. All Rights Reserved