Velkommen tilbage, [wlm_firstname]!

Hvordan programmet fungerer

Over de næste uger dykker vi ned i de teknikker, strategier og mindsets du har brug for, at opbygge dit eget stærke liv.

Men først og fremmest:

Tusind tak fordi du har valgt, at blive en del af mine private klienter. Du skal vide, at jeg ikke tager let på det ansvar! Mit mål er, at give dig den absolut bedste oplevelse, hele vejen igennem.

Materialet her på siden har været igennem flere års test, afprøvning og evaluering. Og jeg har samlet det absolut bedste til dig, så du har den største chance for, at få succes.

Når du går gennem materialet kan det være fristende bare at læse det og sige, “Ja, ja, det har jeg styr på.” Men den VIGTIGSTE ting, for at opbygge et stærkt liv, tabe dig eller blive fysisk stærk handler om, at du bruger hvad du lærer.

Derfor vil jeg udfordre dig i løbet af vores tid sammen, både fysisk men også mentalt.

Jeg kan slet ikke vente med, at komme igang!

– Kristian

Den ultimative kostmanual:
Sådan taber du de sidste +5 kg permanent… også selvom du har prøvet samtlige kure, diæter og kostplaner

Bonus Videoer

1. “Hvordan ændrer jeg mine dårlige vaner, og holder dem ved lige?”

De fleste af os har typisk én eller flere vaner, som vi gerne vil ændre.

Problemet er, at vi ikke ved hvordan vi ændrer en dårlig vane (og holder den ved lige). Lær hvordan du ændrer en vane, ved at finde det egentlige problem (ofte er det ikke den chips pose du har spist eller sodavand du har drukket).

I videoen lærer du en teknik til, hvordan du ændrer din vane og holder den ved lige. Uanset hvilken vane du vil ændre, består den af de samme 3 elementer: En aftrækker, en adfærd, og en belønning.

Lær præcis hvordan du ændrer en dårlig vane i videoen.

2. “Hvordan får jeg mere overskud til at træne og spise sundt?”

Jeg har et lidt anderledes fokus til, hvordan du får mere fokus. I videoen lærer du 3 trin til, hvordan du nemt får mere overskud.

Istedet for at prøve taktik efter taktik, skal du angribe dit overskud ligesom en forsker. Lær hvad det betyder og hvordan du gør i videoen.

© 2018. All rights reserved.