Se hvad en tilfældig gut på Facebook havde at sige om mig:

“Hva med at tage din træning seriøst i stedet for de der disko løsninger?! FJOLS!”

Åh ja, min kære læser, komedien skriver jo næsten sig selv! Det er “næsten” for nemt. Jeg elsker det! Jeg sætter kæmpe stor pris på hans ligegyldige kommentar fordi den giver mig fantastisk indhold jeg kan bruge i mine emails. Plus, jeg får lov til at more mig på hans bekostning.

Måske skulle han tage nogle armstrækkere for at få sin vrede ud.

Så hvad var det der fremprovokerede hans uendelige vrede og had til mig?

Her er, hvad der skete:

Jeg havde lagt et billede op af en øvelse, hvor jeg skrev, at der var et alternativ, der gjorde det lettere at lave øvelsen rigtigt. Plus, du undgik at få problemer med dit håndled.

Det fik ham, tilsyneladende, helt op i det røde felt.

Også selvom jeg ikke havde lagt forklaringen op endnu.

Det var ikke engang min idé.

Alternativet kommer fra en af verdens bedste strength coaches, som har trænet nogle af verdens bedste atleter.

Lad os bare sige, at han ved, hvad han taler om.

Men, vores kære Facebook båtnakke var — naturligvis — nødt til at komme af med nogle aggressioner. I stedet for rent faktisk at bruge den gratis information han jo havde betalt så mange gratis penge for.

Så hvad skal du tage med fra det her?

I gamle dage ville en episode som det her slå mig totalt ud.

I dag?

I dag er jeg kun glad for at få sådan noget nonsens som feedback. Hvorfor? Fordi jeg synes det er ekstremt morsomt. Og det er virkelig godt materiale til mine emails!

Pointen er, at folk er ekstremt hurtige til at komme med deres egne meninger.

For eksempel, når du begynder at ændre ting i dit liv.

Ikke for andres skyld… men for din egen.

Lige pludselig er alle omkring eksperter!

Alle har en mening.

I sidste ende er du nødt til at gøre det, der føles rigtigt for dig. Jeg ved godt, at det er nemt at sige, at du skal skide hul i hvad folk siger. Men det er rigtigt. Det er det eneste du kan gøre. Den nemmeste måde at gøre det på er ved at du kun involverer folk du stoler på 100%. Lad være med at fortælle familie, venner eller kolleger om, hvad du har gang i eller hvad dine mål er.

Lad dine resultater tale for dig.

Og ja, det kræver tid og tålmodighed.

Men når en usikker, bumset, bleg, computernørd fra Farum kan gøre det… så har du ingen undskyldning for ikke at kunne gøre det også.

Hvis du vil have en decideret proces til hvordan du gør det, så afslører jeg det hele i min gratis præsentation.

Du kan får direkte og gratis adgang til linket her:

www.kristianthaulow.com/video