Skip to main content

Prøv at forestille dig det her: På en hvilken-som-helst hverdag får du komplimenter der minder om den her: “Hvad skal jeg gøre, for at få en ligeså pæn numse som dig?”.

Måske er de her komplimenter mere nice-to-have, og måske vil du bare gerne have følelsen af, at dine yndlings jeans sidder på dig, som om de var malet på.

I dag får du et “8 Weeks to a Smokin’ Hot Booty” program, som giver dig… ja, altså en smokin’ hot booty. Fordi, hvem har nogensinde sagt, at de kunne tænke sig en røv som hænger helt nede omkring anklerne?

Lad os kigge på, hvad du kommer til at lære:

DIN STØRSTE UDFORDRING MED AT FÅ EN FLOT BOOTY — OG HVORDAN DU LØSER DET

Hvad er egentlig det primære problem du kommer til at støde på, hvis du gerne vil have en lækker røv? Der er selvfølgelig de klassiske som skod teknik, for meget vægt, elendigt fokus, et dårligt program, etc.

Men det er faktisk ikke det, som bliver det største problem for dig når gerne du vil have en lækker booty. Hold lige fast engang, fordi jeg skal til at levere noget fucking honest truth til dig.

Dit mindset er 100% den ting, som står mest i vejen for dig at få en flot bagdel. Hvis du har efterladt dit mindset på månen, så kan du få det mest perfekte booty-builder-program foræret på et stykke papir fra gud og det ville ikke virke en skid.

Du kender det stensikkert allerede: Du spørger en ven til råds om X, de giver dig et tip med Y og du skal i bund og grund bare få din røv i gear. Meeeeeeeeeen, du kommer aldrig rigtig i gang og tænker lidt for dig selv “Det var alligevel ikke det rigtige for mig tror jeg”.

Det er ikke fordi du er et dårligt menneske. Det er dine egne skjulte regler og barrierer, som får din hjerne til at slå bremsen i og finde på alle mulige grund til, hvorfor det ikke lige ville virke.

Når det sker, så bruger vi udtryk som: “Jeg skal lige finde mig selv først”, eller “jeg skal bare lige have styr på det her — og så går jeg i gang”, eller “jeg starter i morgen”. Og hvad sker der? Not a damn thing…

Don’t be lazy (but you can still be cute).

Det skal fandme være løgn, om det sker for dig! Don’t worry, du kan altid regne med coach Kristian til at give dig “the brutal truth” og hjælpe dig med at nå dine mål.

Du får et konkret booty program af mig om et øjeblik, men inden vi dykker ned i det, så skal vi lige have styr på dit mindset og dit fokus. Når du har styr på dit mindset bliver din kost lettere, din træning bliver bedre og du får lettere ved at få en booty der siger spar 2.

Se de næste 8 uger om en test i stedet for en sur pligt. Worst case, så finder du ud af, at booty building ikke lige var din kop te, og du har ikke mistet noget.

Start med at smide alle de dårlige undskyldninger ud af døren. Undskyldninger som dem her: “Jeg starter bare i morgen”, “jeg ved ikke, hvor jeg skal starte”, “booty træning er nok ikke noget for mig”, og den værste “hvad hvis jeg ikke kan finde ud af det?”.

Alle de undskyldninger er bullshit. Fordi, hvad er det værste der kan ske? At du har testet et program, som du har fået gratis af mig, og at det ikke lige var noget for dig.

Så. Fokuser dit mindset på, at de næste 8 uger bare er en test. Du kan ikke fejle — det er kun en test.

Jeg siger det lige igen: Du kan ikke fejle — det er kun en test.

Alright? Lad os kigge på næste del: Din kost.

SÅDAN FÅR DU STYR PÅ DIN KOST PÅ 30 SEKUNDER

Når jeg spørger mine læsere om, hvad deres største udfordring er så svarer 95% det samme (med nogle små varianter).

Prøv og se nogle af svarene fra en survey jeg har sendt ud:

Det kræver ikke en lang uddannelse for at spotte, at der er noget totalt galt i sundhedsverdenen. 95% af ALLE mine læsere fortæller mig, at de har problemer med at holde styr på deres kost.

Alligevel er der masser af såkaldte “eksperter”, som slynger det ene kostråd ud efter det andet i Go’ Morgen Danmark (grunden til at jeg kalder eksperterne for “eksperter” er i bund og grund fordi jeg ikke giver en skid for deres kostråd, fordi jeg egentlig synes de råd er noget lort).

Prøv og se nogle kostråd fra de her såkaldte eksperter — seriøst, jeg hader dem!
Såkaldte “kosteksperter” som udtaler sig…

Det der… det er intet mindre end latterligt!

Og de screenshots er taget fra store websites som f.eks. Politiken etc.

Jeg kan fandme godt forstå, at folk er snothamrende forvirrede om, hvad de må og hvad de ikke må. Lige nu har vi MERE viden end nogensinde omkring kost — alligevel bliver vi større og større (og ikke på den gode måde) og selvtilliden er totalt i bund.

Det er det sidste jeg vil kalde Et Stærkt Liv, som jeg specialiserer mig i at give dig. Et stærkt liv fyldt med glæde, overskud og styrke både mentalt og fysisk.

Jeg kunne snildt gøre ligesom de udnævnte kosteksperter og give dig kostråd XYZ og sige at du skal gøre ABC. Men vil du gøre det? Sikkert ikke og det forstår jeg 100%.

Så lige nu glemmer vi rådene om, at du skal droppe agurken i madpakken (hold kæft hvor er det åndssvagt) og fokuserer på én ting, som du kan gøre for at få styr på din kost.

Det bedste du kan gøre i alle sammenhænge, er at fokusere på én ting, som du kan starte med allerede i dag. Bare lad alle de andre om at fokusere på 10 forskellige ting på af gangen og få lidt til ingen succes med deres kost.

Start med at fokusere på én ting først, og så kan du bygge på hen ad vejen. På den måde får du meget hurtigere en booty der får dine jeans til at sidde som om de er malet på dig.

Dit primære fokus lige nu er at få nok protein i kroppen. Når du vil have en lækker bagdel, så skal den behandles ligesom alle andre muskler og det kræver at du får proteiner nok.

Spørgsmålet er hvordan du gør det nemmest og uden du skal tælle kalorier?

Fokusér på at spise 1 håndflade størrelse af et-eller-andet slags kød til din frokost og aftensmad. That’s it.

Når du har fået styr på den del hver dag (eller hvis du allerede er godt kørende), så kan du begynde at fokusere på at få de rigtige grøntsager, fedt, osv.

Men lige nu: Let’s keep it simple — det får du meget større succes med og du holder det nemmere ved lige.

Hvis du har lidt svært ved at vurdere, hvad der er bedst at spise, så download min 5-til-1 Teknik, som du får gratis her og få endnu bedre styr på din kost.

SÅDAN FÅR DU EN SMOKIN’ HOT BOOTY

Alright — now for the really fun part!

Her får du programmet: “8 Weeks to a Smokin’ Hot Booty”. Hvis du er usikker på nogle af øvelserne, så smæk navnet ind på YouTube og så finder du øvelsen uden problemer.

Tanken med programmet er, at du enten (1) kan bruge det sammen med dit nuværende program eller (2) kan bruge det som dit primære program over de næste 8 uger.

Vær lige opmærksom på, at programmet KUN fokuserer på din bagdel og ikke noget træning til overkroppen. Hvis du allerede er i gang med et program, så fungerer Smokin’ Hot Booty programmet perfekt ved siden af og alternativt som et program hvis du skal sparke dig selv i gang.

Hvilke dage du vælger at træne på er ikke så vigtigt — det vigtigste er, at du får hvileperioder mellem din træning. Én dag mellem hver træning er fint.

Eksempel #1:

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_scrollable_table’ av_uid=’av-ojkjc0′] [av_row row_style=” av_uid=’av-ocxuqo’][av_cell col_style=” av_uid=’av-o70vaw’]Mandag[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-o1qu94′]Tirsdag[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-nvezbk’]Onsdag[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-novhp4′]Torsdag[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-2cvme8′]Fredag[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-nce9mo’]Lørdag[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-n8hx5s’]Søndag[/av_cell][/av_row] [av_row row_style=” av_uid=’av-n118bk’][av_cell col_style=” av_uid=’av-myco8o’]Træning[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-mr0fw8′]Hvil[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-mk3dug’]Træning[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-mdl47c’]Hvil[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-ma8xtc’]Træning[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-m35loo’]Hvil[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-274948′]Hvil[/av_cell][/av_row] [/av_table]

Eksempel #2:

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_scrollable_table’ av_uid=’av-lq6ug0′] [av_row row_style=” av_uid=’av-25ys28′][av_cell col_style=” av_uid=’av-ldo21s’]Mandag[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-lbes4g’]Tirsdag[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-l3r5a8′]Onsdag[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-kxe0ts’]Torsdag[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-kpsg28′]Fredag[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-kmfy3k’]Lørdag[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-keymvs’]Søndag[/av_cell][/av_row] [av_row row_style=” av_uid=’av-kbvfso’][av_cell col_style=” av_uid=’av-k54xuw’]Hvil[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-jy473c’]Træning[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-jpzvy0′]Hvil[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-jl9ca8′]Træning[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-jggjls’]Hvil[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-j94p5c’]Træning[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-j66h2o’]Hvil[/av_cell][/av_row] [/av_table]

Det skal ikke være rocket science, at få klaret din træning. Det skal være sjovt og der skal være et formål med det — og formålet lige nu, er at du får den lækreste bagdel du overhovedet kan på 8 uger.

Sound good? Cool — lad os kigge på programmet:

8 WEEKS TO A SMOKIN’ HOT BOOTY PROGRAMMET

Uge 1 – 4:

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_scrollable_table’ av_uid=’av-iznbso’] [av_row row_style=’avia-heading-row’ av_uid=’av-iq107c’][av_cell col_style=” av_uid=’av-ilsdls’]BLOK[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-if0efc’]ØVELSE[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-ic88ps’]SÆT[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-i4g2ao’]REPS[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-1svr9s’]TEMPO[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-hr0z3c’]HVIL[/av_cell][/av_row] [av_row row_style=” av_uid=’av-hl1848′][av_cell col_style=” av_uid=’av-he27uo’]A[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-hafpjs’]BB Hip Thrust[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-h4sr80′]5[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-gx8c4g’]8[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-gte6cw’]4011[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-gp8kk0′]60 sec[/av_cell][/av_row] [av_row row_style=” av_uid=’av-ghfen4′][av_cell col_style=” av_uid=’av-ga6xbs’]B1[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-g3frgw’]BB Back Squat[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-fwguag’]3[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-fqggxs’]10[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-fmi8kg’]3010[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-fib9ds’]–[/av_cell][/av_row] [av_row row_style=” av_uid=’av-fcbjy8′][av_cell col_style=” av_uid=’av-1ipb54′]B2[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-f0uq2g’]20″ Box Jump[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-eto674′]3[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-em6imw’]10[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-eigu4w’]EKSPLOSIVT[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-ednixs’]60 sec[/av_cell][/av_row] [av_row row_style=” av_uid=’av-e5pe0g’][av_cell col_style=” av_uid=’av-e0twvs’]C1[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-drhcdc’]DB Walking Lunge + Kickback[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-dmoreo’]3[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-1conrc’]10 ea[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-d948zk’]2110[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-d3krns’]–[/av_cell][/av_row] [av_row row_style=” av_uid=’av-cxngnc’][av_cell col_style=” av_uid=’av-4mthc’]C2[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-clc9eg’]SB Leg Curl – Left Leg[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-cg0rvs’]3[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-cabi80′]10[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-c3gulc’]2011[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-c0bpag’]–[/av_cell][/av_row] [av_row row_style=” av_uid=’av-bvxfrc’][av_cell col_style=” av_uid=’av-bqi4w8′]C3[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-bhihns’]SB Leg Curl – Right Leg[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-ba2yhk’]3[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-b7p82g’]10[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-b2g1vs’]2011[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-av3mlc’]–[/av_cell][/av_row] [av_row row_style=” av_uid=’av-anfwo0′][av_cell col_style=” av_uid=’av-aj5ghc’]C4[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-abapgw’]SB Leg Curl – R+L Leg[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-a77yag’]3[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-a1jyxc’]10[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-9u69c8′]2011[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-9o0yio’]60 sec[/av_cell][/av_row] [/av_table]

Uge 5 – 8:

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_scrollable_table’ av_uid=’av-yab9k’] [av_row row_style=’avia-heading-row’ av_uid=’av-9a4ohk’][av_cell col_style=” av_uid=’av-94cu8g’]BLOK[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-8zioy0′]ØVELSE[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-8x3eyw’]SÆT[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-8m9ywo’]REPS[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-8hol7c’]TEMPO[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-8f5y34′]HVIL[/av_cell][/av_row] [av_row row_style=” av_uid=’av-899ipk’][av_cell col_style=” av_uid=’av-7zzzrk’]A[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-7u0ue8′]BB RDL[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-7o2f9c’]4[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-7i4bp4′]8[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-7cgzhc’]4010[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-791bbk’]60 sec[/av_cell][/av_row] [av_row row_style=” av_uid=’av-739wi0′][av_cell col_style=” av_uid=’av-6wgq40′]B1[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-6ruscg’]BB Sumo Deadlift[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-6j2phk’]3[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-6bg3oo’]8[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-6a6q74′]3110[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-60x80w’]–[/av_cell][/av_row] [av_row row_style=” av_uid=’av-5y8vns’][av_cell col_style=” av_uid=’av-5sco00′]B2[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-5l3r94′]DB Reserve Lunge[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-5cq600′]3[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-556bqg’]6 ea[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-4zrr3s’]2110[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-4yf2sg’]–[/av_cell][/av_row] [av_row row_style=” av_uid=’av-4s0ky8′][av_cell col_style=” av_uid=’av-4lcmu0′]B3[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-4d61w8′]BW Glute Bridge[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-48twr4′]3[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-4281hc’]20[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-3uv9ug’]30X1[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-3nl214′]60 sec[/av_cell][/av_row] [av_row row_style=” av_uid=’av-3k4nmw’][av_cell col_style=” av_uid=’av-3cvwag’]D1[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-392cwg’]KB Goblet Squat[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-31iwiw’]3[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-11czk’]6[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-2sztqo’]2110[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-2hz10o’]–[/av_cell][/av_row] [av_row row_style=” av_uid=’av-2g9mdc’][av_cell col_style=” av_uid=’av-88nv4′]D2[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-204u6w’]Wall Balls[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-1vmueg’]3[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-1p0s6o’]6[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-1mscco’]HURTIGT[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-1ha6v4′]30 sec[/av_cell][/av_row] [av_row row_style=” av_uid=’av-16wv1s’][av_cell col_style=” av_uid=’av-13xjmg’]E[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-3ed68′]Treadmill Sprints (Tabata)[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-pbiw8′]8[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-jqzrc’]20 sec[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-hq85s’]10% Incline — ALL OUT[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-aqrow’]10 sec[/av_cell][/av_row] [/av_table]
  • BB = Barbell
  • DB = Dumbbell
  • BW = Bodyweight
  • KB = Kettlebell
  • SB = Stability Ball
  • “ = Inches

Rimelig simple stuff — men meget effektivt! Hvis du fokuserer på at holde det tempo, som der står i hver øvelse, så får du 10x mere ud af det her program end alle mulige middelmådige programmer, som der er masser af online.

Jeg håber du får glæde af 8 Weeks to a Smokin’ Hot Booty programmet. Hvis du vil have flere programmer ligesom det her, så kan du downloade mine 3 gratis træningsprogrammer, hvor du får programmer til overkrop, underkrop og et fullbody program. Du får dem sendt gratis på din mail her:

[optin-monster-shortcode id=”nldyg90vm637rwyekeeq”]