BOOK DIN FØRSTE 45 MINUTTERS SESSION ALLEREDE I DAG – DET ER GRATIS.

KLIK HER FOR AT BOOKE DIN GRATIS SESSION NU

Hvis du er bare det mindste interesseret i at accelerere din udvikling 10x i de følgende områder, så lad mig vise dig hvordan om et øjeblik:

MOD

FOKUS

OVERBLIK

DISCIPLIN

SELVVÆRD

SELVTILLID

UDHOLDENHED

BESLUTSOMHED

MENTAL STYRKE

Altsammen, 100% muligt.

Løsningen gemmer sig i din evne til at træde ud af din komfortzone & kompetencezone, hvilket coaching er det perfekte redskab til at hjælpe dig med.

Men det kræver, at du smider paraderne, egoet og facaden for at få det optimale udbytte coaching har potentialet til at give dig. Coaching bygger på gensidig tillid og forståelse. Derfor starter et coaching forløb hos Kristian Thaulow altid med en “kemi-session”.

Din investering?

45 minutter af din tid.

Sessionen koster dig ikke andet end din tid og den sikrer, at hvis vi starter et samarbejde kan vi starte op med fuld effekt og et solidt fundament, der sikrer at du udvikler dig maksimalt og får det fulde udbytte af din coaching.

Her er, hvad du kan forvente
under din uforpligtende kemi-session:

  • Skræddersyet, dybdegående samtale for at give dig nye løsninger og ny insigt du kan vælge at gå videre med og maksimere dine resultater i de fire kerneområder i livet: SUNDHED, MINDSET, FORHOLD OG BUSINESS… 
  • Find ud af, hvordan Kristians coaching kan frigøre det ubegrænsede potentiale og muligheder, der ligger skjult i alle fire områder, og hvordan Kristian ville udnytte det…
  • Uanset om det er godt match i din nuværende situation vil denne værdidrevne proces/samtale være en af de mest stimulerende og afklarende samtaler du kan have i år…

Er du nysgerrig for at se hvad coaching hos Kristian Thaulow kan give dig? Send mig en e-mail i dag — ELLER — book din tid direkte gennem min kalender nedenfor med et par enkle klik. Jeg kontakter dig ASAP.

Det er helt fortroligt, ganske ufarligt og koster dig ikke noget.

Klik her for at sende mig en e-mail og få din gratis kemi-session

Hvem er Kristian Thaulow?

Hvem er Kristian Thaulow?

“Jeg hjælper mandlige ledere med at blive sunde, opbygge fokus og selvtillid, så de kan skabe et liv i balance gennem individuelt tilrettelagte træningsforløb, coaching og personlig udvikling.”

“Jeg hjælper mandlige ledere med at blive sunde, opbygge fokus og selvtillid, så de kan skabe et liv i balance gennem individuelt tilrettelagte træningsforløb, coaching og personlig udvikling.”