Interessant historie:

Thomas Parr, angiveligt verdens ældste mand, blev 152 år. Han blev gift som 80 årig og fik 2 børn. Ifølge “legenden” havde han en affære som 100 årig. På grund af det blev han straffet offentligt fordi han var blevet far udenfor ægteskabet. Thomas… din slambert! Og, efter sin første kones død som 110 årig, blev han gift for anden gang som 122 årig.

Han blev begravet i Westminster Abbey d. 25 november 1635.

Hvorfor bringer jeg det her på bane?

De fleste jeg kender – og har talt med – har generelt et ønske om, at leve et langt liv.

Hvem ville ikke det?

Det er i hvert fald de færreste jeg har hørt snakke højt og flot om at de håber på at blive invaliderede eller være så energiforladte at de ikke kan komme ud af sengen uden at blive løftet i en robotarm (yes, det eksisterer faktisk).

De fleste vil vel gerne have masser af energi, når de bliver gamle… eller hvad?

Er det bare mig?

Tilsyneladende lader det til, at jeg tager fejl (hvilket kan tælles på én hånd de gange det er sket)… fordi hvis du tager et kig på den generelle sundhedstilstand i Danmark… så bliver vi desværre større og større. Ikke kun voksne, men også vores børn! Og det er ikke vores eget ego jeg taler om. Vi har en fuldstændig sindssyg kurve når vi kigger på tendensen for overvægt. Faktisk, over halvdelen af alle danskere er overvægtige i dag! Det er tydeligt, at der er en barberbladsskarp konstrast til, hvad folk *siger* de gerne vil have når de bliver gamle versus hvad de rent faktisk *gør*.

Nå… hvor kom jeg til?

Nå ja! Lige for at runde historien om, Thomas Parr, af.

Indtil i dag er der ingen der kender hans “hemmelighed” til hvordan han blev 152 år.

Der er også lidt debat omkring hans reelle alder.

Men, uanset hvad, det er stadig en interessant historie, i min ydmyge, og nøjagtige, mening.

Anyways, jeg kan ikke garantere dig, at du bliver 152 år, hvis du bliver en del af mine coaching og træningsforløb.

Men, det er i hvert fald en solid måde til at få mere energi og overskud (og, potentielt, et længere liv).

Hvis du vil lære mere om dine muligheder kan du booke en gratis “kemi-afstemnings-samtale” med mig.

Linket til min kalender er her:

www.kristianthaulow.com/booking