Der er nogle ting her i livet, der simpelthen er umulige IKKE at gøre grin med.

For eksempel:

  1. De såkaldte eks-pærter der ikke fatter en flyvende papfis og kalder sig selv “eksperter” fordi de har akkumuleret tusindvis af følgere (efter utallige billeder af deres røv)
  2. Donald Trump
  3. Curlingforældre

Det er specifikt #3 vi skal tale om i dag.

Og jeg tør næsten garantere:

Enten kommer du til at give mig 100% ret…

Eller, så kommer du til at hade mig efter du har læst mailen i dag! (På et vist plan håber jeg, at jeg får nogle vrede mails sendt retur!)

Anyway, vi kan lære meget af curlingforældre.

Fordi de er vitterligt nogle klaphatte uden sammenligning.

Deres uhæmmede beskyttelse af deres små følsomme snefnug (også kaldet deres kid) er fuldstændig latterligt. Og ekstremt godt materiale til en email.

Lad mig give dig et godt eksempel:

På min nevøs skole skal alle børnene aflevere deres telefon når de går ind i et lokale. Netop fordi skolen vil have eleverne til at fokusere 100%. Giver mening, ikke? Tilsyneladende ikke for de kære fjolser, curlingforældrene.

Der er simpelthen nogle forældre der har klaget over skolens beslutning!?

Hvorfor, spørger du?

Fordi de skal jo, naturligvis, kunne få fat på deres følsomme kid non-stop, 24/7.

Altså, da jeg gik i skole, havde mine forældre mulighed for at få fat på mig, hvis de ringede til skolens kontor. De havde ikke behov for at få fat på mig non-stop når jeg var i skolen. Mine kammeraters forældre havde sørme heller ikke samme behov? Faktisk tror jeg de var glade for at få fred fra os — bare nogle timer!

Hvad er det der har ændret sig?

Vores kære curlingforældre, i deres idioti, glemmer desværre det vigtigste i den her ligning.

Hvad er vigtigst:

At de kan få fat på deres kid non-stop? Eller…

At eleverne lærer at fokusere på deres skolegang og lærer noget uden forstyrrelser?

Svaret burde være simpelt. Desværre har vores vidunderlige curlingforældre placeret deres kid på en piedestal højere end Olympen, at de glemmer, hvad der virkelig betyder noget.

Så hvad skal du tage med fra det her?

Når du har et mål du gerne vil nå, enten skrevet ned, eller en drøm, er det essentielt at du holder fokus på det allervigtigste. Hold fokus på det der virkelig betyder noget. I stedet for at sprede dit fokus så tyndt, at der er intet der bliver godt. Dit fokus er en dyrebar ting, ligesom din tid. Det du fokuserer på kommer du til at føle. Og det du føler tager du handling på.

Gør dig selv den tjeneste at finde den absolut vigtigste ting først.

Og efterfølgende, læg ALT dit fokus på den ene ting, indtil du har opnået det.

For eksempel, i min bog, De Ultimative Kostprincipper, viser jeg hvordan du optimerer dit køkken til at få succes med dit vægttab.

Det er kun 3 trin.

Det er simpelt.

Og det hjælper dig med at holde fokus, netop fordi det er så simpelt.

Hvis du er nysgerrig kan du finde løsningen på side 13 i min bog.

Her er linket, hvis du vil tjekke den ud:

www.kristianthaulow.com/ny-bog