Energi og overskud er to begreber, der er meget “in” i erhvervslivet. Så lad os tale om hvordan “verdens hårdeste mand” kan hjælpe dig med at skabe vedvarende energi og overskud i din hverdag — både i dit professionelle liv og i dit privatliv.

Af KRISTIAN THAULOW

For nyligt genlæste jeg bogen, Living With a SEAL, for 5 eller 6 gang. Den er hysterisk morsom og indeholder et hav af lektioner du kan tage med dig i dit privatliv og din forretning.

Den korte version:

Forretningsmanden, Jesse Itzler, til trods for hans finansielle success, føler at han sidder fast. Han har et godt forhold med sin kone, Sara Blakely (stifteren af Spanx). Han har et godt forhold til sin søn. Overordnet, så er han tilfreds.

Alt burde være godt, ikke?

Men, han keder sig.

Så det mest logiske er, naturligvis, at invitere den tidligere Navy SEAL og “verdens hårdeste mand,” David Goggins, til at bo hos ham i 30 dage og træne ham.

David Goggins & Jesse Itzler

David Goggins er indbegrebet af “no joke.”

  • Han er den eneste person, der har gennemført Navy SEAL-træning (3 Hell Weeks), US Army Ranger School og Air Force Tactical Air Controller-træning
  • Han har konkurreret i mere end 60 ultra-maratonløb, triatlon og ultra-triatlon
  • Han slog Guinness verdensrekorden ved at gennemføre 4.030 pull-ups på 17 timer

Goggins havde kun én betingelse:

“DU GØR ALT HVAD JEG SIGER! ALT!”

Over de efterfølgende 30 dage bliver Jesse tæsket igennem vanvittige træninger, han bliver presset hårdere fysisk og mentalt end nogensinde, og han overvejer flere gange om det var den rigtige beslutning at lade en tidligere Navy SEAL flytte ind hos sin familie.

Lang historie kort:

Efter de 30 dage er Jesse fuldstændig transformeret fysisk og mentalt. Som han siger i bogen:

“I’ve never been stronger, faster, or mentally tougher (take me to a frozen lake and I’ll show you!). I can do a thousand push-ups in a day. I smoke the times I used to do around the Central Park Loop. I literally don’t have an ounce of fat on me.”

Jesse Itzler blev slynget ud af sin comfortzone hver eneste dag i 30 dage.

Og på grund af det eksploderede hans selvtillid og personlige performance. Og ikke nok med det: Hans forretning forandrede sig også gennem den fysiske transformation han gennemgik.

Essensen i hvordan du får mere overskud i din hverdag over de næste 30 dage

Lad os tale om hvad han gjorde, hvorfor det havde en effekt på hans forretning og hvordan du inkorporerer det samme mindset i dit liv og forretning.

Jesse Itzler blev konstant holdt op imod den absolut HØJESTE standard gennem træningen David Goggins tvang ham igennem.

For eksempel:

  • Han løb 6.4 km hver 4 time i 48 timer (76,8 km på 2 dage)
  • Han lavede 1,000 armstrækkere på én dag
  • Han lavede 100 burpees på 10 min og 27 sekunder
  • Og meget, meget mere…

Og her er essensen af det du skal tage med dig i din egen situation:

På grund af den exceptionelt høje standard David Goggins tvang ham til at opretholde i hans fysiske domæne begyndte den samme selvdisciplin at påvirke hans performance og resultater i hans forretning.

Det handler ikke om, at du skal begynde, at lave den samme fysiske træning som Jesse Itzler gjorde. Faktisk ville du meget muligt ødelægge dig selv, med mindre du har professionel vejledning hos dig 24/7 ligesom Jesse havde.

Men, så snart at du inkorporerer fysisk træning i din hverdag vil det havde en eksponentiel effekt på ALLE andre domæner i dit liv: SUNDHED, MENTALT, FORHOLD — og ja — specielt din FORRETNING.

Perfekt eksempel, min private klient, Thomas Bærnholdt.

Han er direktør i et digitalt bureau han selv startede for over 11 år siden. Han er gift, har to børn og har en massiv mængde pres på sine skuldre fra alle fronter.

Men, til trods for alt det pres… til trods for det ansvar… til trods for at hans kalender er fyldt til bristepunktet…

Til trods for alt det styrketræner han stadig 55-minutter MINIMUM 2x ugentligt, uden undtagelse. Hvorfor? Fordi det styrker hans fokus, hans energi, selvtillid, og hans evne til at være til stede for sine medarbejdere som leder.

Ja, han investerer 3 timer af sin tid på en aktivitet, der foregår UDENFOR rammerne af hans virksomhed.

Men de 3 timer giver ham, plus/minus, 10 timer ekstra i virksomheden fordi han har mere energi, overskud og fokus — og det kan gøre det samme for dig.

I den forbindelse:

Mine personlige coaching og træningsforløb er designet specifikt til travle forretningsfolk, så de kan optimere deres tid, fokus og energi i de rigtige enheder.

Hvis du er nysgerrig efter at se hvordan min coaching metode kan hjælpe dig og din forretning, send mig en email — ELLER — book din tid direkte herunder og lad os tage en uforpligtende snak.

-THAULOW