Skip to main content

Her er hvorfor det er en god ting at være en “high-maintenance” person…

Som Sokrates sagde: “Det uundersøgte liv er ikke værd at leve.”

Uanset hvad din nuværende situation er…

Hvis ikke du udforsker HVEM+HVAD den bedste version af dig selv, egentlig er, frarøver du dig selv, din familie, dit team, og alle andre omkring dig for et ocean af muligheder.

Her er hvad jeg mener:

High-performer = high-maintenance

Som en high-performer er du pr. definition high-maintenance. Men ikke på en dårlig måde. Ligesom high-performance biler (tænk Porsche, Masarati, Lambo’er, etc.) har brug for mere vedligeholdelse — og til en højere pris — har du også brug for high maintenance eller vedligeholdelse.

Vedligeholdelse i form af fysisk bevægelse.

Faktisk har de bedste high-performere i verden alle fysisk træning –eller– bevægelse, som en non-negotiable hver uge:

  • Jeff Bezos
  • Mark Cuban
  • Barack Obama
  • Richard Branson
  • Tim Cook (vågner kl. 4.30 eller 5:00 dagligt)
  • … listen fortsætter …

Hvorfor har disse mennesker planlagt fysisk træning, når deres arbejdskrav er så latterligt høje? Det er simpelt: Fordi deres fysiske træning gør dem i stand til at præstere på deres højeste niveau. Hver. Eneste. Dag.

Forestil dig, hvor anderledes verden ville være, hvis ikke for ambitiøse, high-performance mennesker…

Hvorfor ALLE top-performere fokuserer på “the basics”

At blive en high-performance leder betyder at gøre de grundlæggende ting — “the basics” — (fysisk træning er et perfekt eksempel) til en non-negotioable. Det handler om de små, strategiske træk, der tjener dit større strategiske fokus.

MEN,

Fysisk træning er kun prisen for adgangsbiletten til high-performance og nå dine mest ambtiøse mål hurtigere. Den virkelige test er vedholdenhed og disciplin… specielt når du ikke har lyst til at gøre det.

Hvis du vil have min hjælp til at komme i dit livs bedste form, så lad os tage en uforpligtende snak. Planlæg en gratis samtale med mig herunder, og så hjælper jeg dig med at udarbejde en 12 måneders plan. Og hvis du vil have min hjælp til implementeringen, så kan vi tale om det også.

-KT