Jeg faldt over et interessant billede forleden.

Der stod:

“Intet kan ødelægge jern, undtagen dets eget rust. Ligesom, intet kan ødelægge en person, undtagen deres eget mindset.”

Tænk over det… fordi det er 100% spot on.

Den eneste ting der kan ødelægge os — dig, mig, og alle andre — er bogstaveligt talt vores eget mindset. Hvorfor? Fordi det eneste der definerer kvaliteten af dit liv, er hvilken betydning du giver de ting der sker rundt omkring dig. Jeg kan give dig et godt eksempel: Nogle mennesker har så mange penge, at de kunne bruge 1000 kr. sedler som toiletpapir resten af livet og aldrig løbe tør også selvom de ikke spiser voldt mange fibre… de er måske kendt af millioner af mennesker… de har masser af indflydelse… de har alle de aspekter, som de fleste af os ville betegne som “succes.”

Men de er alligevel dybt ulykkelige.

Nogle eksempler, Avicii, Robin Williams, Chester Bennington (fra Linkin Park), Marilyn Monroe, og der er mange flere eksempler.

Jeg ved godt, at det er meget mørkt at tale om den slags.

Men, der er en essentiel pointe:

Det er vigtigt at forstå, hvordan vores indre psykologi og hvordan betydningen vi giver alting omkring os påvirker vores liv.

Både på godt og ondt.

Det her er selvfølgelig, indrømmet, nogle ekstreme eksempler.

Men nogle gange er man nødt til at være ekstrem for at essensen sætter sig fast i hovedet på folk.

Og det illustrerer perfekt, hvorfor det ikke altid er lykken at nå sit mål.

Med mindre du har styr på din indre psykologi.

Her er min pointe:

Alt hvad du nogensinde har gjort (og alt hvad du kommer til at gøre i fremtiden) starter med en overbevisning.

Altså, hvilken betydning du giver de ting der sker omkring dig.

Et personligt eksempel…

Da jeg var yngre hadede jeg, HADEDE JEG, at jeg var blevet mobbet så massivt som jeg gjorde. Det var rædselsfuldt. Det var ikke bare mig, der var et følsomt snefnug. Det var full blown, massiv mobning, *dagligt*, i mange, mange år. Men i dag er jeg glad for at det er sket. Faktisk, jeg ville overhovedet ikke have haft det anderledes. Fordi, i bund og grund, det er alle de oplevelser, der har gjort mig til den jeg er i dag. Det er de oplevelser, der har givet mig selvtillid og selvværd. De oplevelser der har gjort, at jeg kan hjælpe andre… og… kunne holde foredrag på engelsk og dansk uden at ryste i bukserne som folk generelt gør. (Fun fact, frygten for at holde foredrag hedder “Glossofobi.”)

Med det sagt…

På side 44 i min bog, “The TRUST Method” afslører jeg 4 elementer i et koncept jeg kalder, “The Destiny Flywheel,” der bestemmer kvaliteten i dit privatliv, dit arbejdsliv, og dit parforhold.

Og endnu vigtigere:

Specifikt, det største problem der står i vejen for dig for at kunne nå dit mål.

Plus, eksempler på hvordan du løser det.

Du kan få fat alle herlighederne i bogen via det vanvittigt opfindsomme link, her:

www.trustmethodbook.com