Skip to main content

Jeg lyttede til et interview for nylig med Todd Herman. (Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke var ekstremt inspireret af den fyr.) Han har skrevet bogen The Alter Ego Effect, og han arbejder med eliten af eliten. Tænk: olympiske atleter, internationale sportsstjerner, milliardærer, osv. Fyren lever og ånder for peak performance.


(Se et interview med Todd her. Bemærk: IKKE det interview jeg omtaler)

 

Anyways, i løbet af interviewet brugte han et udtryk, der bogstaveligt talt fik tingene til at “klikke” for mig på en helt ny måde.

Han sagde:

“Ordet potentiale er det ord, den gennemsnitlige performer bruger til at undskylde deres resultater.”

Wow… det lige her? 100% sandt.

Gode performere fokuserer på at nå deres fulde potentiale.

Eliten fokuserer på marginale forbedringer over tid.

Dit mål er ikke at nå dit fulde potentiale. Hvem ved, hvad det overhovedet er? Hvad hvis du allerede havde nået det? Hvad så?

Dit mål er MARGINALE FORBEDRINGER.

Selv bare 1% hver dag i 12 måneder vil gøre dig 37x bedre end da du startede. Mine klienter fokuserer intenst på de marginale forbedringer i mit PerformanceKit™ forløb, fordi det er sådan du vinder i alle domæner i dit liv.

Når du er en del af programmet, lærer du, hvordan du kan være den bedste version af dig selv og får klarhed omkring dit næste bedste træk. I en nøddeskal: du lærer, hvordan du når dine mest ambitiøse mål uden at brænde ud eller ofre din tid, sundhed eller familie.

Hvis du føler, at dine resultater ikke matcher dit hårde arbejde, vil jeg gerne tale med dig denne uge.

Planlæg et gratis opkald med mig, og så hjælper jeg dig med at lave en 12-mdrs plan til at hjælpe dig med at komme i dit livs bedste form, så du kan drive din virksomhed til det næste niveau.

Klik her for at booke din gratis session nu >>

-KT

P.s. Når du har valgt en dato og et klokkeslæt, omdirigerer det dig til et par spørgsmål, så du får mest muligt ud af din samtale med mig.

P.s. #2 – Det er IKKE et salgsopkald.