Lad os tale om politisk korrekthed.

Et begreb jeg foragter mere, end Donald Trump foragter en pæn frisure.

Jeg har ikke tænkt mig at gå ind i en debat omkring Eskimo-is eller noget lignende. Hvis du har behov for at “educate” mig på den front, så spar hellere på kræfterne. Om det hedder Eskimo-is eller ej ændrer ikke mit liv. Vælger en virksomhed at ændre et produktnavn, fint. Vælger de at beholde det, fint. Det er ikke den type politisk korrekthed, vi skal tale om i dag.

Den type politisk korrekthed jeg tænker på kommer fra en anden arena.

Specifikt:

Et møde jeg havde med en ny klient forleden.

Og hvordan politisk korrekthed ødelægger dine mål.

Lang historie kort:

Min nye klient og jeg talte omkring, hvilket mål han var interesseret i at opnå. Og han talte om de klassiske ting som at “forbedre sin sundhed,” “blive stærkere,” “ikke pruste når han gik op af trapper.”

Hvis du selv har haft nogle lignende mål burde du kunne nikke genkendende til det her.

Den type mål lyder “korrekte” og “fornuftige.”

De er i virkeligheden “politisk korrekte.”

Det er den type mål man hører tonsvis af coaches og personlige trænere bræge op om på sociale medier.

Og det er en fejl af motherfvcker proportioner.

Hvorfor?

Fordi politisk korrekthed skjuler dine dybeste og mest dyrebare følelser (yes, utroligt nok taler jeg om følelser, selvom mit hjerte er mørkere end Marianergraven 10.991 m under havoverfladen), og det er de følelser der i sidste ende afgør om du får succes med dit mål — eller sidder fast præcis hvor du altid har siddet fast!

Lad mig give dig et perfekt eksempel fra mit eget liv:

Da jeg startede min egen transformation fra social og usikker taber til den person jeg er nu var min absolut STØRSTE motivation, at gøre min ekskæreste jaloux… og… vise hende hvad hun gik glip af.

Jeg ville få hende til at fortryde, at hun slog op med mig.

I bund og grund ville jeg give hende jordens største F#ck finger fordi hun havde været mig utro og efterfølgende droppet mig hurtigere end en snottet teenager kan lange en burger over disken hos McDonalds.

Det var mit drive.

Politisk korrekt? Fanme nej.

Men det var ÆGTE.

Og hvis du skal have nogen som helst chancer for at nå dit næste niveau i dit liv, parforhold, ægteskab, business, professionelle liv, etc… så er du nødt til at stoppe med at lyve overfor dig selv!

Du er nødt til at være hudløst ærlig omkring tre ting:

  1. Hvad du egentlig gerne vil opnå. Vær ærlig!
  2. Hvorfor det er vigtigt. Hvad er DIT drive?
  3. Hvordan du vil nå det. Specifikt, hvilken plan skal du følge for at nå dit mål?

Det er ligesom Benjamin Franklin sagde:

“If you fail to plan you plan to fail.” — Benjamin Franklin

Hvis du vil have min hjælp til at nå dit næste niveau, smelte stress væk, opbygge en uovervindelig selvtillid, og stoppe med at lyve overfor dig selv…

… så du kan opnå mere og mere, hurtigere og hurtigere, og opleve nogle resultater, der ikke kun har en massiv effekt på dit liv, men som også HOLDER…

… så er mit LEAN FOR LIFE coaching program måske det rigtige.

  • Er det rystende simpelt? Ja.
  • Er det nemt? Nej.
  • Men vil det ændre dit liv? Måske. Det afhænger i sidste ende af om du vælger at tage action.

Og du kan starte med at booke en samtale med mig.

Det er gratis.

Ganske ufarligt.

Og du går derfra med ny indsigt, der kan hjælpe dig videre — uanset om vi vælger at samarbejde sammen eller ej.

Men det kræver, at du tager action i dag.

Linket til min kalender er her:

www.kristianthaulow.com/booking