Hvorfor kan vi, udadtil, have opnået samtlige mål vi har sat os for men stadig føle, at der mangler *noget*? Her er, hvordan du opbygger et liv i balance mellem dine livs fire kerneområder: Sundhed, Mindset, Forhold & Business.

Af KRISTIAN THAULOW

Forleden talte jeg med en bekendt, der har opbygget en exceptionel karriere.

Men, til trods for hans succesfulde karriere, to børn og en bankkonto flere gryn end han ved hvad han skal bruge til, så er hans daglige følelsesregister en kombination af frustration og depression.

Hvorfor?

Ja, han har opbygget et økonomisk fundament, der sikrer både ham selv, hans børn og hans kone. Han er vanvittig respekteret både professionelt og privat. Alt er godt, eller?

På overfladen burde hans hverdag være lige så fyldt med lykke som en standard Disney film, men…

… al hans succes har været på potentiel bekostning af forholdet til sin kone og hans rolle som far.

På nuværende tidspunkt minder hans forhold til hans kone mere om en roomie med en ring. Et element som sex er ikke eksisterende. Begrebet “passion” er begrænset til en SMS, hvor de koordinerer, hvem der enten skal hente børnene eller købe en liter mælk med hjem.

WHAT THE FUCK?!

Betyder succes i ét kerneområde (POWER, PERFORMANCE, PASSION, PROFIT) i vores liv, at de andre automatisk kommer til at lide under vægten af vores succes vi har arbejdet så hårdt for at opnå?

Lad mig give dig nogle andre virkelige eksempler:

  • Mand #1 har et godt forhold til sin kone, men hans krop er svag, træt, ugidelig og en grå skygge af hvordan han så ud som ung
  • Mand #2 er hyper fokuseret på sit udseende og sin sundhed, men på bekostning af hans forhold til sin kone og hans sociale liv
  • Mand #3 har opnået overordnet success i sin forretning og er lykkelig for sin kone, men hans selvtillid er ikke eksisterende og han kæmper med dybereliggende depression, han ikke føler han kan tillade sig at italesætte eftersom han UDADTIL lever et succesfuldt liv på sociale medier

Den subtile og gradvise udvikling vores liv uvilligt bliver offer for

Måske er din nuværende situation ikke ligeså slem som dem jeg beskrev.

Måske er det spot-on.

Uanset, vejen dertil er ALTID en langsom og gradvis proces, der vil — med mindre du ændrer retning — udvikle sig eksponentielt i enten en negativ eller positiv retning. For eksempel, i form af en skilsmisse, overvægt, en krop uden energi, et sind uden selvtillid, etc.

Hvis ikke du tager et HUDLØST ÆRLIGT blik indad er det ikke utænkeligt, at du finder dig selv i én eller flere af de situationer vi talte om før om et par år (værste fald måneder, eller uger).

Du er nødt til at finde, opbygge og vedligeholde en fin balance i alle dine fire kerneområder, hvis ikke du er interesseret i at ende som eksemplet fra før.

Hvordan?

Én måde er gennem mine coachingforløb, hvor vi optimerer alle fire af dine livsområder og finder den ideelle balance:

  • POWER (Selvtillid, selvværd, måden du omtaler dig selv på, fokus, drive, din personlige mission, etc.)
  • PERFORMANCE (Sundhed, fitness, fysisk styrke, energi, overskud, etc. – Samlet set hvordan du SER UD og FØLER.)
  • PASSION (Hustru, børn, intimitet, sex, familie dynamik, etc.)
  • PROFIT (Økonomi, dit nuværende arbejde, retningen af din forretning/karriere, professionelle relationer, etc.)

Hvis du er nysgerrig efter at se hvordan coaching kan hjælpe dig med at udvikle fokus, få mere tid og opbygge en urokkelig selvtillid og få et liv i balance, send mig en email — ELLER — book din tid direkte herunder og lad os tage en uforpligtende snak.

GET AFTER IT!

-THAULOW