En sikkert velmenende læser på mit nyhedsbrev skriver:

“Fint indlæg, men tabte fuldstændig interessen, da du bygger dit selvværd og din selvtillid op på, at se godt ud. Du vil måske have godt af, at tage en terapeut uddannelse, så du får dit selvværd med dig. Bare en feedback, måske du tager den til dig, ellers ønsker jeg dig bare held og lykke med dit projekt.”

Jeg flækkede af grin.

To årsager:

1) Personen kender tydeligvis hverken mig, min rejse, eller mine klienters succeshistorier og hvordan de har overvundet sig selv. Ikke ved at “se godt ud” men ved at mestre deres indre psykologi, og ved at opbygge ÆGTE selvværd og selvtillid. Enten har hun slet ikke set videoen, eller, så har hun totalt misforstået pointen i den video fordi det er overhovedet ikke det den handler om.

Og…

2) Jeg har på ingen måde bedt om hendes feedback.

Så hvad gjorde jeg?

Jeg afmeldte hende selv fra mit nyhedsbrev.

Hvorfor?

Fordi jeg har simpelthen ikke plads til drama eller negativitet i min verden.

Uanset hvad, så kommer du til at opleve noget lignende på et tidspunkt:

Folk der giver dig uopfordret “feedback” eller “gode råd.”

Det er uundgåeligt.

Specielt når du ændrer i din kost… begynder at træne… tænke anderledes… opføre dig anderledes… og listen fortsætter.

Så hvad er det bedste du kan gøre i den sammenhæng?

Her er nogle forslag:

  • Lyt til hvad de siger til dig, men vælg at ignorer det fuldstændig (min foretrukne approach)
  • Cut dem helt ud af dit liv fordi du fortjener mere end andre folks negative syn på tingene
  • Sig: “Jeg tror, jeg vil prøve at se hvordan det her kommer til at gå, men du skal have tak fordi du lige nævnte det.”

Alle har en mening om alting. Men i sidste ende er der kun én mening der betyder noget i dit liv: Din egen. Og, eventuelt de mennesker du vælger at lukke ind i dit liv og din process. Men hvis de mennesker ikke har opnået det du prøver, eller, selv kæmper en kamp… hvad kan du så bruge deres feedback til?

Hvis du vil have min hjælp til at komme i mål… så har jeg sat en video sammen der viser dig de samme principper mine klienter har brugt til at tabe sig permanent..

Her er linket:

www.kristianthaulow.com/video