Generelle forespørgsler omkring personlig træning, coaching eller mit flagskibsprogram, PerformanceKit

Send en e-mail til hello@kristianthaulow.com. Jeg sigter efter at besvare alle forespørgsler inden for en (1) arbejdsdag. Åbningstiderne for email support er fra 9 til 17 mandag-fredag.

Forespørgsler vedrørende foredrag

I din email vedlæg en beskrivelse af dit event, dato og dit budget. Send din email til hello@kristianthaulow.com.

Adresse

Personlig træning foregår i SHC Søernes lokaler på Gyldenløvesgade 19, 1600 København V.

BOOK DIN FØRSTE 45 MINUTTERS SESSION ALLEREDE I DAG – DET ER GRATIS

Hvis du er bare det mindste interesseret i at accelerere din udvikling 10x i de følgende områder, så lad mig vise dig hvordan om et øjeblik:

FOKUS

OVERBLIK

DISCIPLIN

SELVVÆRD

SELVTILLID

UDHOLDENHED

BESLUTSOMHED

MENTAL STYRKE

Altsammen, 100% muligt.

Løsningen gemmer sig i din evne til at træde ud af din komfortzone & kompetencezone, hvilket coaching er det perfekte redskab til at hjælpe dig med.

Men det kræver, at du smider paraderne, egoet og facaden for at få det optimale udbytte coaching har potentialet til at give dig. Coaching bygger på gensidig tillid og forståelse. Derfor starter et coaching forløb hos mig altid med en “kemi-session”.

Din investering?

45 minutter af din tid.

Sessionen koster dig ikke andet end din tid. Og uanset om vi vælger, at starte et samarbejde eller ej, så vil du gå derfra med en konkret 12 måneders plan du vil kunne tage action på med det samme.

Her er, hvad du kan forvente under din uforpligtende kemi-session:

  • Skræddersyet, dybdegående samtale for din virksomhed, dit forhold og din personlige udvikling for at give dig nye løsninger og ny insigt du kan vælge at gå videre med og maksimere dine resultater i de fire primære kerneområder: Power, Performance, Passion & Profit
  • Find ud af, hvordan mit PerformanceKit forløb kan frigøre nye muligheder, der ligger skjult i alle tre områder, og hvordan du ville kunne udnytte det…
  • Uanset om det er godt match i din nuværende situation vil denne værdidrevne proces/samtale være en af de mest stimulerende og afklarende samtaler du kan have i år…

Er du nysgerrig for at se hvad coaching hos Kristian Thaulow kan give dig? Book din tid direkte gennem min kalender nedenfor med et par enkle klik.

Det er helt fortroligt, ganske ufarligt og koster dig ikke noget.