Generelle forespørgsler omkring personlig træning eller coaching

Send en e-mail til hello@kristianthaulow.com. Jeg sigter efter at besvare alle forespørgsler inden for 1 arbejdsdag. Åbningstiderne for email support er fra 9 til 17 mandag-fredag.

Forespørgsler vedrørende foredrag

I din email vedlæg en beskrivelse af dit event, dato og dit budget. Send din email til hello@kristianthaulow.com.

Adresse

Jeg holder til i Sporting Health Club Søernes lokaler på Gyldenløvesgade 19, 1600 København V.

BOOK DIN FØRSTE 45 MINUTTERS SESSION ALLEREDE I DAG – DET ER GRATIS

Hvis du er bare det mindste interesseret i at accelerere din udvikling 10x i de følgende områder, så lad mig vise dig hvordan om et øjeblik:

MOD

FOKUS

OVERBLIK

DISCIPLIN

SELVVÆRD

SELVTILLID

UDHOLDENHED

BESLUTSOMHED

MENTAL STYRKE

Altsammen, 100% muligt.

Løsningen gemmer sig i din evne til at træde ud af din komfortzone & kompetencezone, hvilket coaching er det perfekte redskab til at hjælpe dig med.

Men det kræver, at du smider paraderne, egoet og facaden for at få det optimale udbytte coaching har potentialet til at give dig. Coaching bygger på gensidig tillid og forståelse. Derfor starter et coaching forløb hos Kristian Thaulow altid med en “kemi-session”.

Din investering?

45 minutter af din tid.

Sessionen koster dig ikke andet end din tid og den sikrer, at hvis vi starter et samarbejde kan vi starte op med fuld effekt og et solidt fundament, der sikrer at du udvikler dig maksimalt og får det fulde udbytte af din coaching.

Her er, hvad du kan forvente
under din uforpligtende kemi-session:

  • Skræddersyet, dybdegående samtale for din virksomhed, dit forhold og din personlige udvikling for at give dig nye løsninger og ny insigt du kan vælge at gå videre med og maksimere dine resultater i de tre kerneområder i livet: ARBEJDE, FORHOLD OG PRIVATLIV… 
  • Find ud af, hvordan Kristians coaching kan frigøre det ubegrænsede potentiale og muligheder, der ligger skjult i alle tre områder, og hvordan Kristian ville udnytte det…
  • Uanset om det er godt match i din nuværende situation vil denne værdidrevne proces/samtale være en af de mest stimulerende og afklarende samtaler du kan have i år…

Er du nysgerrig for at se hvad coaching hos Kristian Thaulow kan give dig? Send mig en e-mail i dag — ELLER — book din tid direkte gennem min kalender nedenfor med et par enkle klik. Jeg kontakter dig ASAP.

Det er helt fortroligt, ganske ufarligt og koster dig ikke noget.

Klik her for at sende mig en e-mail og få din gratis kemi-session