Start her

Modul 1

Modul 2

Modul 3

Modul 4

Modul 5

START HER | MODUL 1 | MODUL 2MODUL 3MODUL 4MODUL 5

Modul 1: Psykologien bag succes: Hvordan du spænder ben for dig selv og hvordan du ændrer det

Velkommen til Modul 1: Psykologien bag succes: Hvordan du spænder ben for dig selv og hvordan du ændrer det.

Velkommen til Dag 1 af ugen, hvor du skal Leve Som En Vinder. Du får nogle ultra simple værktøjer (som virker!), så du kan udvikle dig mest på kortest tid — gerne x20!

Du har allerede hørt mig sige det til dig: De næste 5 dage kommer ikke til at blive lette, men de bliver det hele værd — I promise you. Du bliver presset fysisk, mentalt og måske også spirituelt (det afhænger sikkert lidt af hvem du er).

En ting du skal vide, er at over de næste 5 dage er det meget sandsynligt at du kommer til at fejle. Heldigvis fejler vi allesammen på et eller andet tidspunkt. Også mig. Det er uundgåeligt og det sker bare. Og det er helt okay!

Der er dog en stor forskel mellem en vindere og en tabere i livet: Vinderen har fejlet flere gange end taberen overhovedet har prøvet. Vinderen bliver ved indtil det lykkes. En bog du måske kender – “Think And Grow Rich”, havde et mantra, som jeg selv har hængt op på et stykke A4 papir i mit soveværelse:

“A quitter never wins – and a winner never quits.”

Der er stensikkert nogen, som kommer til at give op over de næste 5 dage. Og det er helt fint. De her 5 dage er bestemt ikke for alle.

Men inden vi starter, vil jeg gerne have, at du skriver de her regler bag øret:

  1. Vær sulten efter mere. Din første challenge i dag fokuserer på dit mindset. Du bliver presset fysisk og her er dit mindset essentielt at have med. Jeg plejer at sige: Det er ikke din krop du skal overbevise når det bliver hårdt – det er den øverste etage. Da jeg trænede kampsport (Karate og Wing Tsun) lærte vi, at vi altid skulle slå igennem det vi skulle ramme. Hvis vi skulle lande et slag på en pude, skulle vi forestille os, at vi ville ramme bagsiden. Altså, slå igennem puden. Jeg vil gerne have, at du gør det samme. Du kan ALTID klare 2% mere. Hvis jeg beder dig om at klare 10 minutter, så sigt efter 12 minutter. Hvis jeg siger 10 gentagelser, så sigter du efter 15. En vinder er sulten efter mere!
  2. Fuck Janteloven. Vi er ikke ude efter at være ligesom alle andre. Vores mål er, at blive en vinder udfra hvad vi selv mener er en vinder. Jeg definerer måske en vinder på én måde og du gør det måske stik modsat. Og det er det fantastiske ved, at vi kan være sammen om den her challenge.
  3. Hvis du ikke kan overskue udfordringen – så giv op. Der er ingen tvang fra min side. Igen, det her er ikke for alle. Jeg skal nok give dig rigeligt med muligheder for at give op. Spørgsmålet er kun, om du presser igennem alligevel og opnår det allerbedste.

Den første udfordring i dag kommer ikke til at ligge i området af “realistisk”. Så, hvis du får tanken at det er totalt urealistisk, så er det en rigtig god ting! Det pudsige ved os mennesker er, at vi ofte mener at mange ting er umulige – lige indtil der er nogen som rent faktisk gør det. Når vi ser andre gøre det, får vi også mere troen på, at vi også kan gøre det.

Se dagens lektion her:

Download: Video | Lyd

Okay. Det var dagens lektion og udfordring.

Hvordan har du det lige nu?

Hvis det første du tænker er noget ligende det her: “Det kan på ingen måde lade sig gøre!”, så er du det helt rigtige sted.

Det er nu, at du skal ændre dit fokus fra umuligt til “at du vil gøre dit bedste.”

Du har et kæmpe potentiale! Det ligger kun og venter på, at du vælger at bruge det.

Lad os kigge på dagens takeaways og din udfordring:

Modul 1: Takeaways og Dagens Udfordring

Takeaways:

  • 80 % af al din succes i livet er dit eget mindset og at de resterende 20 % er detaljer. Dit mindset definerer i sidste hvilket resultat du får og hvordan du vælger at reagere på det
  • Din hjerne vil altid styre dig væk fra det, som den tror er ubehageligt, usikkert, eller svært. I stedet for, styrer den dig mod det, som den tror giver dig en følelse af nydelse
  • Vi ændrer os typisk først “når lokummet brænder”. For at ændre noget i dit liv, skal du give den del af dit liv en kæmpe portion følelsesmæssig intensitet. Din hjerne skal enten forbinde “smerte” ved ikke at ændre dig. Eller stor “nydelse” for at ændre dig

Dagens Udfordring:

  1. Vælg en specifik øvelse, som du vil bruge til at udfordre dig selv: Du kan vælge mellem 1,000 armstrækkere, 1,000 mavebøjninger, eller 500 burpees

Inden du går i gang med dagens udfordring.

Sørg for at du får det rigtige fokus og mindset. Se vioden her, for komme i din mest stærke tilstand:

DELTAG I SAMTALEN.

Hvad var din største overraskelse, indsigt eller take away fra Modul 1?

[fbcomments]

Copyright © 2017 kristianthaulow.com — Gyldenløvesgade 19, 1600 København V.