Start her | Modul 1 | Modul 2 | Modul 3 | Modul 4 | Modul 5

Modul 3: Målsætningssystem: Hvordan du når de drømme, som giver dig sommerfugle i maven

Velkommen til Modul 3: Målsætningssystem: Hvordan du når de drømme, som giver dig sommerfugle i maven.

I Modul 2 lærte du:

 • Hvorfor 80 % af al din succes i livet er dit eget mindset og at de resterende 20 % er detaljer. Dit mindset definerer i sidste hvilket resultat du får og hvordan du vælger at reagere på det
 • Hvordan din hjerne styrer dig væk fra ting, som den tror giver dig en følelse af noget ubehageligt, usikkert, eller svært. I stedet styrer den dig mod de ting, som den tror giver dig en følelse af nydelse
 • Hvorfor vi typisk først ændrer os “når lokummet brænder”, og hvordan du kan ændre en eller flere vaner allerede i dag

I Modul 3 kommer du til at lære:

 • 3 trin til at sætte gode mål, som du føler dig inspireret til at gå efter
 • 80/20 reglen: Hvordan du finder de få ting, som vil give dig de største resultater
 • Hvordan dit fokus afgør alt hvad du føler, tænker, og alle dine resultater i dit liv

Lad os komme i gang.

Okay – so far har vi været igennem fysiske og mentale udfordringer.

Fysiske udfordringer er i bund og grund de nemmeste. De er lige til at gå til. Man kan mærke, at der sker noget. Man bliver øm og pruster så et-eller-andet må man jo gøre rigtigt.

Men når det kommer til, at forstå vores mindset så er der rigtig mange, som bare afskriver det med det samme. Oftest som et eller andet fluff.

Det er også svært at se/mærke håndgribelige resultater, så jeg kan godt forstå, hvorfor der er så mange som springer det over.

Men jeg kan love dig for, at de mennesker som oplever succes i deres liv har arbejdet med deres mindset på den ene eller anden måde. Nogen gør det gennem fysiske udfordringer, andre gennem meditation, læse bøger eller noget i den stil. Hovedsagen er, at de arbejder med mindsettet på en daglig basis – om ikke andet på ugentlig basis.

Uanset hvem jeg coacher – om det er en CEO i en stor virksomhed, mellemledere, ansatte, studerende, så er der én ting som dukker op ofte. Når det kommer til spørgsmål om, hvad man egentlig gerne vil, så er svaret typisk:

“Øøøøøøøøøh, det ved jeg sgu ikke”

Men til gengæld har de altid et modsvar klar:

“Men jeg ved stensikkert, hvad jeg ikke vil have!”

Det er lidt paradoksalt, at vi ikke har nogen problemer med at fortælle andre hvad vi ikke vil have. Vi ved præcis hvad vi IKKE vil have når det kommer til et parforhold. Vi ved også præcis, hvad vi IKKE vil arbejde med. Kender du det?

Igen, jeg peger ingen fingre, for jeg gjorde det selv før i tiden.

At sætte mål er ligesom en muskel. Det skal trænes. Og – ærligt – hvor ofte sidder du med et stykke papir og skriver ned, hvilke mål du egentlig har? Hvis du ikke gør det, så bare rolig jeg lærer dig det. Og hvis du gør – fedt! Så vil du stensikkert også få noget ud af dagens udfordring.

Jeg giver dig et værktøj til, at skære de ting fra som du ikke gider have i dit liv. Følelser, tanker eller måske nogle bestemte personer.

Og det samme værktøj vil hjælpe dig med, at få mere af de ting, som du gerne vil have mere af.

Okay – nok snak. Se at komme igang med dagens udfordring:

Se dagens lektion her:

Download: Video | Lyd

Modul 3: Takeaways og Dagens Udfordring

Takeaways:

 • Vi glemmer vores evne til at drømme. Vi har allesammen evnen til at drømme stort når vi er børn, men vi glemmer den jo ældre vi bliver
 • Der findes kun 2 slags former for frygt: (1) At vi ikke vil være nok og (2) at vi ikke vil blive elsket
 • Drømme er individuelle: Værdsæt at du har nogle drømme og fokusér på, at det kun er dig selv som kan opnå dine drømme. Du er nødt til at tage første skridt for at nå dine drømme, uanset om det er et stort eller lille skridt
 • 80/20 reglen: Spørg dig selv, hvilke 20 % vil give dig 80 % af dit resultat når du vil forsøge at nå et nyt mål. Læg dit fokus på de få ting, som vil give dig det absolut største resultat, hurtigst og nemmest

Dagens Udfordring:

 1. Lav 3 koloner på et stykke papir med overskrifterne (fra venstre mod højre): Hvorfor, Hvad, Hvordan
 2. I kolonne #2 (Hvad), skal du skrive et inspirerende mål, som du virkelig gerne vil opnå
 3. I kolonne #1 (Hvorfor), skal du skrive så mange grunde til, hvorfor du gerne vil opnå dit mål. Spørg dig selv: “Hvad vil det give mig, hvis jeg opnår mit mål?”
 4. I kolonne #3 (Hvordan), skal du skrive samtlige ting, som du overhovedet kan komme i tanke om, som vil få dig tættere på dit mål

DELTAG I SAMTALEN.

Hvad var din største overraskelse, indsigt eller take away fra Modul 3?

[fbcomments]

Copyright © 2017 kristianthaulow.com — Gyldenløvesgade 19, 1600 København V.