Modul 5: Hvordan du holder den gode stime kørende og bibeholder din succes

Velkommen til Modul 5: Hvordan du holder den gode stime kørende og bibeholder din succes.

I Modul 4 lærte du:

  • Forskellen mellem vaner og rutiner: Vanen er den enkelte del i din rutine, som f.eks. at ryge en cigaret. Rutiner er de forskellige elementer og sekvenser, som du går i gennem inden du starter din vane
  • The Five Minute Journal: En ultra simpel måde til, hvordan du får mere livsglæde, ved at fokusere på hvad du har, i stedet for hvad du ikke har
  • Start din dag med en sund morgenmad, som består af nogle sunde proteiner og sundt fedt i stedet for forskellige morgenmadsprodukter, som (desværre) er fyldt med sukker. Spis så naturligt som overhovedet muligt

I Modul 5 kommer du til at lære:

  • ​Hvor længe det i virkeligheden tager at opbygge en ny vane (det er ikke 14 dage, som mange tror)
  • Hvordan du laver et system, så du bibeholder din succes fremadrettet
  • Hvordan du får et knivskarpt overblik over, hvor du skal lægge dit fokus for de bedste resultater

Lad os komme i gang.

Wow – sidste dag! Du er allerede kommet igennem 4 dage. Stærkt gået!

Du burde allerede nu kunne mærke en forskel. Det kan være alt fra dit overskud, fokus, klarhed eller måske har du fået flere af den type følelser du gerne vil have lidt flere af.

Kender du det når du starter på noget nyt – måske spise lidt sundere, træne eller noget i den dur – og du holder den kørende i nogle dage eller uger. Men… lige pludselig falder du af hesten og du “glemmer” at holde det ved lige?

Hvorfor sker det (oftere end vi vil indrømme)?

Det tager i gennemsnit 66 dage at opbygge en ny vane afhængig af, hvor kompleks den er. Det vigtigste er, at holde fokus på, hvordan du reelt får vanen opbygget. Og tænk over det her: Det er easy peasy at opbygge nye vaner – vi gør det hele tiden (…og vi kalder dem dårlige vaner).

Det er ligeså let at opbygge gode vaner, som det er at opbygge dårlige vaner.

Derfor er din udfordring i dag, at integrere alt hvad du har lært over de sidste 4 dage så du kan leve som en vinder. En generel ting du skal huske, er at jo mere komplekst tingene bliver desto mindre chance er der for, at du får dem gjort.

Som vi snakkede om forleden i forbindelse med 80/20 reglen, så skal du fjerne alt unødvendigt og kun fokusere på det som vil give dig resultatet. Gå efter det som vil give dig det største resultat, med mindst mulig indsats.

Alt det starter med at stille nogle gode spørgsmål.

Som alle andre challenges i den her uge: Afsæt tiden til opgaven du får på siden. Lad være med at sige: “Jeg gør det lige senere”, gør det nu! Lad være med at udsætte det. Det er altid nemt at udskyde de ting, som vi godt ved vi burde gøre. For at leve som en VINDER skal du afslutte det du starter og Dag 5 er muligvis den absolut vigtigste. Det er ikke nok, at du bare ved de ting, som du har lært på kurset.

Hvis du har set filmen The Matrix kan du måske huske hvad Morpheous fortæller Neo:

“Sooner or later you’re going to realize just as I did that there’s a difference between knowing the path and walking the path.”

Mere viden er ikke altid nok. Du er nødt til rent faktisk at udleve det du lærer. Præcis af den grund, er den her dag muligvis den vigtigste. Vælger du at gennemføre eller vælger du at give op? Hvis du vil leve som en VINDER, er det her din rigtige test. Hvis du giver op, så er det også helt okay – det har jeg sagt fra starten. Dag 5 er ikke let – I promise you. Så, jeg kan godt forstå hvis du hellere vil udskyde det og give op.

Jeg er spændt på, om vi ses på den anden side.

Se dagens lektion her:

Download: Video | Lyd

Modul 5: Dagens Udfordring

Dagens Udfordring:

  1. På et stykke papir, laver du 3 kolonner. Fra venstre mod højre skriver du: Dagligt, ugentligt, og månedligt
  2. På et andet stykke papir, brainstormer du og skriver alting ned som du gør på hhv. en daglig, ugentlig, og månedlig basis
  3. Lav en 80/20 analyse på hele din brainstorm, og spørg dig selv: “Ud af mine nuværende daglige/ugentlige/månedlige to-dos, hvilke 20 % er det som giver mig størst værdi?”
  4. Find de 3 absolut vigtigste daglige, ugentlige, og månedlige to-dos og skriv dem ind i de 3 kolonner

DELTAG I SAMTALEN.

Hvad var din største overraskelse, indsigt eller take away fra Modul 5?

[fbcomments]

Copyright © 2017 kristianthaulow.com — Gyldenløvesgade 19, 1600 København V.