Jeg får altid et fascinerende indblik i mine klienters liv på grund af det jeg laver.

For eksempel, jeg har en klient der prøver at vænne sig af med sin kaffe afhængighed.

Ikke fordi hun vil stoppe med kaffe fuldstændig!

Men fordi hun vil prøve at drikke lidt mindre end hun plejer.

Indtil videre giver det meget god mening, ikke? Og det er så her, at du kommer til at opleve en fascinerende adfærd fra andre mennesker når du prøver at ændre ting i dit liv. Hvis du har en ambition om at ændre noget i dit liv, eller ved dig selv, specielt hvis du prøver at tabe dig, så kommer du sandsynligvis til at opleve det her. Lad mig vise dig, hvad jeg mener.

Altså, min klients chef og hende selv plejer at drikke kaffe fra det samme sted.

Og på et tidspunkt, var det så min klients tur til at være kaffe-henter.

Hun kommer så retur med én kaffe til sin chef, men ingen kaffe til hende selv.

Han spørger:

“Hvorfor har du ikke taget en kaffe til dig selv?”

Min klient:

“Det er fordi jeg prøver at vænne mig lidt af med min kaffe vane.”

Og her bliver det rigtig interessant… se hvad han siger:

“Ej, nu skal du jo heller ikke blive helt fanatisk, vel?”

Lad os prøve at pakke den her lidt ud.

Hvis du skulle komme med din ærlige mening: På hvilken måde er min klient i det her tilfælde “fanatisk”? Præcis. Det er hun overhovedet ikke. Men, fordi hun er ved at bryde sin vane, er andre folks første reaktion, at hun ikke skal til at blive fanatisk.

Hmm…

Hvad er det lige der foregår?

Se, når du prøver at tabe dig, ændre en vane, søge et nyt job, finde en ny kæreste, etc.

Så bliver du automatisk en afspejling af andre folks dårlige samvittighed, mangel på action, eller usikkerhed.

Plain and simple.

Du kan ligeså godt forberede dig på det.

Men, her kommer et opløftende råd, fra mig til dig:

Det siger mere om dem, end det siger om dig.

Hvem vil du helst have, der har kontrol over dit liv?

Andre mennesker?

Eller…

Dig selv?

Jeg mener det, det er et seriøst spørgsmål. Hør her, du har ALTID muligheden for at tage kontrol over dit liv. Men, du vil også altid komme til at møde en form for modstand fra andre mennesker. Det skal dog lige tilføjes, at det er USIKRE mennesker der har brug for at dele den slags nonsens om din fremgang. Selvsikre mennesker hviler så meget i sig selv, at de kun vil støtte op omkring dig. Så i virkeligheden får du et perfekt indblik i hvilke mennesker, der egentlig fortjener, at være en del af dit liv.

Her er, hvad jeg altid siger til mine klienter, når de møder den her type modstand:

“Lad være med at involvere andre i hvad du har gang i. Lad dine resultater fortælle dem hele historien i stedet for.”

Jeg siger ikke det er let.

Men det bliver det hele værd.

Et godt sted for dig at starte er for eksempel gennem den gratis video jeg har sat sammen.

Her er et lille udpluk af, hvad du opdager i videoen:

  • ​Hemmelighed #1: Hvorfor du kun skal fokusere på 4 ting for at sætte skub på et vægttab (jeg afslører ALLE 4 i præsentationen)
  • ​Hemmelighed #2: Den præcise metode mine private klienter har udnyttet til at tabe sig permanent … uden at være tvunget til at købe sig fattige i helsekost butikker
  • Hemmelighed #3: Hvordan du får logistik og et vægttab til at gå op i en højere enhed (og undgår at skulle lave én slags mad til familien og noget andet til dig selv)

Her er linket og du får direkte og gratis adgang, her:

www.kristianthaulow.com/video