Er du nogensinde er kommet gående et sted – måske går du der dagligt – og lige pludselig kigger du op (eller ned) og lægger mærke til bygningerne, træerne, butikkerne, etc. og efterfølgende ser du stedet på en helt anden måde?

Det skete for mig, da jeg gik på Strøget i København her forleden.

Helt tilfældigt kiggede jeg ned da jeg gik over et kloakdæksel.

Og jeg bemærkede at kloakdækslerne (åbenbart) har H.C. Andersen indgraveret.

Egentlig ganske flotte.

Anyways, jeg har gået på Strøget mange gange over de 35 år mit kønne ansigt har prydet det danske ganske land.

Og alligevel har jeg aldrig lagt mærke til det.

Det fik mig til at tænke på, hvor vigtigt det egentlig er at få nye perspektiver i alle områder i dit liv.

Parforhold, arbejde, sundhed, etc.

Lad mig forklare.

Når du investerer i nye vægttabsprodukter (eks. slanke kogebøger, fitness abonnementer, programmer, etc.) så investerer du egentlig ikke i selve produktet.

Du investerer i virkeligheden i et nyt perspektiv.

Du investerer i en anderledes måde, at gøre tingene på end du har gjort før.

Fordi hvis du allerede kendte det pågældende perspektiv, ville der ikke være voldsomt meget grund til at investere i produktet.

Så, den dybereliggende pointe er, at når du vil opnå et nyt mål, skal du i virkeligheden lede efter nye perspektiver i stedet for mere af den samme slags produkt/program/bog du har købt før i tiden.

For eksempel en af mine klienter (der i øvrigt har skrevet forordet til min nye bog) havde det her at sige om, hvorfor hun valgte at starte hos mig:

Jeg noterede mig, at [Kristians] tilgang på ét punkt var anderledes, end noget andet jeg før havde set: Han understregede gang på gang, at man ikke kan blive den, man ønsker at blive, uden at ændre den, som man er. Dét fangede min interesse, og jeg bookede en samtale med træneren, Kristian.

Læg mærke til at på intet tidspunkt nævner hun noget om bestemte programmer eller planer.

I stedet, der taler hun om et princip, der gav hende et nyt perspektiv.

Derudover, en ny og anderledes måde til at kunne nå sit mål.

Hendes udvikling over de sidste 3 måneder har været ekseptionel, netop på grund af det nye perspektiv.

Det kan meget vel være, at jeg deler hendes succeshistorie på et tidspunkt, så du kan se, hvad der kan lade sig gøre når man har det rigtige perspektiv kombineret med den rigtige plan.

Alternativt:

Hvis du vil have den samme slags succes som min klient, i stedet for bare at læse om dem, så skulle du måske tage et kig på den nye (og gratis) online undervisning jeg har lagt op, der netop viser dig, hvordan du tager kontrollen over dit vægttab med et anderledes perspektiv.

Specifikt, hvordan du overvinder din indre psykologi så du får gjort de ting, du godt ved du bør gøre… men aldrig får gjort.

www.kristianthaulow.com/booking