TEAM TRÆNING

Drømmer du om at vinde kampen over mormorarmene, få en tonet krop, og få mere faste og opstrammede lår?

Slip for at måle din mad… tælle kalorier… og den dårlige samvittighed

Lyder det som urealistisk?

Det er det ikke, og jeg lærer dig hvordan. På mit Fit & Toned hold lærer du præcis, hvad du skal spise og hvordan du skal træne for at tabe de irriterende 5-6 kg hurtigst og nemmest.

Det handler ikke om, at følge strikse kostplaner.

Det handler ikke om, at træne 5-6 gange om ugen.

Og det handler ikke om, at skulle sige farvel til dit sociale liv og et glas vin i løbet af ugen.

Hej, jeg hedder Kristian Thaulow.

Jeg specialiserer mig I, at hjælpe mine klienter med at blive fysisk stærke, udvikle mental styrke, opbygge nogle sunde og holdbare kostvaner, og få en solid mængde overskud til deres job, familie og venner.

HVORDAN FÅR DU VÆGTEN TIL AT RYKKE SIG ALLEREDE I MORGEN, UDEN AT SKULLE LEVE EFTER EN STRIKS KOSTPLAN?

Hvordan tabte min tidligere klient over 22 kg på 3 måneder uden at bruge en striks kostplan? Og hvordan kunne hun spise mere mad end hun gjorde inden hun startede hos mig?

Hun brugte ikke en striks kostplan. Hun talte ikke én eneste kalorie. Og hun behøvede ikke sige nej til gå ud I weekenden.

Hun havde også et studie som sygeplejerske plus sit arbejde ved siden af — begge dele tog det meste af hendes tid. Så hvis der var nogen der havde lange arbejdsdage og mange aktiviteter ved siden af arbejdet så var stensikkert hende. Hun fik planlagt både sine indkøb og lavet sundt og varieret mad (som ikke krævede, at hun var en ren gordon ramsey I køkkenet).

Hvad gjorde hun anderledes end andre, som konstant falder af hesten og hele tiden føler, at de mangler motivation og viljestyrke?

Hun brugte nogle ekstremt simple principper, som stadigvæk gav hende plads til at være sammen med sine veninder, tage I byen, gå på restaurant og stadig kunne holde sit fokus på, at hun også gerne ville tabe sig. Men principperne fulgte ikke de sædvanlige kostråd fra kost eksperterne.

LØSNINGEN TIL DIN DRØMMEVÆGT ER IKKE DE RÅD SOM “EKSPERTERNE” BRUGER MASSER AF MEDIETID PÅ AT FORTÆLLE DIG OM

Din kost handler ikke et hak om, at finde den perfekte kostplan, kostråd, kur eller diæt. Det handler om, at du finder og bruger én helt bestemt brik i kost puslespillet, som 90 % af alle fitness instruktører, personlige trænere, eller diverse eksperter i Go’Morgen Danmark ikke taler om.

De typiske råd fra eksperterne har intet at gøre med den skjulte brik i puslespillet. For hvad er de typiske råd du får fra eksperterne?

Vi hører de samme kostråd, teknikker og anbefalinger hele tiden — bare med ny indpakning engang imellem.

Hvis løsningen på at tabe os handlede om at have specifikke teknikker eller kostplaner, så havde størstedelen af alle danskere deres drømmekrop lige nu i det her sekund. Men, virkeligheden er desværre bare at vi bliver større og større.

Så vi finder stensikkert ikke løsningen til vores kost, ved at lede efter mere viden i kostplaner, kostråd, eller ved at begrænse os selv ved at droppe agurken i madpakken (som i øvrigt består af 95 % vand). Viden har vi stensikkert nok af — problemet er, at vi ikke bruger den.

Brikken som mangler i puslespillet er vores egen psykologi, som ingen enten ikke taler om eller ved en skid om. 80 % af dit arbejde med at få din vægt til at gå nedad, så du kan komme i dit gamle tøj som hænger i skabet, handler om én ting:

Dit mindset.

De sidste 20 % er de forskellige kostråd, som du allerede kender, har hørt tusind gange før og som især bliver genbrugt lige efter jul…

Når vi hører om en ny kur eller diæt bruger vi tit udtryk som:

“Jeg burde komme i gang med X” eller “Jeg burde også gøre Y”

Det er vores egen psykologi, som sætter en stor fed kæp i hjulet på os. Den stopper os fra at gøre det vi siger vi burde, kunne eller skulle.

Hvorfor hører vi så aldrig noget om det mentale aspekt når vi taler om vores kost?

Fordi det er ikke sexet at tale om. Det sælger ikke lige så godt som en spændende ny kur gør (som i virkeligheden bare er en taktik og dem har du masser af i forvejen) og det er den lette løsning.

Det er let at tale om nye kure, diæter og strategier end det er at tale om det egentlige problem, som er vores egen psykologi. Det emne er alt for vagt for de fleste, så derfor hopper vi automatisk med på den nyeste kur eller diæt og så krydser vi fingre for at den løser problemet (hvilket den ikke gør).

Trust me — jeg har selv været igennem hele møllen med kostplaner, kalorietælling, og vejning af ALT mad og jeg kan love dig for, at der er en nemmere og bedre løsning.

Prøv og tage et kig på mine klienter og deres resultater med den approach jeg taler om:

Tina tabte 10,7 kg efter at være kommet ud af et hårdt kræftforløb og have travlt som mor

Sabine tabte 22 kg på kun 12 uger

Modebloggeren Mike Afsharian fik plads til både byture og drinks, samtidig med at gå 4,4 % ned i fedtprocent

Sofia Lulle Schouw gik fra en str. large til en str. small inden sin 30 års fødselsdag

De har fået nogle super gode resultater de har opnået allesammen — og det er ikke tilfældigt eller fordi de bare har været heldige.

Der er ikke en eneste af mine klienter som har brugt en specifik kostplan for at nå deres mål. De brugte ingen af de mange kostråd, som eksperterne bruger masser af medietid på at snakke højt og flot om.

Det kan du også.

Forestil dig: Du åbner dit skab og finder et par af dine gamle jeans — som du har undgået alt, alt, alt for længe. Med et lille skævt smil på læben tænker du “Ej. Jeg prøver dem lige”.

Du bliver ret overrasket over, hvor nemt du får dem på og når du skal lukke knappen… så sidder de næsten som malet på dig. De sidder faktisk endnu bedre end dengang du købte dem.

Men det er ikke kun dit tøj som sidder præcis på den måde, som du har tænkt på og drømt om i flere måneder. Du har også en ordentlig portion overskud med på kontoen, og selv din kæreste har sagt til dig, at du virker gladere og smiler lidt mere end du plejer.

På jobbet får du også komplimenter fra dine kollegaer: “Hold nu kæft hvor ser du godt ud!”, “Må jeg ikke godt hade dig en lille smule?” eller “Jeg ville ønske, at jeg havde motivationen til at gøre det samme som dig”.

Du har stadigvæk masser af aftaler i kalenderen, din tid er stadig presset, du har stadig lange arbejdsdage… Men alligevel, så føler du dig glad og du har fået tid til at nå alt det du skal. Ikke kun de absolut mest nødvendige ting, men også alle dem som betyder mest for dig: Tid sammen med din familie, nyde et glas kold rosé i Kgs. Have henover sommeren, eller en løbetur en sommermorgen — kun fordi du følte, at det havde du lyst og overskud til.

I dag vil jeg gerne lære dig præcis, hvordan du får det…

VELKOMMEN TIL…

HER ER HVAD DU FÅR MED I FORLØBET:

 • To eller tre ugentlige træninger hvor alt er planlagt på forhånd til dig — du skal kun møde op, slå hjernen fra, og få en sjov og effektiv træning
 • Små og personlige hold på max 3 personer så du stadigvæk får personlig vejledning — ligesom hvis du havde en personlig træner 1-til-1
 • Tekniktræning i alle øvelser så du kan føle dig helt sikker på, at du laver øvelsen rigtigt og undgår at komme til skade
 • Mentaltræning: Du lærer ikke kun hvordan du bliver fysisk stærk, men også hvordan du opbygger en solid mængde selvtillid og selvværd, så du automatisk bliver bedre til at håndtere stress
 • En fælles coaching session hver måned, hvor hele holdet mødes og vi i fællesskab hjælper hinanden med vores udfordringer og fejrer vores succesoplevelser
 • Lukket Facebook Community, hvor vi støtter dig, holder dig motiveret, holder dig kærligt i ørene, og hjælper dig med at få ET STÆRKT LIV
 • InBody kropsanalyse: Du får målt din fedtprocent og muskelmasse månedligt. På den måde ved du hele tiden, hvor du er i din udvikling så du kan justere din kost hen ad vejen så din vægt ikke sidder fast
 • Træningsprogrammet bliver tilpasser til dig, så uanset om du har trænet 1 måned, 1 år eller aldrig nogensinde har været i et fitnesscenter, vil du kunne deltage og få masser ud af din træning
 • 30 siders kostmanual med alle mine strategier til at tabe fedtet på maven hurtigst muligt — men hvor du ikke skal tælle kalorier eller følge en striks kostplan
 • 1-til-1 coaching samtale, hvor du taler personligt med mig, og jeg hjælper dig med at løse de største udfordringer du slås med
 • Du får et personligt træningsprogram sendt på din email så du kan fortsætte din udvikling sideløbende med din træning med Fit & Toned holdet
 • Sociale arrangementer hvor vi mødes privat (vi har lavet alt fra at klatre til at spise god mad sammen)

“Det har simpelthen været den bedste oplevelse, og det er de bedste penge jeg nogensinde har brugt. Jeg havde aldrig forestillet mig, at jeg ville blive så bidt af personlig træning. Jeg kan slet ikke forestille mig almindelig træning efter dette forløb. Og så med de vilde resultater på så kort tid!”

Regitze J.
Regitze J.

“Min vægt er faldet fra 81 til 79 og jeg har tabt ca. 7 kg fedt og øget muskelmassen med ca. 6 kg! Min bodyage er faldet fra 38 til 23 (jeg er 38 in real life nu)! Takket være dig.”

Martin S.
Martin S.

“Kristian har fuldstændig ændret mit syn på sundhed. Han har flyttet mit fokus mod de ting, som giver mig mest værdi i både træning og privatlivet. I stedet for at fokusere på hvad jeg ikke kan kontrollere, så har jeg flyttet mit fokus til hvad jeg kan kontrollere. Jeg har fundet ud af at jeg kan meget mere end jeg troede og at det er mig selv der sætter de begrænsninger jeg møder.”

Heidi B.
Heidi B.

ER FIT & TONED DET RIGTIGE FOR DIG?

Jeg har brugt meget tid på at udvikle den absolut bedste løsning, som kan hjælpe de helt rigtige mennesker. Jeg er ikke ude efter, at få et hav af henvendelser til Fit & Toned — kun henvendelser fra de helt rigtige personer.

Derfor vil jeg godt bede dig om at læse det her inden du tager beslutningen om at du vil deltage på Fit & Toned.

FIT & TONED ER IKKE DET RIGTIGE FOR DIG HVIS…

 • Dit primære mål er at deltage i fitness konkurrencer
 • Du har brug for specifik genoptræning anbefalet fra din fysioterapeut
 • Du kun er interesseret i, at få en helt konkret kostplan, som fortæller dig hvad du skal spise morgen, middag, og aften og med specifikke kalorieberegninger
 • Du ikke vil være en del af et team, hvor vi træner sammen 3 personer af gangen og du tror på, at du kan det hele selv
 • Du ikke er motiveret til, at lære noget nyt omkring kost, fysisk- og mental træning. Hvis du ikke vil tage imod ny viden, hvordan skulle jeg så kunne hjælpe dig?
 • Du ikke har mulighed for at træne i København V.

FIT & TONED ER DET RIGTIGE FOR DIG HVIS…

 • Du er interesseret i at lære, hvordan du kan tabe dig uden at skulle sige farvel til dit sociale liv
 • Du er træt af, at høre den samme smøre om kostråd i medierne og du føler ikke, at de har virket for dig
 • Du er nysgerrig efter, at arbejde lige så meget med din fysiske styrke, men også dit mindset og måden du håndterer stressede perioder i dit liv
 • Du vil være en del af et lille privat community, som støtter op omkring dig og hjælper dig med at holde motivationen
 • Du er klar til at lære nye måder på, hvordan du får styr på din kost og din træning. Du vil gerne slippe for strikse planer og istedet få nogle simple principper, som stadig får dig i mål, men uden at du skal måle og veje din mad hver dag
 • Du har mulighed for at deltage træningen i København V.

MIN PERSONLIGE GARANTI:
Prøv FIT & TONED i hele 60-dage, 100% uden risiko – 100% tilfredshed

Hvis du ikke føler, at du får en mere tonet krop, du bliver stærkere, og får mere overskud på Fit & Toned, refunderer jeg 100 % af din investering — ingen skjulte gebyrer eller noget i den dur.

Grunden til at jeg vælger at gøre det på den måde er helt bevidst.

Jeg vil gerne give dig lov til, at prøve ALTING i Fit & Toned og selv opleve dit resultat. Jeg er helt sikker på, at du synes at det er den bedste form for træning og coaching du har prøvet.

Jeg har brugt meget lang tid på, at finde ud hvad der virker og hvad der ikke gør. Jeg har fundet ud af, at træning, kost og motivation ikke handler så meget om, at have den HELT RIGTIGE kostplan eller træningsprogram (dem finder du alligevel masser af ved at søge på nettet). Det handler om at ændre dit mindset.

De fleste ved udmærket godt, at de burde træne mere og spise sundere… Men de gør det ikke. Det er derfor, at jeg fokuserer på både at give dig de bedste strategier til at tabe dig hurtigst, men også arbejder med dit fokus, din selvtillid og dit selvværd.

Så. Her er mit tilbud til dig: Hvis du ikke ELSKER at være en del af Fit & Toned, så får du 100 % af dine penge tilbage. Så længe du deltager på alle træninger og virkelig giver Fit & Toned et seriøst forsøg. Hvis det ikke er noget for dig alligevel, så får du ALLE dine penge igen — uden at der bliver stillet spørgsmål og vi kan stadig være venner.

HVILKET FIT & TONED FORLØB ER DET RIGTIGE FOR DIG?

FIT & TONED
PRO 

 • 2x ugentlige træninger
 • Små private hold på max 3 personer
 • Tekniktræning i alle øvelser
 • Mentaltræning
 • 1 x fælles månedlig coaching session
 • Privat Facebook Community
 • InBody måling
 • Tilpasset træningsprogram
 • Sociale arrangementer

2.399 Kr.
Pr. Måned

(Medlemsskab til fitnesscenter er inkluderet)

Hvis du har nogle spørgsmål til forløbet, ring eller send mig en email.
Jeg vil meget gerne hjælpe.
2041 4894
hello@kristianthaulow.com

FIT & TONED
MASTER 

 • 2x ugentlige træninger
 • Små private hold på max 3 personer
 • Tekniktræning i alle øvelser
 • Mentaltræning
 • 1 x fælles månedlig coaching session
 • Privat Facebook Community
 • InBody måling
 • Tilpasset træningsprogram
 • Sociale arrangementer
 • 30 siders kostmanual
 • 1 månedlig 1-til-1 kost samtale

2.899 Kr.
Pr. Måned

(Medlemsskab til fitnesscenter er inkluderet)

Hvis du har nogle spørgsmål til forløbet, ring eller send mig en email.
Jeg vil meget gerne hjælpe.
2041 4894
hello@kristianthaulow.com

FIT & TONED
ELITE 

 • 3x ugentlige træninger
 • Små private hold på max 3 personer
 • Tekniktræning i alle øvelser
 • Mentaltræning
 • 1 x fælles månedlig coaching session
 • Privat Facebook Community
 • InBody måling
 • Tilpasset træningsprogram
 • Sociale arrangementer
 • 30 siders kostmanual
 • 1 månedlig 1-til-1 kost samtale
 • 1 månedlig 1-til-1 life coaching session
 • Personligt træningsprogram

4.399 Kr.
Pr. Måned

(Medlemsskab til fitnesscenter er inkluderet)

Hvis du har nogle spørgsmål til forløbet, ring eller send mig en email.
Jeg vil meget gerne hjælpe.
2041 4894
hello@kristianthaulow.com

LAD VÆRE MED AT UDSÆTTE DIN FORANDRING

Uanset hvad du vælger, så husk at vælge det som giver dig en god mavefornemmelse. Der er vitterligt tusinder af forskellige slags kostråd, planer og taktikker, men der dukker altid 2 spørgsmål op: (1) Hvad har stoppet dig fra at vælge bare én plan og teste den eller (2) hvorfor er du faldet i — igen.

Var det ikke den rigtige plan?

Var du ikke motiveret nok?

Havde du ikke nok tid?

Uanset hvad grunden er, så er jeg sikker på én ting: Du leder efter noget som virker for dig long term.

Det er nemt at finde en løsning, som virker et par uger. Men hvad med efterfølgende?

Hvordan får du det til at fungere 1, 5, eller 10 år frem i tiden?

Min drøm er, at vise dig at der er meget mere end nye kure og diæter. Jeg vil vise dig, at du kan fokusere på nogle få ting og ikke kun få styr på din kost, men også få mere glæde og overskud — hver dag, hver uge, hver måned.

Men jeg kan kun vise dig vejen dertil. Det er dig selv, som er nødt til at tage det første skridt.

Jeg siger ikke, at du behøver tro på mig. Prøv forløbet i 60 dage, og hvis det ikke virker for dig har du kun mistet lidt tid og fået 60-dages gratis træning.

Hvis det ikke virker kan du vælge noget andet.

Men hvad hvis det virker?

FIT & TONED
PRO 

 • 2x ugentlige træninger
 • Små private hold på max 3 personer
 • Tekniktræning i alle øvelser
 • Mentaltræning
 • 1 x fælles månedlig coaching session
 • Privat Facebook Community
 • InBody måling
 • Tilpasset træningsprogram
 • Sociale arrangementer
 • 30 siders kostmanual
 • 1 månedlig 1-til-1 kost samtale
 • 1 månedlig 1-til-1 life coaching session
 • Personligt træningsprogram

2.399 Kr.
Pr. Måned

(Medlemsskab til fitnesscenter er inkluderet)

Hvis du har nogle spørgsmål til forløbet, ring eller send mig en email.
Jeg vil meget gerne hjælpe.
2041 4894
hello@kristianthaulow.com

FIT & TONED
MASTER 

 • 2x ugentlige træninger
 • Små private hold på max 3 personer
 • Tekniktræning i alle øvelser
 • Mentaltræning
 • 1 x fælles månedlig coaching session
 • Privat Facebook Community
 • InBody måling
 • Tilpasset træningsprogram
 • Sociale arrangementer
 • 30 siders kostmanual
 • 1 månedlig 1-til-1 kost samtale
 • 1 månedlig 1-til-1 life coaching session
 • Personligt træningsprogram

2.899 Kr.
Pr. Måned

(Medlemsskab til fitnesscenter er inkluderet)

Hvis du har nogle spørgsmål til forløbet, ring eller send mig en email.
Jeg vil meget gerne hjælpe.
2041 4894
hello@kristianthaulow.com

FIT & TONED
ELITE 

 • 3x ugentlige træninger
 • Små private hold på max 3 personer
 • Tekniktræning i alle øvelser
 • Mentaltræning
 • 1 x fælles månedlig coaching session
 • Privat Facebook Community
 • InBody måling
 • Tilpasset træningsprogram
 • Sociale arrangementer
 • 30 siders kostmanual
 • 1 månedlig 1-til-1 kost samtale
 • 1 månedlig 1-til-1 life coaching session
 • Personligt træningsprogram

4.399 Kr.
Pr. Måned

(Medlemsskab til fitnesscenter er inkluderet)

Hvis du har nogle spørgsmål til forløbet, ring eller send mig en email.
Jeg vil meget gerne hjælpe.
2041 4894
hello@kristianthaulow.com

Copyright © 2017 kristianthaulow.com – Gyldenløvesgade 19, 1600 København V. All rights reserved.