Fortæl mig hvis det her lyder bekendt:

  • “Jeg har trænet i over et år nu, men føler stadig ikke at jeg har opnået nogle af mine mål”
  • “Jeg ved reelt godt, hvad det er jeg skal spise. Men de dårlige vaner tager over, og når lysten melder sig til søde sager og nemme take away, så kan jeg ikke holde fast i det, jeg godt ved er rigtigt”
  • “Jeg synes, det er svært at holde mig til de sunde og gode ting. Tror der bor et sukkermonster i mig”

Hej, jeg hedder Kristian Thaulow. Jeg specialiserer mig i, at hjælpe andre med at finde den perfekte balance mellem at blive stærke fysisk, opbygge mental styrke og stadig have mulighed for at nyde et glas koldt hvidvin på terrassen.

Kender du det, når du (efter lang tids diskussion med dig selv) forsøger at få styr på din træning og din kost, så virker det lidt som om, at du spænder ben for dig selv? Sådan, set i bagklogskabens lys?

Når du bliver usikker på, om du gør noget forkert med din kost eller træning.

Eller, du svælger i selvmedlidenhed og begynder at trøstespise – især når du siger til dig selv: “Altså, det er jo lidt synd for mig”.

Eller, du frygter, at du ikke kan gennemføre dit mål og skal igennem et nederlag til.

Heldigvis har jeg fundet ud af, hvad der VIRKELIG virker og hvad der er totalt spild af din tid.

Jeg tror ikke på, at den ene kostplan eller anden kostplan vil give dig succes (ærligt, så virker de ikke en fis). De løser måske problemet på den korte bane, men hvad hvis du kigger 1 år frem i tiden?

Helt ærligt, hvor meget har du lyst til at få følelsen af at fejle, når kostplanen er blevet helt ubrugelig fordi din situation har ændret sig? Og du ender et sted, hvor du står fuldstændig på bar bund og ikke har den fjerneste idé om, hvad du så skal gøre nu?

Jeg har en lidt anden tankegang end andre personlige trænere, og det er ikke at give dig en løsning som kun virker for short-term. Den type løsninger svarer lidt til at tisse i bukserne — måske meget rart i starten, men knapt så fedt når du har haft bukserne på en halv time.

Nej. Mit absolut største mål er, at du får et stærkt liv:

Et stærkt liv er når du rammer et punkt, hvor du kan mærke at du har en stærk krop. Du har mental styrke. Og du har fundet plads til de søde ting… og så en af de helt store: Du har sagt farvel til den dårlige samvittighed!

Prøv at forestille dig:

  • At du har fuldstændig styr på, hvad du skal spise af mad i hverdagen (men især også i weekenden)
  • At have tid og overskud til alle de ting som giver dig værdi – også selvom du har lange arbejdsdage og mange aktiviteter på programmet i løbet af ugen
  • At du endelig kan prioritere din træning (uden “undskyldninger”) og den sunde kost, men stadig kan nyde at “snyde” engang imellem