HVAD er PerformanceKit™?

Processen

Programmet er et 10 ugers COACHING & SKRÆDDERSYET TRÆNINGSFORLØB, designet specifikt til at hjælpe ambitiøse mandlige ledere i små & mellemstore virksomheder med at komme i deres livs bedste form og give dem mere energi til at drive deres virksomhed optimalt… uden at skulle ofre tid, familie eller fokus.

PerformanceKit™ er designet til at give dig en næsten “unfair” fordel i alle domæner i dit liv — privat, professionelt og personligt.

Programmet er bygget op omkring fire primære “Performance Søjler”, der giver dig en simpel, holistisk metode til at blive den bedste version af dig selv i de vigtigste områder i dit liv.

De 4 Performance Søjler

Metoden

1

Adfærdsoptimering

Den største forhindring, der står mellem os og vores mest ambitiøse mål er den person vi allerede er. For at nå virkelig ambitiøse mål, er vi nødt til at tage et skridt ud af vores comfort zone og blive “den person vi er nødt til at blive”. Vi bruger en systematisk proces til at skabe dit “Exceptionelle Jeg” der er i stand til at opnå nye resultater i de vigtigste områder i dit liv.

2

Energi Effekten

Energi, ikke tid, er den virkelig møntfod for optimal livskvalitet i alle domæner i dit liv. Du opdager, hvordan du nemt optimerer din fysiske & mentale energi, så du kan være den bedste version af dig selv, komme i god form og holde hovedet koldt i selv de mest stressende situationer. Dette er skræddersyet til dit liv. Det er ikke en skabelon, og jeg hjælper med at designe det hele sammen med dig.
3

Performance Planlægning

At have travlt er ikke ens betydende med, at vi er produktive på de rigtige ting. Målet her, er at vi skaber et rum af tid, så du får “tid til det hele”, hvor der er plads til fysisk træning, familie, og til at få mere gjort med færre resource men uden at ofre på kvaliteten.

4

Langsigtet Motivation

At tabe sig, komme i god form og have høj energi i løbet af nogle dage eller uger er relativt simpelt. MEN, tingene ændrer sig, hvis du vil bibeholde dine resultater, din energi, motivation og gejst på længere sigt. Derfor laver vi en langsigtet plan, så du nemt kan opretholde dine resultater i de næste mange måneder/år.

HVORDAN fungerer PerformanceKit™?

Support

Min support kan brydes ned i tre kategorier: Vejledning, Coaching og Tidsramme.

Vejledning: Når du bliver en del af programmet er du ikke bare et tal. Du bliver en del af en gradvis proces, hvor du får adgang til mig personligt og et forløb, der bliver skræddersyet til hvor du er og hvad du har mest brug for.

Coaching: I løbet af ugen får du adgang til coaching opkald og personlig træning, hvor vi dykker ned i emner såsom mindset, performance, kost, træning, planlægning, hvile og andre performance relaterede emner.

Tidsramme: Den typiske tidsramme er typisk mellem 10 til 12 uger. Det virker muligvis ikke som lang tid fordi det er det ikke. Tag ikke fejl: vi sprinter mod en målstreg. Vi bevæger os hurtigt fremad fordi der er absolut ingen grund til at du skal sidde fast i længere tid end du behøver  eller ikke opnå dine resultater hurtigst muligt… jeg forventer, at nye klienter mærker en markant stigning i deres energi, overskud og overordnede personlige performance omkring uge 6.

HVEM er PerformanceKit™ til?

Kvalifikationer

Måske tænker du: “vil det fungere for mig?”

Efter mere end 6.000+ timers 1-til-1 coaching med private klienter over de sidste 6 år — alt fra direktører, ledere, politifolk, atleter, high performere — ved jeg, at processen fungerer.

Så dit spørgsmål bør ikke være, “vil det fungere for mig?” det burde være, “er jeg VILLIG til at gøre, hvad der skal til for at nå mine mål og blive en bedre, stærkere version af mig selv?”

Du kan se et udpluk af succeshistorier fra mine klienter herunder.

Four months into this new business, we’re doing $15k /mo and growing. The numbers speak for themselves, but the mental aspect and the confidence, I can’t even put a price tag on that.

Jay Magpantay

CEO, AuthorJump