Personlig Træning & Coaching:
Velkommen til programmet!

Hvordan programmet fungerer

Over de næste uger dykker vi ned i de teknikker, strategier og mindsets du har brug for, at opbygge dit eget stærke liv.

Men først og fremmest:

Tusind tak fordi du har valgt, at blive en del af mine private klienter. Du skal vide, at jeg ikke tager let på det ansvar! Mit mål er, at give dig den absolut bedste oplevelse, hele vejen igennem.

Materialet her på siden har været igennem flere års test, afprøvning og evaluering. Og jeg har samlet det absolut bedste til dig, så du har den største chance for, at få succes.

Når du går gennem materialet kan det være fristende bare at læse det og sige, “Ja, ja, det har jeg styr på.” Men den VIGTIGSTE ting, for at opbygge et stærkt liv, tabe dig eller blive fysisk stærk handler om, at du bruger hvad du lærer.

Derfor vil jeg udfordre dig i løbet af vores tid sammen, både fysisk men også mentalt.

Jeg kan slet ikke vente med, at komme igang! Enjoy!

– Kristian

Den ultimative kostmanual:
Sådan taber du de sidste +5 kg permanent… også selvom du har prøvet samtlige kure, diæter og kostplaner

Bonus #1:
Taknemmelighedsdagbog

På nuværende tidspunkt burde du vide, at jeg ikke kun er interesseret i, at gøre dig fysisk stærk og smide nogle kg på vægten.

Mit mål er, at give dig et stærkt liv med overskud, livsglæde, og knivskarpt fokus. Og, en nem måde, at opbygge det på er ved at sætte pris på det der sker omkring dig.

Derfor udviklede jeg en Taknemmelighedsdag, hvor du kan notere alle de fantastiske ting, som sker omkring dig. Så, når du på et tidspunkt føler dig lidt nede kan du altid vende tilbage til din Taknemmelighedsdagbog og se, at tingene måske ikke er helt så slemme.

Bonus #2:
Vejrtrækningsteknikker

Stress er hæsligt.

Men, noget som de fleste ikke tænker over (eller ikke ved) er, hvordan vores vejrtrækning påvirker, hvordan vi føler. Hvis vi er stressede trækker vi vejret på én måde og er vi glade trækker vi vejret på en anden måde.

Opsummeret:

Måden du trækker vejret på, påvirker hvordan du føler. Og, hvordan du føler, påvirker din vejrtrækning.

En af de nemmeste — og nogle gange mest effektive – måde, at få kontrol over din stress er ved, at trække vejret fokuseret.

I manualen får du flere eksempler på forskellige vejrtrækningsteknikker, som kan afhjælpe din stress, gøre dig mere fokuseret, eller give dig mere overskud. Det er simpelt, og det virker!

Bonus #3:
Morgenritualer

Kender du scenariet:

Du vågner af alarmen på din telefon. Klatøjet forsøger du, at finde snooze funktion og fumlende rammer du den til sidst.

Efter 30 minutter, hvor du ikke kan trække den længere, stormer du ud af sengen. Kaffe? Tjek! Lidt hurtig morgenmad? Tjek! Ud af døren med 110 i timen? Tjek, tjek!

Forestil dig en morgen, hvor du havde tid til dig selv og ikke behøvede stresse afsted.

Det kan du, og det behøver ikke være besværligt at opnå. I bogen her får du 3 af mine stærkeste morgenritualer, som får dig til, at vinde din morgen (og resten af dagen).

Bonus Videoer

1. “Hvordan ændrer jeg mine dårlige vaner, og holder dem ved lige?”

De fleste af os har typisk én eller flere vaner, som vi gerne vil ændre.

Problemet er, at vi ikke ved hvordan vi ændrer en dårlig vane (og holder den ved lige). Lær hvordan du ændrer en vane, ved at finde det egentlige problem (ofte er det ikke den chips pose du har spist eller sodavand du har drukket).

I videoen lærer du en teknik til, hvordan du ændrer din vane og holder den ved lige. Uanset hvilken vane du vil ændre, består den af de samme 3 elementer: En aftrækker, en adfærd, og en belønning.

Lær præcis hvordan du ændrer en dårlig vane i videoen.

2. “Hvordan får jeg mere overskud til at træne og spise sundt?”

Jeg har et lidt anderledes fokus til, hvordan du får mere fokus. I videoen lærer du 3 trin til, hvordan du nemt får mere overskud.

Istedet for at prøve taktik efter taktik, skal du angribe dit overskud ligesom en forsker. Lær hvad det betyder og hvordan du gør i videoen.