PRIVATLIVSPOLITIK & VILKÅR OG BETINGELSER

Privatlivspolitik

Sidst opdateret: Maj 2018

Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan oplysninger om dig indsamles og bruges af kristianthaulow.com (“Virksomhed”, “vi”, “os” eller “vores”). Denne privatlivspolitik gælder for de oplysninger vi indsamler når du bruger vores websites, mobilapplikationer og de tjenester, indhold og materialer, der stilles til rådighed via vores hjemmesider eller mobilapplikationer (kollektivt “Tjenesterne”), eller når du ellers interagerer med os.

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, postadresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login, tilmelding til nyhedsbrev, deltagelse af et event, spørgeskema, konkurrence, promotion, køb, kommunikation med os via tredjeparts social media websites, kundeservice eller generel kommunikation med os.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af:

  • Dine betalingsoplysninger: Stripe
  • Dine køb: PayKickstart og Dinero
  • Håndtering af nyhedsbreve via e-mail: ConvertKit
  • Håndtering af tilmelding af nyhedsbrev og ventelister: OptinMonster
  • Håndtering af spørgeskemaer: Google Forms

Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” nedenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: hello@kristianthaulow.com. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Refunderingspolitik

Vores standard refunderingspolitik er en 60-dages, 100% tilfredshed, alle pengene tilbage garanti.

Hvis du ikke elsker dit forløb eller online produkt, send en email til hello@kristianthaulow.com NÅR-SOM-HELST under de første 60 dage og vis os at du har gennemarbejdet alle øvelserne og ikke får resultater. Vi refunderer 100% af købsprisen.

Cookies

Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Sådan sletter eller blokerer du for cookies

http://minecookies.org/cookiehandtering

Formål med cookies på vores website

  • At gemme dine indstillinger
  • Trafikmåling og statistik
  • Målretning og frekvensstyring af annoncering
  • Tredjeparter med adgang til at sætte cookies

Sitet anvender cookies fra følgende tredjeparter:

  • Google Analytics
  • Facebook

Kontakt os

Programmer og tjenester udbydes af kristianthaulow.com, Christianehøj 183, 1. Tv., 2860 Søborg, CVR-nr. 36335491.

Hvis du har spørgsmål til denne privatlivspolitik, er du velkommen til at kontakte os på hello@kristianthaulow.com.