Skip to main content

Fra Kristian Thaulow. “Jeg hjælper mandlige ledere med at accelerere deres udvikling og opbygge mental styrke, urokkeligt fokus og vedvarende selvtillid & selvdisciplin uden at ofre fokus på at udvikle deres forretning gennem individuelt tilrettelagte trænings- & coachingforløb.”

* * * *

Hvordan bibeholder du den samme gnist med din kone som dengang I var nyforelskede? Er det overhovedet muligt efter 5, 10 eller +20 år? Lad mig vise dig hvordan du opbygger nye niveauer af tillid, lidenskab og forståelse med din kone — uanset hvor længe I har været sammen.

Af KRISTIAN THAULOW

For et par år siden var jeg kæreste med en Miss Universe deltager og jeg formåede at ødelægge det forhold på mere spektakulær vis end hvis Donald Trump rent faktisk skrev et tweet der IKKE forargede nogen mennesker.

Men, set i bagklogskabens klare lys, så…

… var det break up det bedste, der kunne være sket for mig.

Og i dag, det bedste der kunne være sket for dig. Lad mig forklare:

Det var på grund af netop det forhold, at jeg begav mig ud på et korstog for at forstå hvordan man egentlig opbygger et stærkt og solidt fundament i ens parforhold. Hvorfor skal du lytte til mig i den sammenhæng?

Lang historie kort:

Jeg uddannede mig som parforholdscoach og studerede alt fra strategisk familieterapi, menneskelig behovspsykologi, organisationspsykologi, NLP, etc for at lære HVORDAN man egentlig opbygger nye niveauer af tillid, lidenskab, intimitet og åbenhed med sin kone.

Den erfaring kan du høste frugterne fra i dag. Specielt hvis du kæmper med én eller flere af følgende situationer:

  • Hvis du føler, at din kone ikke respekterer dig som mand eller hvis hun fundamentalt ikke stoler på dig
  • Hvis du er i en evig magtkamp med din kone, hvor hun kontrollerer dig ved at tilbageholde sex
  • Hvis alting lader til at være “fint” på overfladen, men I mangler seksuel polaritet og I lige nu lever mere sammen som roommates i stedet for partnere
  • Hvis I lever det “perfekte liv” på Sociale Medier, men inderst inde lider du under stress, frustration og irritation

Alright. Så hvordan tager du dit forhold til helt nye højder?

Lad mig vise dig hvordan ved først at vise dig den skjulte dynamik i de mest succesfuld parforhold:

HEMMELIGHEDEN BAG DE MEST SUCCESFULDE PARFORHOLD

For at du kan ramme nye niveauer i dit forhold er det essentielt, at vi kort taler om forskellen mellem “maskulin” og “feminin” energi. Det handler ikke om “mand” og “kvinde.” Det handler om de “energier” vi allesammen har i vores indre psykologi. Det er ikke spirituelt. Men det er nogle essentielle energier, der styrer dit liv i forskellige retninger.

* * * *

  • MASKULIN ENERGI handler om formål, drive, mission, succes, opnåelse, bryde igennem barrierer, overvinde udfordringer, nå nye mål. Det er at være lederen i forholdet. Maskulin energi får ting til at ske og åbner din kvinde op følelsesmæssigt og til at modtage din kærlighed.
  • FEMININ ENERGI handler om at åbne sig for at modtage kærlighed. Det er kreativ energi, dating labels, og følelser. Det handler om at knytte bånd, familie og lade den anden person tage styringen.

* * * *

Igen, det handler om energier, ikke om køn. Du kan sagtens have en feminin mand og en maskulin kvinde. For eksempel, maskulin og feminin energi er også til stede i homoseksuelle forhold. Problemerne opstår hvis ikke der er en stærk seksuel polaritet i jeres forhold. For eksempel hvis I både din kone og dig er enten maskuline eller feminine. Hvis du lever primært i den feminine energi gennem de ting du gør, tænker og siger, så er det kun et spørgsmål om tid før at den seksuelle polaritet udligner sig selv ved at du tvinger din kvinde til at blive mere maskulin.

Hvis ikke jeres forhold har en stærk polaritet
mellem maskulin og feminin
forsvinder den seksuelle tiltrækning.

Hvis det er tilfældet i jeres forhold er I kun to mennesker der bruger hinandens kroppe til onani.

Og det var præcis dét, der gik galt i mit forhold med min eks.

Dengang forstod jeg ikke at være den maskuline mand, hun fortjente.

Jeg var maskulin udadtil, ja. Jeg var muskuløs. Selvsikker. Fokuseret. Men når det kom til mit parforhold var jeg en fucking amøbe til at tage styringen og lade min ekskæreste være den feminine kvinde hun fortjente at være. Jeg tog aldrig en beslutning. Jeg spurgte hende altid, “Hvad synes du?” (Hint: Kvinder FORAGTER det spørgsmål.)

Det er det samme problem jeg oplever med et rystende antal mænd i dag.

Mænd er blevet rædselsslagne (eller bare snotforvirrede) omkring hvad det betyder at være en fucking mand! Og derfor bevæger de sig mere over i de feminine energier, hvilket smadrer den seksuelle polaritet, hvis deres kvinde er feminin.

Her er den simple fucking sandhed:

Hvis din kvinde føler sig tryg, hørt og forstået og du er 100% i din maskuline energi, så vil du ALDRIG have problemer med at din kone tilbageholder sex. Tværtimod. Hvis du er 100% i dit maskuline og hun er 100% i sit feminine, så kan hun ikke holde fingrene fra dig.

Er det simpelt? Ja.

Er det nemt? Fucking nej!

Det kræver et dagligt fokus at åbne din kvinde op følelsesmæssigt, så hun kan føle sig tryg, hørt, feminin og forstået.

Spørgsmålet er så…

… hvordan gør du det?

Her er en simpel øvelse du kan bruge allerede i aften til at forbedre dit forhold til din kone.

HOLD ET UGENTLIGT “EXECUTIVE MEETING” MED DIN KONE

Kan du gætte, hvad den primære årsag er til at parforhold fejler?

Og den primære årsag til at andre parforhold holder i 30, 40, +60 år?

Kommunikation (eller mangel på samme).

Den næste øvelse er en øvelse, der vil give dig helt ny indsigt i dig selv, din kone og jeres forhold generelt. Det vil åbne op for mere tillid, lidenskab og intimitet på et helt andet niveau end du har oplevet før.

Men den kræver, at du sænker paraderne og dropper dit ego.

Her er hvordan:

Én gang om ugen sætter du dig sammen med din hustru/kæreste/kvinde uden distraheringer. Det betyder: Ingen fucking telefoner. Intet bullshit Netflix. Ingen børn. Kun dig og din kvinde. I kan gøre det efter I har spist eller I kan gøre det imens I sidder i sofaen med lidt afslappende musik i baggrunden.

Stil hende det følgende spørgsmål:

“På en skala fra ét til ti, hvor god en kæreste/mand har jeg været overfor dig i den sidste uge?”

Uanset hvad hun svarer — om det så er 2/10 — siger du “tak” for hendes ærlighed. Og efterfølgende spørger du hende:

“Hvad skulle jeg have gjort anderledes i sidste uge for at du havde givet mig et ti-tal?”

Ligesom før: Uanset hvad hun svarer, siger du tak for hendes ærlighed. Det er en ultra simpel øvelse, der kan tage jeres forhold til helt nye højder. Hvorfor? Fordi I afsætter tid til at kommunikere med hinanden, specifikt omkring hvad I kan gøre bedre. Hvorfor ofte har I gjort det i jeres forhold indtil videre?

Mit gæt?

Næppe særligt ofte…

Og hvis du lige nu er bange for hvad hun siger…

GODT!

Fordi så betyder det at du — bogstaveligt talt — har et GIGANTISK behov for at lave en øvelse som den her!

Derudover:

VÆR HUDLØST ÆRLIG NU!

Hvis du fortsætter i din nuværende retning…

Hvad bliver konsekvensen om 1, 5 eller 10 år fra i dag?

Sandheden er, at hvis du vil have dit liv til at ændre sig, så er DU nødt til at ændre dig. Og ved at tage et lille skridt, som vi lige har talt om, begynder du at åbne op for nye muligheder i alle dine fire livsdomæner:

  • SUNDHED: Din energi, livsglæde og evne til at fokusere
  • MINDSET: Din selvtillid og tro på dit eget skillset
  • FORHOLD: Dit forhold til din kone/kæreste og din evne til at kommunikere effektivt
  • BUSINESS: Din evne til at skabe mere tid og optimere dine resultater i din forretning eller på dit job

Hvis du er nysgerrig efter at se hvordan jeg kan hjælpe dig med at genfinde eller øge gnisten i dit ægteskab og nå dit højeste niveau i dit liv og i dit job, send mig en email — ELLER — book din tid direkte herunder og lad os tage en uforpligtende snak.