I dag vil jeg give et godt råd til alle mine læsere der har børn.

Jeg elsker at give den slags råd.

Specielt fordi jeg ikke selv har børn (endnu).

Det plejer som regel at få folk op af stolene fordi de ikke mener jeg ved hvad jeg taler om.

Det er helt fint, det må folk gerne tænke.

Men de går glip af tidløs visdom de vil kunne bruge til at sætte gang i deres vægttab og deres sundhed.

Anyway, her er en typisk indvending jeg altid hører når det handler om træning:

“Jeg har simpelthen ikke har tiden til det.”

Specielt når de har børn dukker den indvending typisk altid op.

Okay, helt fair.

Vi har allesammen travlt.

Men jeg vil nu gerne prikke lidt huller i den tankegang.

Fordi er det egentlig tiden der er problemet?

For eksempel, for nogle uger siden, kom jeg gående kl. 6.30 omkring Søerne inde i København.

Der så jeg et par løbe en tur sammen… OG… deres to piger på omkring 6-7 år cyklede på deres små cykler ved siden af mor og far. Forældrene havde simpelthen gjort deres træning til en fælles ting de havde sammen. Ikke kun mellem hinanden, men de inkluderede også deres børn. Og børnene så ud til at hygge sig — rigtig meget endda.

Så igen:

Er det virkelig tiden der er problemet?

Jeg vil vove den påstand, at det er et spørgsmål om at planlægge dagen lidt mere strategisk.

Der skal muligvis tænkes lidt ud af boksen (ligesom det par jeg lige fortalte dig om).

Så hvis du vil lære hvordan du finder nogle ekstra timer i løbet af ugen og får tid til de ting der betyder noget for dig (plus, lærer at tænke ud af boksen) — så har jeg sat en ny gratis video sammen der vil være et godt sted at starte.

Her er linket til videoen:

www.kristianthaulow.com/video