Skip to main content

Fra Kristian Thaulow. “Jeg hjælper mandlige ledere med at accelerere deres udvikling og opbygge mental styrke, urokkeligt fokus og vedvarende selvtillid & selvdisciplin uden at ofre fokus på at udvikle deres forretning gennem individuelt tilrettelagte trænings- & coachingforløb.”

* * * *

High performance er et begreb, der bliver kastet rundt til højre og venstre af folk der ikke engang selv efterlever deres egne såkaldte “high performance” principper. Jeg er IKKE en af de mennesker. Lad mig vise dig, gennem ubarmhjertig erfaring og hudløs ærlighed, hvordan du opbygger ÆGTE og VEDVARENDE high performance.

Af KRISTIAN THAULOW

Lad os tale om personlig high performance.

Specifikt: Hvordan du opbygger et mindset så uigennemtrængeligt at uanset hvilke udfordringer livet, din kone, dine kunder, din chef eller dine ansatte kaster i hovedet på dig, så har du det rigtige værktøj og våben til at håndtere alle typer svære situationer.

For eksempel:

  • En svær samtale med en medarbejder, kollega eller chef…
  • Den “snak” din kone har efterspurgt men som du har udskudt alt for længe…
  • Presset fra dine ansattes forventning om, at du har svar parat til deres udfordringer…
  • Hundredvis af ideer, koncepter og muligheder, der dukker op foran din dør, som du, som lederen er nødt til at tage stilling til…

Hvis du kan nikke genkendende til bare én — eller flere — af de situationer, så vil strategien du lærer i indlægget dag være det perfekte sted at starte for at overvinde lige præcis den type situationer.

SÅDAN OPBYGGER DU ET UIGENNEMTRÆNGELIGT OG UROKKELIGT MINDSET

Lad mig give dig et godt eksempel for at illustrere pointen.

Efterfølgende taler vi om hvordan du udvikler den type mindset i praksis. Ikke noget teori. Ikke noget bullshit. Kun rå og ægte erfaring!

Lang historie kort:

For et par måneder siden udfordrede jeg én af mine coaching klienter, Jay, fra USA til at lave 10.000 armbøjninger på 30 dage (333 /dag)

Hans første reaktion: “Hell yeah, man, let’s go.”

Men når andre hørte om Jay’s udfordring har en del reageret noget i stil med: “Kan det overhovedet lade sig gøre?”

Bemærk den subtile forskel i mindset:

  • Jay’s reaktion var at tage imod udfordringen med det samme… også selvom den ville blive ekstremt hård fysisk og mentalt
  • Andres reaktion var at tænke (1) at det ikke kunne lade sig gøre, (2) eller at både Jay og jeg var nogle massive idioter fordi vi overhovedet ville lave den slags

Og her ligger essensen, du skal tage med videre:

Din personlige performance og din evne til at håndtere svære — især fysisk hårde — situationer handler mindre om “hvad du kan.” Det handler til gengæld i massiv grad om din APPROACH, din STRATEGI og dit FOKUS til at overvinde de forhindringer du stå overfor på det ene eller andet tidspunkt.

Jeg ved gennem ægte, brutal og barbarisk personlig erfaring, at udvikling i alle dit livs facetter kommer gennem friktion.

Modstand.

Den eneste måde du kan udvikle fokus, ro, overblik disciplin, selvværd, selvtillid, beslutsomhed og mental styrke har alt at gøre med din evne til at sætte dig i situationer, der tvinger dig til at udvikle dig til det næste niveau.

Simpelt? Ja.

Nemt?

NEJ!

For at tage alle facetter i dit liv, arbejde og forhold til nye højder er du nødt til at træde ud af din komfort- og kompetence zone. Muligvis almen viden, men meget få vælger konsekvent at træde ud af de to essentielle zoner på en daglig basis og gøre ting de ikke bryder sig om!

DERFOR:

HVIS DU ER SERIØS OMKRING AT NÅ NYE NIVEAUER I DIT LIV…

… her er en simpel øvelse du kan lave allerede i dag og hvis du er HUDLØS ÆRLIG, så VIL du opleve helt nye facetter i dit liv du ikke anede eksisterede. Øvelsen er den samme øvelse mine private klienter bliver introduceret til gennem deres coachingforløb. De samme klienter, der har betalt flere tusind kroner for at få min hjælp.

Men i dag får du adgang til metoden, 100% gratis.

Min gave til dig:

  1. Find et stykke papir og lav en liste med samtlige ting du ikke bryder dig om, hader, frygter, har udskudt, eller gør dig ukomfortabel
  2. Hvis du har været hudløst ærlig har du nu en liste — og en plan — der kan tage dit liv til helt nye højder. Vælg én af tingene på din liste og GØR DET NU

For eksempel:

Personligt, så hader jeg at løbe mere end jeg hader restauranter, der ikke kalder deres toiletter “damer” og “herrer,” men i stedet bruger et slags tvetydigt, kløgtigt navn, der tager alt for fucking lang tid at finde ud af hvilket toilet, der rent faktisk er til dig.

Anyway…

Løb er stensikkert den beskæftigelse jeg hader mest.

Og det var præcis derfor, at jeg løb et halvmarathon med 5 dages varsel uden at træne op til det med vilje og i øjeblikket træner op til at løbe et ultra-marathon på 100 km på under 24 timer.

Jeg løber fordi jeg hader det.

Jeg løber for at holde mig selv accountable.

Jeg løber for at tvinge mig selv til at gøre ting jeg ikke bryder mig om…

… for at opbygge den mentale muskel der får mig til at gennemføre ALT hvad jeg sætter mig for UDEN at tøve eller blive fanget i bullshit overspringshandlinger.

Jeg siger ikke, at du også skal til at løbe.

Men jeg siger, at du skal gøre ting du decideret foragter.

Det er netop det øvelsen vi talte om før er designet til at gøre.

Du er velkommen til at synes, at jeg er fuld af bullshit.

Min udfordring til dig er dog ret simpel: Test de ting vi lige har talt om. Hvis du er hudløs ærlig, og tester dem, så VIL du opleve at de virker.

Ikke kun her-og-nu.

Men longterm.

Hvis du er nysgerrig efter at se hvordan jeg kan hjælpe dig med at nå dit højeste performance og blive den ultimative version af dig selv, send mig en email — ELLER — book din tid direkte herunder og lad os tage en uforpligtende snak.