Anja, et medlem af min Facebook gruppe (Team Thaulows Dojo) stillede et spørgsmål omkring, hvordan du holder dine resultater ved lige i stedet for at konstant at have “ups-and-downs” og massive energibølger:

Mit navn er, Anja. Mit primære mål er et større vægttab, men på en måde der er holdbar i længden. Jeg slås lidt (okay…ret meget!) med at være konsistent. Faktisk generelt.

Jeg kører i sådan nogle bølger af overvældende energi, hvor jeg gør ALT ( masser af træning, arbejde, familie, sociale arrangementer med venner, bestyrelsesarbejde i flere foreninger, sund madlavning, vandreture osv..), og når jeg så har brændt mit lys i begge ender i en periode, så flapser jeg helt ud og orker ingenting… indtil næste energibølge kommer til mig.

Jeg vil enormt gerne lære at økonomisere med mine kræfter og min indsats, så den bliver konsistent i stedet for at køre i alt-eller-intet-bølger.

Godt spørgsmål.

Hvad er din første tanke, når du læser Anja’s spørgsmål?

Min første tanke?

Damn… hun har så vanvittigt mange jern i ilden og hendes fokus er spredt så tyndt, at det får mit hår til at ligne en løvemanke. Jeg siger ikke, at det ER tilfældet… siger kun at det **virker** sådan.

Specielt to ting Anja skriver er interessante:

  1. “Mit primære mål er et større vægttab, men på en måde der er holdbar i længden. Jeg slås lidt (okay…ret meget!) med at være konsistent.”
  2. “…lære at økonomisere med mine kræfter og min indsats, så den bliver konsistent i stedet for at køre i alt-eller-intet-bølger.”

Her er, hvad jeg ville gøre:

Udover personlig træning, sundhed og mindset, så coacher jeg også ledere i ledelse. Og i begyndelsen af forløbet, stiller jeg altid det følgende spørgsmål til dem:

“Hvad er dine tre vigtigste arbejdsopgaver, du bliver betalt for at løse?”

Og det er præcis det, jeg ville fokusere på i et tilfælde som Anja’s.

I stedet for at sprede ens fokus ud over så mange elementer, ville jeg være hudløs ærlig og spørge mig selv:

“Hvad er de tre vigtigste ting, jeg skal fokusere på, for at nå mit mål med mit vægttab?”

That’s it.

Igen, ligesom alt det andet materiale du får på dette prestigefyldte nyhedsbrev, så er det ikke rocket science.

Men i Anja’s tilfælde, igen, så virker det som om, at hendes fokus er spredt så tyndt, at hun kører sit energiniveau i sænk.

Derfor ville jeg gå back to basics.

Specifikt:

Finde de tre vigtigste ting, der vil gøre den største forskel for at nå hendes mål.

Og så fokusere hensynsløst på at gøre de ting, hver eneste dag.

For at opsummere:

Måden du undgår energibølgerne er ved at gøre færre ting, men BEDRE.

Måden du undgår “alt-eller-intet” mentaliteten er ved at fokusere på de få — men vigtigste — ting, der vil få dig i mål.

Måden du får et holdbart og permanent vægttab, er ved at gøre de mest simple ting som at få 7-8 timers kvalitetssøvn, drikke 2-3 liter vand om dagen, spise masser af grønne grøntsager.

Ikke nødvendigvis det svar du helst ville høre, men…

… det svar som du har brug for.

For eksempel:

I mine personlige træningsforløb fokuserer vi ALTID på en strategi jeg kalder, “De eneste 4 ting der betyder noget.” Hvis mine klienter glemmer ALT andet vi taler om, men bare husker på de fire ting, så kan de ikke undgå at nå deres mål.

De fire ting er:

1. Psykologi / Mindset

2. Hvile

3. Kost

4. Træning

I den specifikke prioriterede rækkefølge.

Og som du måske har bemærket er den vigtigste brik i det puslespil: Mindset.

Mindset er DEFINITIVT den største faktor når det kommer til at opnå et permanent vægttab. Det er aldrig — og bliver aldrig — alle mulige nye bullshyt planer du kan købe fra diverse influencers.

Hvis du vil lære, hvordan du tager kontrollen over dit mindset og opnår et **permanent** vægttab, så burde du tjekke min gratis online præsentation / workshop ud.

I workshoppen går jeg endnu mere i dybden med “De eneste 4 ting der betyder noget” og meget, meget mere…

Her er linket til videoen:

www.kristianthaulow.com/video