“Endelig… Ny bog afslører, hvordan du garanteret taber de sidste +5 kg permanent på 12 uger…

…også selvom du allerede har prøvet samtlige slags kure, diæter og kostplaner”

Kristian Thaulow

Sundhedsverdenen er blevet en jungle…

Heldigvis, hvis du vil tabe de sidste +5 kg og endelig kunne hoppe i dine gamle jeans igen, så er det her muligvis den vigtigste bog du kan læse.

Og, jeg garanterer dig, at hvis du ikke har 100% styr på din kost efter du har læst bogen (uden én eneste kur, diæt eller kostplan)…

Så betaler du absolut INGENTING, overhovedet!

Jeg forklarer dig præcis hvordan i slutningen af brevet her. Men inden jeg gør det, lad mig lige forklare dig, hvad det er du får.

Jeg vil gerne være helt ærlig overfor dig…

Bogen er ikke en af de sædvanlige “mirakel-kure,” som lover, at du taber 5 kg på 5 dage ved kun at spise chokolade. Det er heller ikke en bog, som fokuserer på, hvad du IKKE må (den er faktisk det stik modsatte).

Bogen har ikke en masse luft eller ligegyldigt fyld. Kun gennemtestede teknikker og strategier, som giver dig resultater du kan se på din vægt, i dit spejl og på dit tøj.

Og det bedste af det hele?

Du lærer, hvordan du holder dem longterm!

Her er hvad du får med

Det er ikke en kur! Det er nogle nemme guidelines, som “udvikler” sig i takt med, at du udvikler dig. Det betyder, at uanset om du er 20, 30 eller +40 år, så vil kostprincipperne i bogen ALTID fungere for dig.

Og den er let at læse!

På kun 59 sider, kan du læse den på en eftermiddag.

Det virker UANSET dit udgangspunkt eller din erfaring

Det bedste af det hele er, at teknikkerne i bogen virker uanset, hvad du har prøvet før eller hvad dit nuværende udgangspunkt er.

Lad mig give dig nogle eksempler.

Min klient Tina tabte +10 kg på 3 måneder selvom hun havde alle odds imod sig. Hun havde travlt som mor, plus hun var kun lige akkurat kommet ud af en hård kamp mod brystkræft.

Sabine, havde allerede prøvet lidt forskelligt med sin kost og sin træning… Men hun kunne aldrig rigtig finde noget som virkede. Hun tabte 22,4 kg på 3 måneder ved hjælp af strategierne i bogen.

Min klient Mike Afsharian (en af DK’s mest populære modebloggere) tabte 4,4% i fedt og øgede sin muskelmasse 1,5 kg. Selvom han gik til events hver weekend… og de indeholdt typisk altid masser af champagne og andre lækre ting.

Her er et lille udsnit af, hvad du opdager i bogen…

 • Grunden til, at 95% af nytårsforsæt fejler skyldes, at vores fokus ligger det helt forkerte sted. Du opdager, hvad vi gør forkert, og hvad du skal fokusere på i stedet. (Side 6)

 • Den ultimative “opskrift skabelon” til den perfekte smoothie. Plus, masser af alternativer, så du kan prøve forskellige smoothies. Hvis du følger skabelonen er du mere eller mindre altid garanteret, at du får en lækker smoothie — uanset hvad du putter i den. (Side 51)

 • Det kritiske mindset bag et succesfuldt (og holdbart) vægttab. (Side 9)

 • De ultra-simple kostprincipper, som ikke handler om strikse kure, diæter eller kostplaner. Du får nøglen til nogle simple principper (og mængder), som du kan bruge i dag, om 5 år eller om +10 år. De vil ALTID fungere. (Side 32)

 • Alt hvad du behøver vide om sundhed kan opsummeres i 3 elementer. Formlen hedder “Succes Pyramiden.” (Side 6)

 • Du har alle odds imod dig, når du er ude at handle ind. Dit supermarked er fyldt med madvarer, som maskerer sig som “sunde” alternativer (hint: det er de ikke!). Du lærer hvad du skal undgå, for at sætte ekstra skub i dit vægttab, ved at undgå det “knapt” så åbenlyst usunde. (Side 14)

 • De 6 bedste — og eneste — kosttilskud du behøver investere dine penge i. (Side 42)

 • Uanset om dit mål er at tabe 3, 10, eller +20 kg, så er ALTING ligegyldigt indtil du opbygger et urokkeligt fundament. Når først du kender “hemmeligheden” ved du også, hvordan du opbygger et stærkt fundament. (Side 11)

 • Sådan “toptuner” du dit køkken til, at du (næsten) er garanteret, at du taber dig de sidste kg på vægten og kan passe dine gamle jeans igen. (Side 13)

 • En utraditionel morgenmad, som booster dit vægttab (det er stensikkert ikke, hvad du regner med). (Side 38)

 • “Glem og Erstat” Oversigten: Et simpelt overblik over, hvad du med god samvittighed kan smide ud i dit køkken og hvad du nemt kan erstatte det med. (Side 16)

 • Har du nogensinde hørt, at kulhydrater er farlige? Godt, fordi fra nu af, kan du endelig glemme alt om den tankegang. Kulhydrater er ikke farlige og i nogle tilfælde er det essentielt, at du rent faktisk får dem. (Side 17)

 • Sandheden om, hvor mange måltider du i virkeligheden skal spise for at tabe dig hurtigst. (Side 22)

 • En specifik oversigt over de madvarer, som enten giver dig succes med dit vægttab eller sætter en stopklods for det. (Side 21)

 • Min 14-dages “detox” strategi, som detoxer din krop (og dit mindset) til at kickstarte dit vægttab. Bare rolig, den involverer IKKE en juice kur! Du skal stadig spise masser af mad. (Side 25)

 • Den genstridige myte om fedt: 4 stærke grunde til, hvorfor du SKAL spise mere sundt fedt. (Side 28)

 • De klassiske faldgrupper, som de fleste af os er faldet i mere end én gang. Her udforsker vi, hvad dit vigtigste fokus bør være, så du får mest succes med dit fedttab. (Side 29)

 • Er du nogensinde løbet tør for ideer eller følt dig usikker på, hvilke madvarer der giver dig det bedste resultat? Udover de primære kostprincipper får du også de 66 bedste madvare alternativer, så du aldrig behøver være i tvivl om, hvad du skal skrive på din indkøbsseddel. (Side 34)

 • Lider du af nøddeallergi? Bare rolig, du finder en samlet liste med de 12 forskellige alternativer til nødder, som giver dig de bedste resultater på Side 41

 • Sådan slår du den dårlige samvittighed og dine cravings ihjel ved at tage en “Day Off” og kun gøre det rigtige 80% af tiden. (Side 55)

 • Er du i tvivl om du skal bruge protein shakes til din træning? Du får svaret her. (Side 52)

Som du kan se er der tonsvis af forskellige teknikker og strategier i bogen.

Og det bliver endnu bedre…

Du får også 3 gratis træningsprogrammer, som oprindeligt var begrænset til mine private klienter

Udover bogen (som er fyldt med de bedste teknikker til, hvordan du får styr på din kost uden en kur) får du også 3 gratis træningsprogrammer!

De 3 programmer er PRÆCIS den samme type programmer mine private klienter får. For eksempel, et online forløb (hvor de 3 programmer er inkluderet) koster +2.500 kr. Men, du får dem gratis med som en ekstra bonus sammen med bogen.

Hvor meget ville det betyde for dig, at du kunne glemme alt om, at have endnu en ny kur som nytårsforsæt? Endelig kunne passe dine gamle yndlingsjeans? Eller bare få 100% styr på din kost?

Nå din drømmevægt for mindre end prisen af en kop kaffe

Forestil dig, at du kunne få 100% styr på din kost for mindre end hvad en kop kaffe koster.

Eller, rent faktisk nå din drømmevægt og holde den vægt, permanent.

Og endelig kunne passe dine gamle jeans igen…

Så. Hvad koster bogen egentlig?

Helt ærligt. Jeg kæmpede en brav kamp mod min revisor, for at finde ud af, hvad bogen skulle koste.

Fordi, mit primære mål er ikke, at tjene en masse penge på bogen. Tværtimod…

Igen, informationen i bogen har hjulpet mine klienter til at tabe alt fra 5 til +20 kg, smide +10 cm om taljen, og øge deres muskelmasse med 1,5 kg på 8 uger. Så, teknikkerne i bogen vil stensikkert også kunne hjælpe dig.

Derfor får du ALLE mine gennemtestede koststrategier i bogen for kun 47 kr (inkl. moms). Det svarer til 1,5 krone om dagen!

Du får bogen med det samme som en direkte download (plus, de 3 træningsprogrammer).

Hvis teknikkerne i bogen er så effektive, hvorfor koster den så ikke mere?

To grunde:

 1. Jeg vil gerne nå ud til og hjælpe så mange mennesker, som overhovedet muligt. Desværre, så er der kun 1 af mig, men rigtig mange mennesker der kan få glæde, af den viden der er bogen. Derfor laver jeg en marketing test for at se, hvor mange mennesker bogen kan nå ud til så de kan lære hvem jeg er. Plus, lære om min approach til sundhed og til et stærkt liv
 2. Ved at sælge bogen for mere end gratis, har jeg et automatisk “filter,” som holder tids-vampyrene væk. Min tanke er, at de fleste har råd til at betale 47 kr. for en bog, som sagtens kunne sælges for over det dobbelte. Til gengæld, så undgår jeg de mennesker, som ikke vil sætte pris på bogen og som aldrig ville læse den alligevel

Her er, hvad du skal gøre nu

Klik på knappen “SEND MIG BOGEN” herunder. Efterfølgende bliver du videreført til en sikker betalingsside, hvor du udfylder dine betalingsinformationer, så jeg ved, hvor din bog skal sendes til.

Når din betaling er gennemført, får du en email med et link til at downloade din bog. Du slipper for at vente på levering og betale for forsendelse, fordi bogen kommer som en handy PDF fil — lige til at printe ud.

Men, der er en enkel ting, du er nødt til at vide…

Du skal ikke vente for længe

Som jeg fortalte dig før, så er bogen en del af en test.

Jeg har sat en begrænsning på max 200 mennesker, som kan få bogen i denne omgang.

Derudover så mister jeg faktisk penge på, at sælge bogen til den pris: Hosting af bogen, betalingsgateway (den nørdede teknik der sørger for, at du får bogen efter du har betalt), email sekvens, markedsføring på Facebook. Alle de ting løber op i en højere pris, end hvad jeg egentlig får ud af, at sælge bogen…

Så hvorfor gør jeg det overhovedet?

Grunden til, at jeg giver dig det her tilbud er ret enkel:

Mit håb er, at du bliver så imponeret over alt hvad du får i dag, at du har lyst til at blive en af mine private klienter i fremtiden.

Jeg satser på, at du bliver så glad for bogen, at du ringer direkte til mig og beder om min hjælp til personlig træning eller coaching. Ikke så meget pjat.

Hov, forresten! Hvis du stadig føler dig lidt usikker…

Min personlige garanti: Enten elsker du bogen, ellers får du den gratis!

Jeg garanterer, at du vil ELSKE den her bog og de 3 træningsprogrammer. Ellers refunderer jeg dine 47 kr. og lader dig beholde både bogen og træningsprogrammerne alligevel.

Yes. Du behøver ikke engang sende noget tilbage. Send mig en email eller ring på nummeret på din kvittering og så får du dine 47 kr. retur — uden nogen sure miner eller en masse spørgsmål.

Er det ikke ret fair?

Det her er et begrænset tilbud, så få din bog inden muligheden er væk

Tak fordi du tog dig tid til at læse det her brev. Jeg glæder mig til at høre fra dig snart!

Kristian Thaulow

P.S. Hey, hvad er den af?

Har du bare scrollet direkte ned P.S. sektion? Helt okay! Her er det vigtigste du skal vide:

Jeg tilbyder dig en 59 siders bog, som handler om hvordan du taber de sidste +5 kg permanent… også selvom du har prøvet samtlige slags kure, diæter og kostplaner.

Og den koster kun 47 kr.

Du lærer de samme teknikker, principper og strategier mine private klienter har lært til at tabe alt fra 5 kg til +20 kg, øge deres muskelmasse 1,5 kg og samtidig smide +5% fedt.

Det bedste af det hele?

Teknikkerne virker uanset dit niveau, din erfaring og din alder. Teknikkerne “udvikler” sig sammen med dig. Så du kan bruge dem i dag, om 5 år og om +10 år.

Plus, du får også 3 gratis træningsprogrammer, som oprindeligt var begrænset til mine private klienter. De betalte +2.500 kr. for at få min hjælp i én måned inklusiv de samme programmer som du får her.

Grunden til, at bogen er så billig er fordi jeg laver en marketing test. Jeg mister rent faktisk penge på, at sælge bogen til den pris, så jeg ved ikke hvor længe tilbuddet kører. I første omgang bliver bogen begrænset til de første 200, som bestiller den.

Derudover, hvis du ikke kan lide bogen, så bare giv mig besked. Så refunderer jeg dine 47 kr. og du behøver ikke engang sende bogen (eller træningsprogrammerne) tilbage.

Klik her for at få din kopi af bogen. Jeg lover, at du ikke kommer til at fortryde det. (NB: BOGEN ER UDSOLGT)