For 5 uger siden spurgte jeg mine følgere på Facebook om “det absolut dummeste råd, du nogensinde har fået, når det kom til at tabe dig.”

Jeg fik noget… skal vi sige… interessant feedback!

Se her:

Og naturligvis, min absolutte favorit:

Er du helt vimmersvej, hvor er det åndssvagt!

Det er seriøst rystende, hvor mange dårlige råd om vægttab man finder online og i medierne. Folk er blevet afhængige af det her “quick-fix.” Den magiske pille. Kun fordi de håber på at finde den rigtige løsning der vil få dem til at tabe sig.

Her er problemet:

Den type “gode råd” fra de såkaldte sundhedseksperter (jeg foretrækker at kalde dem idioter) er at de giver folk et usundt billede af, hvordan tingene reelt set er.

Men hey, det giver sikkert likes og følgere på Instagram!

I virkeligheden har vi allerede det tætteste vi kommer på en magisk pille.

Problemet er bare…

… det er ikke den magiske pille vi har lyst til at få.

Lad mig vise dig en simpel formel. Det her er, bogstaveligt talt, den mest effektive løsning der nogensinde har været og altid vil være når det kommer til at tabe sig:

Resultater = (Tid + Disciplin) x Fokus

Tid: Et af de største problemer folk har er at de bliver ekstremt utålmodige fordi de ikke kan se resultater hurtigt nok, helst allerede i går. Tid og tålmodighed er nogle essentielle komponenter, hvis du skal have succes med det mål du gerne vil nå.

Disciplin: Det handler aldrig om at finde motivationen. Det handler om at have disciplinen til at holde de gode vaner ved lige. (Det er faktisk et af hovedpunkterne i de materiale mine private klienter får udleveret.)

Fokus: Det du fokuserer på kommer du til at føle. Og det du føler tager du action på. Hvis du fokuserer på alt det der ikke fungerer, sætter du automatisk en pind i hjulet på dine fremskridt, fordi du helt naturligt vil begynde at lave noget andet i stedet.

Uanset hvad folk forsøger at presse ned i halsen på dig… uanset hvor meget de forsøger at tvinge dine hårdt tjente penge ud af pungen på dig… løsningen kommer ALTID tilbage til den formel du lige har set.

I mine private træningsforløb, går jeg i dybden med, hvordan du opbygger et stærkt mindset, fokus og disciplinen til at holde de gode vaner ved lige.

Du lærer helt ned i mindste detalje, hvordan du går fra, hvor du er nu og til at nå det mål du gerne vil nå.

Hvis du er nysgerrig efter at se, et udsnit af, hvad mine klienter bruger til at få succes med deres vægt kan du se en gratis video jeg har sat sammen.

Videoen hedder:

De 3 hemmeligheder mine klienter udnytter til at tabe sig 1,7 kg i gennemsnit – uge efter uge – og holde vægten permanent

Klik her, for at få direkte og gratis adgang til videoen.