Jeg er særlig stolt af én kendsgerning…

MINE KLIENTER FÅR VEDVARENDE RESULTATER.

Derfor opfordrer jeg dig til virkelig at tage dig god tid her på siden. Se videoerne. Læs udtalelserne. De fantastiske mennesker, der er her på siden, er VIRKELIGE MENNESKER, ligesom dig. De havde bekymringer, forhindringer, udfordringer, usikkerhed – alle de spørgsmål, som alle, der virkelig ønsker at få succes, vil have. Men de overkom det. Og det kan du også!

Sådan fungerer processen

200

KLIENTER HJULPET GENNEM PERFORMANCEKIT - MIT FLAGSKIBSFORLØB

6000

TIMERS 1-TIL-1 COACHING SESSIONER

Four months into this new business, we’re doing $15k /mo and growing. The numbers speak for themselves, but the mental aspect and the confidence, I can’t even put a price tag on that.

Jay Magpantay

CEO, AuthorJump

Det har givet mig et enormt udbytte at prioritere 2-3 timer om ugen med Kristian, der som sparringspartner og til tider nærmest terapeut(!) har været et fast holdepunkt og frirum for mig. Resultatet har været et væsentligt forøget mentalt og fysisk overskud, klarhed, overblik og personlig styrke.

Thomas Bærnholdt

CEO, Bærnholdt ApS

Et hurtigt overblik over processen

1

Energi Effekten

Energi, ikke tid, er den virkelig møntfod for optimal livskvalitet i alle domæner i dit liv. Du opdager, hvordan du nemt optimerer din fysiske & mentale energi, så du kan være den bedste version af dig selv, komme i god form og holde hovedet koldt i selv de mest stressende situationer. Dette er skræddersyet til dit liv. Det er ikke en skabelon, og jeg hjælper med at designe det hele sammen med dig.
2

Performance Planlægning

At have travlt er ikke ens betydende med, at vi er produktive på de rigtige ting. Målet her, er at vi skaber et rum af tid, så du får “tid til det hele”, hvor der er plads til fysisk træning, familie, og til at få mere gjort på dit arbejde på kortere tid uden at ofre kvaliteten. (Performance Planlægning er IKKE traditionel time management. Det planlægning baseret på “hvem du er”, og ikke “hvad du skal nå”.)

3

Adfærdsoptimering

Den største forhindring, der står mellem os og vores mest ambitiøse mål er den person vi allerede er. For at nå virkelig ambitiøse mål, er vi nødt til at tage et skridt ud af vores comfort zone og blive “den person vi er nødt til at blive”. Vi bruger en systematisk proces til at skabe dit “Exceptionelle Dig” der er i stand til at opnå nye resultater i de vigtigste områder i dit liv.

4

Langsigtet Motivation

At tabe sig, komme i god form og have høj energi i løbet af nogle dage eller uger er relativt simpelt. MEN, tingene ændrer sig, hvis du vil bibeholde dine resultater, din energi, motivation og gejst på længere sigt. Derfor laver vi en langsigtet plan, så du nemt kan opretholde dine resultater i de næste mange måneder/år.