Motorvejen kan være et overflødighedshorn af spændende oplevelser og karakter studier.

Specielt når der er kø.

Jeg er helt overbevist om, at kø på motorvejen får det absolut bedste frem i folk.

Undtagen en mand jeg så forleden.

Er du vanvittig han var rasende.

Der var kæmpe kø på Hillerødmotorvejen. Gutten i bilen foran mig, en klassisk familie stationcar, så ud til at være en nydelig familiefar. Han havde et — så vidt jeg kunne se — et skarpt jakkesæt på. Men hans raseri niveau var højere end når feminister bliver forarget over at en mand får mere i løn end dem selvom manden arbejder dobbelt så mange timer. Anyways, det var en tangent! Tilbage til vores mand i hans stationcar… hvad var det der fremkaldte hans vrede indre feminist?

Okay, vi venter begge to på, at køen bryder op, så vi kan køre af afkørslen.

Men, og det er så her at han bliver syyyyygeligt rasende.

Nogle andre biler begynder at køre ind via nødsporet for at komme hurtigere op til afkørslen.

Og den trodsige opførsel bragte hans pis i kog hurtigere end den dyreste elkoger fra Imerco.

Hans bil hoppede og dansede, fordi han i sit enorme raserianfald, rystede sin knytnæve over mod de banditter, der kørte via nødsporet.

Rystende, siger jeg, RYSTENDE!

Det så så morsomt ud, at jeg flækkede af grin… også selvom jeg sad helt alene i min bil.

Okay, okaaaaay, selvfølgelig, det folk gjorde var ulovligt.

Og det er latterligt dumt.

Men, der var kæmpe forskel mellem hvordan vores ven i sin stationcar reagerede vs. hvordan jeg reagerede.

Vores ven blev sygeligt rasende.

Jeg var ligeglad.

Hvilket bringer mig til den lektion vi kan tage ud af den episode:

Kvaliteten af dit liv handler ikke om, hvad der sker omkring dig.

Kvaliteten af dit liv er defineret af, hvordan du reagerer på de ting der sker.

Vores ven kunne sagtens have været ligeglad, men han valgte at blive hjernedødt rasende.

Og i min ydmyge, men nøjagtige mening, blev han ikke rasende fordi han var rystet over at folk i princippet gjorde noget ulovligt.

I virkeligheden blev han rasende fordi de andre biler kom foran ham.

Og det stammer fra hans personlige overbevisninger omkring, hvad ting betyder for ham. Du kan ALTID spore dine egne overbevisninger, når du kigger på, hvordan du reagerer i forskellige situationer. Bliver du oftest vred? Irriteret? Trækker du på skuldrene? Pointen er, at den realisering giver dig magten til at kunne ændre din livskvalitet i den retning, du helst vil have.

Og der er en simpel måde at gøre det på.

På siderne 39-48 i min bog, The TRUST Method, går jeg gennem nogle konkrete eksempler på, hvordan du styrer din livskvalitet i den rigtige retning.

Blandt andet gennem det koncept jeg kalder, “The Destiny Flywheel.”

Du kan få fat på bogen gennem Saxo, via linket her:

trustmethodbook.com